Skip to content

Google Maps: Selvitä, onko supermarket täynnä

3 de syyskuu de 2021
google maps busqueda 14505

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa on suuri määrä sovelluksia tai liittyy GPS: ään, jotta käyttäjät voivat käyttää mobiililaitteellaan paremmin karttoja ja reittejä, joilla he ovat, ilman monia ongelmia.

Yksi yleisimmistä ja helppokäyttöisimmistä on jättiläisen Googlen valtakunnan luoma sovellus, nimeltään Google Maps. luomalla saman nimisen sovelluksen saatavana Androidille ja iOS: lle.

Monet ihmiset eivät käytä sovellusta vain paikallistamiseen kaupungeissa, vaan pikemminkin tällä hetkellä on useita muita palveluja joka tarjoaa sinulle esimerkiksi: katso, mitkä ravintolat, apteekit, sairaalat, kirjastot tai supermarketit ovat lähellä sijaintiasi; Sen avulla voit myös aktivoida ajotilan mennäksesi minne haluat, nähdä pääväylien liikenteen, ihmisten tulon tietyllä paikalla jne.

Edut Google Mapsin avulla, jos supermarket on täynnä

Vuoden 2020 alussa meitä iskenneen pandemian jälkeen useimmat meistä ovat tulleet tietoisiksi siitä, kuinka tärkeää on olla terve, ja myös siitä, kuinka tärkeää on huolehtia itsestämme huolehtiaksemme muista. Tämän seurauksena Google Maps tarjoaa uusimmissa päivityksissään vaihtoehdon näyttää käyttäjälle arvioidun ajan, jolloin laitokset täyttyvät.

Suurin etu meillä on siitä, että voimme vältä ihmisten tungosta julkisissa laitoksissa, mikä vähentää tartuntariskiä. Voimme myös käyttää aikaamme paremmin, koska olemalla supermarketissa, jossa on vähemmän ihmisiä, ostamme nopeammin.

Tämän päivityksen asianmukainen käyttö yhdessä muiden ennaltaehkäisevien toimenpiteiden kanssa vähentää merkittävästi tartuntariskiä, ​​saa meidät viettämään vähemmän aikaa poissa kotoa ja antamaan meille mahdollisuuden huolehtia omastamme.

Selvitä, onko supermarket täynnä Google Mapsia

Google Maps -palvelu on työkalu sen avulla voit helposti tutkia supermarketteja joita ei oteta ihmisiltä, ​​selitämme tässä, kuinka se tehdään nopeasti ja helposti:

 • Anna sovellus matkapuhelimestasi
 • Sinun on löydettävä supermarket, johon haluat mennä ostoksille
 • Tee valinta tästä
 • Paina sitten kohtaa, josta tiedot tulevat (nimi, osoite ja sulkemisaika)
 • Laajenna tiedot ja vieritä alas
 • Etsi, missä sanotaan suosittuja aikoja
 • Täällä se antaa sinulle tietoja reaaliajassa etsimäsi ajan mukaan

Käytä Google Mapsia mobiililaitteella

Se on hyvin yksinkertaista, meidän on vain etsittävä sovellus puhelimestamme tai tabletistamme, syötettävä ja kirjauduttava sisään Google -tilillämme. Kun tämä on tehty, voimme käyttää kartan eri vaihtoehtoja.

Käytä Google Mapsia tietokoneeltasi

Voimme päästä selaimesta Googleen kirjautumalla tai ilman sitä ja tarkkailla karttoja mukavasti.

Tiedätkö supermarketin kysynnän ajasta riippuen?

Voit helposti tietää ajankohdat, jolloin supermarket tai tarjonta on täynnä, suosittelemme noudattamaan aiemmin annettuja ohjeita, mutta tässä korostamme, että suosittujen aikojen osiossa voit tarkastella kaaviota, jossa se havaitaan tunnit, jolloin se osallistuu yleisöön ja vuorostaan ​​”ruuhka -ajat”.

Ruuhkatunnit

Jotta ymmärtäisit paremmin tämän osan palkkeissa kuvatut tiedot, neuvomme sinua katsomalla tunnit, jolloin kaavion pisteet ovat korkeimmat, tarkoittaa, että näinä aikoina näissä paikoissa on enemmän käyttäjiä.

Miten järjestän itseni välttämään saapumista ruuhka -aikana?

Google Maps voi auttaa meitä tuntemaan ruuhka -ajan tietyissä paikoissa ja siten välttämään sen poistumalla etukäteen. Meidän on vain valittava kohde, valittava vaihtoehto ”miten sinne pääsee” ja valittava ”ajoneuvo” ja sitten Siirry vaihtoehtoon ”tavallinen liikenne tunneittain”, ja siellä voimme seurata reitin säilyttämistä ja likimääräistä aikaa.

tungosta supermarket

On tärkeää tietää, onko supermarket täynnä ihmisiä

Jos olet yksi käyttäjistä, joka käy supermarketissa usein ja sinun on tiedettävä tarkalleen, mikä on täynnä ja mitkä eivät, suosittelemme sinulle lähiaikoina antamiamme tietoja.

Useimmat ihmiset, jotka tekevät viime hetken ostoksia tai käyvät supermarketissa lähes päivittäin, Se on perustavaa laatua tuntevat markkinat, joilla on paljon ostajia, ja he mieluummin välttävät sinne menemistä, joten he haluavat tietää, miten he voivat selvittää, mihin mennä ja että ostoprosessissa ei ole väkijoukkoja tai viivästyksiä.

Siksi mobiilisovellusten avulla on helppo saada nämä tiedot muutamalla askeleella ja tarvitsematta mennä yhteen tai useampaan tarvikkeeseen voi valita kumman ostaa ja mikä ei ole niin täynnä tai lähes tyhjä.

Mihin aikaan minun pitäisi mennä ostoksille?

Ostoksille suosittelemme, että se on aikana, jolloin tarvikkeet ovat yleensä hyvin vähäisiä, joillakin on erilaiset työajat ja eri ruuhka -ajat. Kuitenkin tekemällä tutkimuksen voit huomata, että monet lähellä sijaintiasi olevista supermarketeista ovat samat.

Sitten, ennen kuin lähdet, katso Google Mapsista Tai ehkä seuraavat yleiset sovellusnäkökohdat ovat sinulle erittäin hyödyllisiä:

 1. Kun supermarketit ovat juuri auki
 2. Tunti lounaan jälkeen (noin 2 tai 3 iltapäivällä)
 3. Myös illallisen jälkeen ja ennen sulkemista (klo 8–9 yöllä)
 4. Jos supermarket on auki 24 tuntia, löydät sen kello 22 jälkeen lähes tyhjäksi

Mihin supermarkettiin minun pitäisi mennä?

Lopuksi suosittelemme, että valitset supermarketin sen jälkeen, kun olet tutustunut sovellukseen ja noudattanut aiemmin annettuja sääntöjä, menemään paikkaan mistä saa eniten tuotteita ja tykkäät ostaa.