Skip to content

FLAC -muodon lataaminen ja käyttäminen iTunesissa helposti

14 de elokuu de 2021
portada itunes

Kun puhumme musiikista, puhumme yhdestä taidemuodosta, jota ihmiset ympäri maailmaa kuluttavat eniten päivittäin. Olipa genre mikä tahansa, ihmiset yleensä kuuntelevat a sellaista musiikkia erityisesti joiden kanssa tunnet olosi mukavaksi tai tunnistetuksi.

Ja tämä osoittautuu yhdeksi musiikin kuunteluprosessin tärkeimmistä näkökohdista, koska on olemassa suuri joukko musiikkityyppejä, joista voit valita, kun haluat tunnistaa sukupuoleen tai kulttuuriin.

Kaikki nämä musiikin vivahteet ja yksityiskohdat, olivatpa ne sitten kulttuurisia tai taiteellisia, ovat yksi musiikin tärkeimmistä piirteistä, koska ne tekevät kaikesta taiteesta erittäin vaihtelevaa ja laajaa tyyliltään ja tyylilajiltaan.

Siksi, jos olet henkilö, joka nauttii kupin teetä, maalausta tai maalausta, saatat olla kiinnostunut klassisesta tai akateemisesta musiikista; kun olet henkilö, jolle mennä levyjä joka ilta saatat haluta kuunnella enemmän elektronista musiikkia tai päinvastoin.

Kaikki tämä kuuluu todellakin musiikin suurimpiin nähtävyyksiin, koska vaikka tietyntyyppistä musiikkia luovien ihmisten ympärillä voi olla häpeitä tietyillä musiikkilajeilla tai stereotypioilla, mikään ei ole kiveen hakattu ja ne päätyvät vain vääriin stereotypioihin.

Jos kuitenkin pidät nauti täysillä Jokaisesta musiikin mukanaan tuomasta pienestä vivahteesta jokainen kappale on kuunneltava tietyllä tavalla. Monet viittaavat tiettyyn laitteeseen, korkealaatuisiin kuulokkeisiin tai parhaisiin musiikkisoittimiin taajuuskorjaimilla, jotka voivat muuttaa kokemuksen.

Mutta todella paljon nautintoa äänestä on digitaalisia ääniformaatteja, kuten FLAC, josta puhumme sinulle seuraavaksi ja kuinka voit toistaa sen iTunes -soittimesi kautta.

Mikä on FLAC?

FLAC, Se on yksi äänimuodoista tai tarkemmin sanoen äänikoodekki, joka voi olla lähinnä alkuperäisen tallennustiedoston kuuntelukokemusta.

Musiikkia nauhoitettaessa käytetään paljon instrumentteja, ääntä ja muita tallenteita, joita on muokattava tietyn ohjelman kautta.

Kun kaikki ääni on vihdoin valmis, se voi painaa melko vähän megatavuina ja siksi pakataan eri koodekkeiksi joten sitä voi nauttia digitaalisesti tai levyillä.

Suosituin muoto on mp3, mutta monet väittävät, että se voi olla jonkin verran pakattu, koska osa alkuperäisen muodon tiedoista häviää.

Kun alkuperäinen äänitieto häviää, voit päätyä mp3 -tiedostoon, josta saattaa puuttua alkuperäisen tallennuksen yksityiskohdat ja vivahteet.

Siksi on olemassa FLAC, koodekki, joka pakkaa alkuperäisen äänen kokoon, jota on mukava käsitellä, ja joka on mahdollisimman lähellä alkuperäistä tallennusta yksityiskohtien suhteen.

flac -ääniohjelma

FLAC: n toistaminen iTunesissa

Tiedostot löytyvät FLAC lähes miltä tahansa Internetin artistilta, ja on hyvä asia, jos olet hyvän musiikkikokemuksen fani. Siksi saatat haluta toistaa FLAC -tiedostoja iTunes -soittimellasi, koska se on yksi parhaista musiikin kuunteluun.

Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, koska iTunes ei tue FLAC -tiedostojen toistoa, mikä voi olla hieman outoa soittimen tehokkuuden vuoksi.

Tämän vuoksi voit vain käyttää toista soitinta, kuten Windows Media Player tai Winamp jotka tukevat tätä muotoa, jos käytetään paketteja koodekki.

Toisaalta voit myös muuntaa FLAC -tiedoston mp3 -muotoon muuntimen kaltaisen avulla Freemake Audio Converter tai iWisoft ilmainen videomuunnin. Vaikka voit käyttää Audacityä FLAC -tiedoston tuomiseen ja sitten tuontiin mp3 -tiedostona.