Skip to content

Facebook Messenger -huoneet: Kuinka luoda chat -huoneita

4 de syyskuu de 2021
messenger rooms chats grupales

Aivan kuin tämä ei riittäisi Facebookin ja Facebook Liten, Messengerin ja Messenger Liten eroihin, kehittäjät ovat julkaisseet uuden sovellus nimeltä Messenger RoomsKoska se on mukava ja yksinkertainen vaihtoehto tarpeidemme tyydyttämiseen, voimme käyttää sitä joko omistamalla Facebook-tilin tai muuten se on myös mahdollista, se on päästä päähän salattu työkalu turvallisuuden parantamiseksi.

Se on epäilemättä yksi parhaista vaihtoehdoista, kun olemme vuorovaikutuksessa läheisempiä perheemme ja ystäviemme kanssa, jotta voimme tehdä hetkistämme luovempia ja viihdyttävämpiä näinä sosiaalisen karanteenin aikoina maailmanlaajuisen pandemian vuoksi. Mutta itsessäänMistä tämä innovatiivinen sovellus kertoo joista kaikki puhuvat? Täällä me tiedämme!

Mikä on Messenger Rooms -alusta?

Se toimii videoneuvottelualustana, mahdollistaa jopa 50 henkilön lisäämisen niiden sisällä niiden tekohetkellä, ja voimme käyttää sitä rajattomasti, mikä helpottaa vuorovaikutusta, sillä sen julkaisemisesta lähtien se on ollut käyttäjille yksi Facebookin parhaista innovaatioista, ja se on ollut osa erittäin myönteisiä arvosteluja sen toiminnan suhteen.

Viestintäpalvelun tarjoaminen ilmaiseksi, se on ollut yksi sen suurimmista saavutuksista, koska kaikilla on pääsy siihen joko matkapuhelimien tai tietokoneiden kautta, sen käyttö on erittäin tehokasta ja välitöntä, mikä saa käyttäjät pitämään sitä kaikin tavoin suosikkina.

Kuinka luoda huoneita Facebookiin Messenger -huoneiden avulla?

Tämä loistava työkalu parantaa verkkoa, koska huoneiden luominen on hyvin yksinkertaista ja on olemassa kaksi tapaa, Facebook -verkkosivustolta tai Messenger -mobiilisovelluksesta.

Jos haluat luoda Facebookilla, meidän on mentävä sen pääsivulle, olemme ” chatit ” -osiossa, jossa on mahdollisuus ” luo huone huoneesta ”, tämä vaihtoehto on esillä ” videokameran ” kuvakkeella, painamme siellä, kun tämä on tehty, huone luodaan. Syötä se napsauttamalla vaihtoehtoa ” liity ”, joka sijaitsee profiilikuvamme alareunassa.

Sen jälkeen itsenäinen ponnahdusikkuna avautuu automaattisesti ja esittelee meille ” linkin ” tai ” URL-osoitteen ”, jonka voimme jakaa muiden ihmisten kanssa, jotka haluavat päästä huoneeseen ja tehdä sen helpommin Linkin lähettäminen tarjoaa myös mahdollisuus poistaa osallistujia tai estää sen, jotta kukaan muu ei pääse siihen jossain vaiheessa.

Prosessin suorittamiseksi Messenger -sovelluksen kautta Joko Android- tai iOS -käyttöjärjestelmälle ja sen versioille, avaamme ensin Facebook -sovelluksen, jossa näkyy näkyvissä oleva painike, joka osoittaa ”luo huone huone”, joka sijaitsee näytön yläosassa ”ihmiset” -osiossa.

messenger -huoneiden logo

Ja voila, olemme sisällä voi nauttia sen toiminnoista, ja hallitakseen sisäänkäyntejä kyseiseen huoneeseen on mahdollisuus ” kuka voi liittyä ”, voimme käyttää sitä jollakin tavalla jäsenten hallintaan.

Kuinka monta samanaikaista henkilöä voi olla Messenger -huoneissa?

Messenger Rooms on Facebookin sosiaalisen verkoston uusi vaihtoehto, jonka avulla voit soittaa ryhmävideopuheluita verkon kautta, joihin he voivat osallistua 20-50 henkilöä yksinkertaisella tavalla ja kommunikoida yhdessä keskenään.

Mikä on puhelun enimmäiskesto Messenger -huoneissa?

Suurella Messenger Rooms -työkalulla on se etu, että toistaiseksi ei ole aikarajaa puheluihin, jolloin saat paremman kokemuksen ja kestävyyden, kun haluat kommunikoida muiden kanssa.

