Skip to content

Mitkä ovat parhaat iTunes -vaihtoehdot iPhonen palauttamiseen Macissa ja Windowsissa?

14 de elokuu de 2021
iTunes microsoft y apple

Jos etsimäsi onVaihtoehtoja iTunesille iPhonen palauttamiseksi Sekä Mac- että Windows -tietokoneissa olet oikeassa paikassa. iTunes on tunnetuin Applen kehittämä mediasoitin.

Me kaikki tiedämme, että iTunesin avulla käyttäjät voivat jakaa ja lajitella videoita, musiikkia ja valokuvia. Lisäksi sVoit varmuuskopioida ja synkronoida useita laitteita tämän sovelluksen kautta. Mutta tänään näytämme sinulle joitain parhaista vaihtoehdoista iTunesille iPhonen palauttamiseksi Macista tai Windowsista ilman ongelmia.

Ei ole väliä, luotko iTunes -tilin App Storessa muilla tavoilla, voit aina valita toisen vaihtoehdon.

Ensinnäkin, tiedä mitä iTunes on

Jos et ole vielä hyvin perehtynyt iTunesiin, kerromme tässä hieman siitä, mikä se on ja miten se toimii. Kuten aiemmin mainitsimme, iTunes on vain multimedia -sisältökauppa, joka sijaitsee Applen kehittämä.

Se toimii myös mobiililaitteiden kannettavien tietokoneiden järjestäjänä ja synkronoijana. Joten on mahdollista tehdä varmuuskopio tai varmuuskopio iPhonellesi iTunesia ja iCloudia varten, järjestää asiakirjasi ja jopa muuntaa MP4 -tiedostot MP3: ksi iTunesissa.

ITunesin avulla voit myös ostaa kirjoja ja elokuvia, joita voit nauttia tietokoneella tai matkapuhelimella. Parasta on, että tämä sovellus on tällä hetkellä yhteensopiva sekä MacOS: n että Windowsin kanssa.

Nyt se on maksullinen sovellus, ja siksi monet käyttäjät etsivät vaihtoehtoja. Täällä voit nähdä joitain vaihtoehtoja iTunesille iPhonen palauttamiseksi.

Vaihtoehtoja iTunesille saatavilla

Käyttäjien ja iTunesin välinen suhde on vähän Rakasta vihaaSiksi monet etsivät vaihtoehtoa, jolla he voivat tehdä saman, mutta ilmaiseksi tai halvemmalla.

SynciOS

Tämä ensimmäinen vaihtoehto iTunesin vaihtoehdoista iPhonen palauttamiseksi on ilmainen vaihtoehto, jonka avulla voit hallita iOS -laitettasi yksinkertaisella tavalla, paras SynciOS että se on myös yhteensopiva Android -laitteiden kanssa.

Kun lataat sen, voit käyttää sitä ilmaiseksi, ja koska saatat tarvita joitain muita sen tarjoamia toimintoja, joudut todennäköisesti maksamaan näistä lisävaihtoehdoista.

SynciOS: n avulla voit synkronoida musiikkisi, valokuvasi, videosi ja minkä tahansa multimediasisällön matkapuhelimeesi. Voit myös tehdä tämän Mac- tai Windows -tietokoneeltasi iPhoneen, iPadiin tai iPodiin.

Toisaalta voit tee varmuuskopiot tällä sovelluksella yksinkertaisella tavalla jos joudut palauttamaan matkapuhelimesi.

WonderShare Tunes Go

Tämä sovellus on ollut markkinoilla pitkään, joten monet käyttäjät tietävät sen jo ja ovat päättäneet pitää sen. Tämä johtuu siitä, että se mahdollistaa synkronoinnin paitsi iPhonen kanssa myös Android -käyttäjille.

WonderShare Tunes Go on saatavana sekä Mac- että Windows -tietokoneille, tämän sovelluksen avulla voit siirtää musiikkia ja kaikkia tietoja matkapuhelimesta tietokoneeseen.

Käytä Wondershare -kappaleita

Toisaalta sen avulla käyttäjä voi myös tehdä varmuuskopioita ja palauttaa tiedostoja tekemällä varmuuskopion etukäteen. Tämän sovelluksen tärkeä asia on, että sen ilmainen Windows -versio on melko täydellinen, mutta sama ei tapahdu, kun puhumme ilmainen versio MAC: lle, koska ilmainen versio on väliaikainen ja sinun on suoritettava kuukausimaksu, jotta voit jatkaa sen käyttöä.

IMoble AnyTrans

Ohjelma, joka voi täydellisesti korvata iTunesin. Tämä ohjelmisto on luotu sekä Windows- että Mac -tietokoneille, ja se voi hallita iPhone- tai Android -puhelimia.

IMoble AnyTransin avulla voit siirtää tietosi ilman ongelmia tai rajoituksia. Lisäksi voit tehdä siirron matkapuhelimien välillä, voit tehdä varmuuskopioita ja palauta matkapuhelimesi yksinkertaisella tavalla.

Sitä suositellaan täysin yhtenä parhaista vaihtoehtoja iTunesille iPhonen palauttamiseksiOhjelmiston kommenttien mukaan tiedetään, ettei sillä ole mitään kateutta iTunesille.

Valitset parhaan vaihtoehdon

Nyt näytämme sinulle kolme eri vaihtoehtoa iTunesiin iPhonen palauttamiseksi, mutta totuus on, että paras sinulle vain tiedät. Kaikki riippuu siitä, mitä tarvitset.

Ja totuus on, että jos päätät palauttaa jollakin näistä sovelluksista, suosittelemme, että teet varmuuskopion kahdessa eri paikassa, välttää tietojen menettämistä.