Skip to content

Kuinka tietää, mihin suuntaan olen orientoitunut Google Mapsissa ja kuinka kalibroida kompassi – Tunne suunta

2 de syyskuu de 2021
imagen maps mapa 14445

Uudella digitaalikaudella on hyvin yleistä käyttää online-palveluita tietokoneissa ja matkapuhelimissa navigoidakseen sekä digitaalisessa maailmassa että todellisessa maailmassa, ja näistä ohjelmista suuren megayrityksen Googlen luomia ohjelmia pidetään paras optimoitu ja hyödyllisin yleisellä tasolla sekä sen hakukone, navigointisovellus ja sen maantieteellinen ja GPS -karttapalvelu, joka tunnetaan nimellä Google Maps.

Ja tämä sovellus tunnetaan kaikkien sen tarjoamien vaihtoehtojen ja mahdollisuuksien ansiosta, etenkin sen käyttämiseksi oppaana, ja siinä kompassilla on tärkeä rooli, koska kaikilla matkapuhelimilla ei ole jo ladattua kompassisovellusta, ja ajatus matkapuhelimista on ollut aina minimoida kotitehtävien määrä jota pitäisi käyttää.

Kompassin käyttö ja suunta

Google Maps -sovelluksella on mahdollisuus käyttää kompassia, joka on työkalu, joka näyttää, missä pohjoinen johtuu maan magneettikentistä, ja uusimpien matkapuhelimien magneettianturien ansiosta se pystyy alkaen käytä työkalua yhdessä karttojen vaihtoehtojen kanssa. Tärkeintä on osata lukea ja kalibroida se sovelluksessa.

Ymmärrä kompassi

Digitaalinen kompassi toimii samalla tavalla kuin analoginen kompassi, se toimii nuoliristillä, jossa on nuoli, yleensä punainen, joka osoittaa aina pohjoiseen, kun taas muut osoittavat etelään, itään ja länteen, etelä on vastapäätä pohjoista., Itä pohjoisen oikealla puolella ja länteen päin, vaikka Google Maps -versiossa se toimii vain näkyy pohjoisessa punaisella nuolella ja etelään valkoisella nuolella.

Mihin kartta osoittaa?

Sinun on ymmärrettävä, miten kompassi toimii molemmissa Google Mapsin versioissa, jotta niiden käyttäminen edellyttää, että sovellus päivitetään uusimpaan versioon, mikä voidaan tehdä yksinkertaisella tavalla, koska mobiiliversioissa näkee kartan satelliittina ja 2D -muodossa sekä henkilökohtaisemman version Street View 3D: n ja 2D -satelliitin yhdistelmänä; ero näiden kahden välillä on kompassin tehtävä. missä satelliittiversiossa se näyttää aina kartan ja pohjoinen näytön yläreunassa, kun taas toisessa sitä voidaan muuttaa.

henkilö, joka käyttää Google Mapsia

Kompassi ja sen käyttö Mapsissa

Koska ymmärretään, että vain yhdessä Maps -tilassa voit nähdä kompassin liikkeen, voi ilmetä kysymys: Eikö ole mitään keinoa tietää käyttäjän suunta satelliittiversiossa? Ja vastaus on kyllä, on hyvin yksinkertainen tapa ymmärtää käyttäjän suunta, koska tietää missä se sijaitsee, sovellus merkitsee käyttäjän sijainnin sinisellä pisteellä.

Tämä sininen piste toimii henkilökohtaisten asetusten välilehdenä, josta löydät myös vaihtoehdon kompassin kalibroimiseksi, mutta siitä keskustellaan myöhemmin, sillä on ymmärrettävä, että tämä sininen piste näyttää sinistä kaarta suuntaan johon matkapuhelin ja siten käyttäjä myös katselee, vaikka tämä kaari voi vaihdella kooltaan, mikä opastaa meitä puhumaan työkalun kalibroinnista.

Kompassin kalibrointi on tietysti erittäin hyödyllistä

Muistatko juuri mainitun sinisen pisteen? Kun kompassia kalibroidaan, se on syötettävä löytääksesi vaihtoehto vasemmasta alakulmasta, se on hyvin yksinkertainen prosessi, mutta joka tapauksessa on mielenkiintoista huomata, että matkapuhelimen kalibroinnissa on tärkeää noudata matkapuhelimen määräämiä ohjeitanormaalisti pyytää matkapuhelimia liikkumaan kahdeksan (8) muodossa antureiden kalibroimiseksi.

Vinkkejä Mapsin sujuvaan käyttöön

On tärkeää korostaa GPS: nä käytettävän sovelluksen hyödyllisyyttä joko kaupunkien läpi kävellessä tai ajoneuvoilla, kuten polkupyörillä, autoilla ja julkisilla liikennevälineillä, joten on tärkeää oppia, että Google Mapsin käyttö on mahdollista ajotila, kuten sovellusta käytettäessä normaalisti se olisi vaarallista.