Mistä pääsen Messenger -huoneisiin?

Seuraavaksi annamme sinulle selityksen siitä, miten voit käyttää Messenger -huoneita eri vaihtoehtojen, sovellusten tai alustojen kautta.

Tämä työkalu alkaa siirtyä kohtaan kansainvälisellä tasolla, tätä varten voi olla mahdollista, että joissakin osissa se ei ole vielä saatavilla, joten se ei toimi.

luoda chat -huoneita, joissa on messenger -huoneita

Messenger -sovellus

Yksi Messenger -huoneiden käyttövaihtoehdoista on sovelluksen kautta sanansaattaja Tätä varten sinun tarvitsee vain ladata sovellus ja painaa painiketta, joka sanoo luoda huoneen huone, Näet tämän yläosassa Ihmiset -osiossa, jossa on videokameran kuvake ja plusmerkki.

Facebook -sovellus

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on mennä Play -kauppaasi ja ladata sovellus osoitteesta Facebook, kun kirjaudut sisään, siirryt chat -osaan ja annat siellä, missä se lukee luo huone huoneesta jonka näet videokameran symbolilla ja plus -symbolilla, näet tämän keskustelulistalla, joka on oikealla, sekä yhteystietoluettelossa, kun napsautat Messengeriä.

PC: ltä

Tässä sinun tarvitsee vain kirjoittaa valitsemasi hakukone ja etsi facebook -sivulta, kun olet siellä, sinun on vain kirjauduttava sisään, ja sinun tarvitsee vain mennä osaan chat tai messenger ja etsi videopuhelun symboli, napsauta ja luo videopuhelu.

Mitä vaihtoehtoja Messenger -huoneille on olemassa?

Messenger Rooms on työkalu, jonka avulla voit soittaa videopuheluita monien ihmisten kanssa samanaikaisesti, mutta sen lisäksi on myös useita vaihtoehtoja, joita voit myös käyttää.

Google Meet

Google Meet -sovelluksella oli aiemmin Hangouts Meet -nimi, se on alusta, joka on suunnattu videopuheluita Googlen kautta. Tämän avulla voit tehdä virtuaalisia kokouksia ja esityksiä verkossa; Nykyään on paljon enemmän sovelluksia videopuheluiden soittamiseen, mutta siksi Google Meet erottuu joukosta, koska se sisältää toimintoja, kuten 250 käyttäjää kerrallaan, antaa sinulle pääsyn puhelimeesi, voit tehdä automaattisen tallennuksen, sinulla on edistynyt suojaus ja sinulla on mahdollisuus jakaa näyttösi monien muiden toimintojen ohella.

Zoomaus

Tämä on yhdysvaltalainen yritys, jonka Eric Yuan perusti vuonna 2011, ja se tunnetaan pääasiassa upeasta järjestelmästään videopuhelut ja virtuaalikokoukset, tämä sovellus on saatavana tietokoneille, tableteille ja puhelinlaitteille.

Microsoft Teams

Se on viestintäalusta, jonka avulla voit tehdä videoneuvotteluja, puheluita ja chattailua mistä tahansa oletkin. Näin voit tavata 10-10 000 hengen ryhmiä.

Jotkut Messenger -huoneiden ominaisuudet

Sille on ominaista, että se on monikäyttöinen alusta, koska voimme käyttää sitä matkapuhelimellamme tai tietokoneemme, se tarjoaa meille myös mahdollisuuden luoda ryhmävideopuheluhuoneita WhatsAppin ja Instagramin avulla, mikä tekee siitä vielä paremman.

Sen avulla voimme käyttää ” suodattimia ” aivan kuten Instagram- tai Facebook -suodattimia, tässä tapauksessa konferenssien aikana voimme piilottaa tai yksinkertaisesti olla näytä sivusto, koska olemme soittamalla mainittu puhelu.

Meidän ei tarvitse tehdä niin paljon työtä kuin esimerkiksi ladata joitakin sovelluksia, koska voimme käyttää Messenger -huoneita yksinkertaisella tavalla Jo ladattujen sosiaalisten verkostojen kautta, kuten Facebookia, jota hallitaan tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

Ei ole mikään salaisuus, että tämän tyyppisten alustojen markkinoilla on paljon kilpailua, mutta yleisöllä on valinnut tämän suosikiksi, tulossa voimanpesäksi joka yleisessä mielessä.