Skip to content

Miten pääset Microsoft Update -luetteloon mistä tahansa verkkoselaimesta?

17 de toukokuu de 2022
logo microsoft 18788

Microsoft tarjoaa käyttäjilleen monia etuja parantaakseen käyttökokemustasi, kun käytät sen tuotteita. Yksi alustan sallimista asioista on päivitysten lataaminen Microsoft Update -luettelosta. Johon voi päästä vain Internet Explorer 6.0:n kautta. Tällä hetkellä kuitenkin se on mahdollista tehdä millä tahansa selaimella.

Microsoft Update Catalog on verkkosivusto, josta löydät luettelo tietokoneiden päivityksistä. Niiden avulla voit päivittää Windows Updaten toimintojen parantamiseksi ja tarjota asiakkaalle ajankohtaisemman tuotteen sekä ratkaista tietokoneen ohjelmisto-ongelmia.

Mistä pääsen Windows Update -luetteloon?

Kaikki tietokoneet, joissa on Windows-käyttöjärjestelmä, voivat tehdä päivitykset Microsoft Update -työkalulla. Joka etsii automaattisesti tietokoneesta päivityksiä ja luo ilmoituksen, jos niitä löytyy. Alusta on kuitenkin luonut verkkosivuston, joka mahdollistaa käyttäjien lataamisen manuaalisesti kaikki tarvittavat päivitykset. Syynä on se, että Windows Update epäonnistuu joskus päivitysyrityksen aikana.

Windows 7:lle

Vaikka tämä käyttöjärjestelmä Microsoft ei enää tue sitä virallisesti, Windows-paketit ovat edelleen saatavilla verkossa, jotta käyttäjät, jotka edelleen käyttävät tätä käyttöjärjestelmää, voivat käyttää tietokoneitaan ilman ongelmia. Jos haluat käyttää päivitysluetteloa, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet.

 1. Avaa valitsemasi verkkoselain tietokoneellasi.
 2. Tulla sisään RSS-syötteen vakio-URL-osoite. (http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Rss.aspx?q=KB).
 3. Sinun on sitten korvattava KB etsittävällä KB-koodilla.
 4. Tämä lataa tämän KB-artikkelin RSS-syötteen.
 5. Sitten sinun on etsittävä vaihtoehtoluettelosta tarvitsemasi latauslinkki.
 6. Sitten sinun on kopioitava latauslinkki selaimesi osoiteriville. Sitten Update Catalog -käyttöliittymä tulee näkyviin.
 7. Napsauta ”Lataa nyt”sinun on asennettava KB tietokoneellesi.

Windows 10:n kanssa

Tämän käyttöjärjestelmän tapauksessa edelleen tuettu ja tulee olemaan pitkään. Tämä saa käyttöjärjestelmän jatkamaan päivittämistä pidempään. Joten jos se ei päivity Windows 10:tä ladattaessa, on suositeltavaa tarkistaa tiettyinä aikoina odottavia päivityksiä.

 1. avata valitsemallasi verkkoselaimella tietokoneellasi.
 2. Siirry sitten seuraavaan linkkiin (http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Rss.aspx?q=y). Lisää sitten lopuksi Windows+10.
 3. Esimerkki: http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Rss.aspx?q=windows+10
 4. Sitten kaikki Windows 10:n kertyneet päivitykset näytetään automaattisesti.
 5. Tämän jälkeen sinun on kopioitava ladattavan päivityksen linkki.
 6. Aseta se selaimesi osoitepalkkiin ja Tiedän pääset käyttämään Microsoft Update Catalogia Windows 10:lle.

tarkista Microsoftin päivitysluettelo

Kuinka voin ladata raskaat Windows-päivitykset nopeammin?

Kun olet avannut luettelon, sinun on etsittävä tietokoneesi tarvitsema päivitys ja ladattava se. Tämä voi kestää odotettua kauemmin, koska nämä ovat yleensä erittäin suuria tiedostoja latausaika on paljon pidempi johon olemme tottuneet. Joten jos haluat tämän päivityksen latautuvan nopeammin, voit käyttää UR-selainta. Se on selain, joka tarjoaa uskomattomia latausnopeuksia.

UR-selaimen ominaisuudet

Se on ilmainen selain, joka on saatavilla tietokoneille ja mobiililaitteille. Se on yksi suosituimmista lataa suuria tiedostoja, koska sen latausnopeus on yleensä suurempi kuin minkä tahansa selaimen latausnopeus. Siinä on myös sisäänrakennettu mainosten esto, QR-koodinlukijatuki, yksityinen tila, joka tarjoaa paremman selausturvan, ja lataushallinta, jonka avulla voit ladata minkä tahansa tyyppisiä tiedostoja Internetistä.

UR-selaimen lataus

Selain on ladattavissa UR-selainsivulta. On välttämätöntä olla varma lataa asennusohjelma viralliselta sivustolta, koska on olemassa väärennettyjä verkkoportaaleja, joissa on haittaohjelmien saastuttamia asennusohjelmia. Se on myös saatavilla Windows- ja Mac-tietokoneille.

Vastaus on kyllä. Microsoft antaa sinun ladata päivityksiä mistä tahansa Windowsin kanssa yhteensopivasta selaimesta, mutta on parasta käyttää UR-selainta lyhentää latausaikoja merkittävästi.