Skip to content

Soundmojin lähettäminen Facebook Messengerin kautta – Viestit ja äänet

3 de maaliskuu de 2022
soundmojis messenger 18557

Itse asiassa Facebook ei lakkaa yllättämästä meitä joka päivä uusilla päivityksillä, jotka se tekee jokaiseen sovellukseensa, lisäämällä uusia työkaluja käyttäjilleen joka päivä ja tehden niistä parhaan vaihtoehdon niitä käytettäessä. Tällä hetkellä Facebook Messenger -sovelluksessa on tehty uusia muutoksia ja siihen on lisätty käyttäjille erittäin mielenkiintoisia toimintoja.

Yksi Facebook Messenger -sovelluksen nähtävyyksistä on sen saatavilla olevat erilaiset emojit ja tarrat, jotka tekevät keskustelusta ystäviesi kanssa paljon hauskempaa. Yritys on kuitenkin suunnitellut uuden prototyypin hymiöistä, joihin ne on sisällytetty erityinen ääni jokaiselle emojille. Toisin sanoen näissä uusissa hymiöissä on ääni, riippuen niiden ominaisuudesta. Jos et vieläkään tiedä, kuinka lähetät sen, täällä opetamme sen lähettämiseen.

Kuinka Soundmojis toimivat Facebook Messengerissä?

Facebook Messenger -sovellus on yksi parhaista, mitä Facebook-yritys on luonut, paitsi että sen avulla voit vastaanottaa ja lähettää viestejä Facebookista ilman Facebook-sovellusta. Totuus on, että tämä sovellus on erittäin toimiva monille käyttäjille kaikkien saatavilla olevien työkalujen ansiosta.

Facebook Messengerissä voimme kuitenkin räätälöidä jonkun ystävämme chatteja, koska se tarjoaa vaihtoehtoja, kuten yhteystietojemme chatin värin muuttamisen sekä lempinimien antamisen. Lisäksi sen avulla voimme soittaa puheluita, videopuheluita ja lähettää tarroja ja hymiöitä ja paljon muuta.

Mutta tällä hetkellä sovelluksella on ollut tärkeä käänne siinä olevien emojien suhteen, ja se on, että Messenger-sovelluksessa on yhä enemmän uusia hymiöitä. Monet meistä kuitenkin kuvittelevat jossain vaiheessa näiden emojien äänen omien ominaispiirteidensä mukaan, eli jos lähettäisimme pentuemojin, se kuulostaisi pennulta.

Samoin tämä unelma on toteutunut ja nykyään meillä on erilaisia ​​tällä toiminnolla varustettuja hymiöitä, joita kutsutaan nimellä ”Soundmojis”. nämä emojit ne tuovat mukanaan tietyn äänen integroitu ja jonka voit kuulla sekä sinä että henkilö, jolle lähetät sen. Lisäksi nämä emojit toimivat hyvin yksinkertaisella tavalla, sinun tarvitsee vain etsiä ja lähettää se, jotta ystäväsi näkee sen myöhemmin, mutta myös kuuntelee kyseisen emojin ääntä.

Kuinka monta Soundmojisia on saatavilla Facebook Messengerissä?

Äskettäin tämä päivitys on tehty Facebook Messenger -sovelluksessa, ja juuri niiden takia osa hymiöistä on saatavilla joissakin mobiililaitteissa, ei kaikissa. Samoin niitä on toistaiseksi saatavilla 30 emojia äänellä sovelluksessa. Lisäksi jokaisessa näistä emojista on mukana pieni fragmentti suositusta kappaleesta tai tunnettuja ääniä, jotka mukautuvat kunkin emojin persoonallisuuden mukaan.

Mitä minun tulee ottaa huomioon, ennen kuin lähetän äänillisen emojin Messengerissä?

tietää, mitä sinun tulee ottaa huomioon ennen soundmojisin lähettämistä

Jotta voit lähettää uuden Soundmojis-vaihtoehdon, sinun on otettava huomioon joitain tärkeitä tietoja, jotta voit nauttia näistä uusista emojista ystäviesi keskusteluissa. Tästä syystä mainitsemme tässä muutamia tärkeitä tietoja, jotka sinun on otettava huomioon.

Saatavilla vain Facebook Messenger -sovelluksessa

Soundmojit ovat saatavilla vain mobiilisovellukselle, eli niitä ei voi lähettää PC:n kautta, koska vaihtoehto ei ole käytettävissä. Joka tapauksessa on odotettavissa, että tämäkin vaihtoehto löytyy saatavana työpöytäversioon jotta molemmat käyttäjät, jotka käyttävät sitä tietokoneen kautta, voivat käyttää sitä.

Lisäksi, jotta voimme nauttia tästä toiminnosta, meidän on ladattava Facebook Messenger sen uusimmassa versiossa. Kun se ladataan ja versio päivitetään, meillä on mahdollisuus lähettää Soundmojis kaikille Facebook Messengerin yhteystiedoillemme. .

Soundmoji toistaa vain kosketettaessa

Kuten olemme aiemmin maininneet, soundmojis on äänillinen emoji, joka tekee keskustelusta paljon hauskempaa. Lisäksi, ennen kuin lähetimme tavallisen emojin ja odotimme muutaman sekunnin, että se on ominaisäänen olemus siitä Toisin sanoen lähetimme rumpuemojin ja odotamme muutaman sekunnin luodaksemme jännityksen keskusteluun, aivan kuin rumpu soittaisi rumpua.

Nyt meillä on ilo lähettää nämä emojit niille ominaisella äänellä, ja meidän pitäisi tietää, että kun lähetämme emojin yhdelle ystävällemme Facebook Messengerissä, se toistetaan vain koskettamalla sitä. Samalla tavalla voimme koskettaa niitä ennen lähettämistä kuunnellaksesi sen ääntä.

kosketa soundmojia kuunnellaksesi sen sisältämää ääntä

Kuinka voin lähettää Soundmojisin Facebook Messengerin kautta?

Tapa, jolla voit lähettää Soundmojist Facebook Messenger -sovelluksen kautta, on hyvin yksinkertainen. Jos et kuitenkaan vieläkään tiedä kuinka lähettää emoji äänellä, opetamme sinulle kuinka se tehdään. Mutta sinun pitäisi tietää se ennen sen lähettämistä sinun on kuunneltava jokaisen emojin ääntä varmistaaksesi, että tämä on oikea lähettää se keskusteluun, ja tällä tavalla tiedät, mitä toinen henkilö aikoo kuulla. Samoin sinun pitäisi tehdä seuraavaa:

  1. Kirjaudu sisään Facebook Messenger -sovellukseen.
  2. Avaa sen henkilön chat, jonka kanssa haluat jakaa Soundmojit.
  3. Kun olet kyseisen henkilön chatissa, sinun on napsautettava kirjoituspalkin vieressä olevaa iloisten kasvojen kuvaketta.
  4. Sitten sinun on napsautettava kaiutinkuvaketta, joka on asetuspalkin kulmassa, erityisesti hymiökuvakkeen vieressä.
  5. Seuraavaksi käytettävissä olevat emojit tulevat näkyviin ja sinun on kosketettava sitä, jonka haluat lähettää, sen ääni toistetaan automaattisesti.
  6. Lopuksi sinun on napautettava Soundmojisin alla olevaa ”Lähetä” -vaihtoehtoa.