Skip to content

Ketkä kuuluisat YouTube -käyttäjät osallistuvat tai pelaavat Arkadiassa?, Videopelipalvelin ARK: Survival Evolved

25 de elokuu de 2021
juego ark survival evolved 11641

ARK: Survival Evolved -peliä on nimetty paljon viime aikoina, koska Willyrex ja Vegetta777 ovat luoneet Arkadia -palvelimen. Haluat varmasti tietää enemmän tästä palvelimesta ja selvittää, mitkä julkkikset osallistuvat siihen. Älä siis irrota itseäsi laitteen näytöstä saadaksesi lisätietoja Ketkä kuuluisat Youtuberit osallistuvat tai pelaavat Arkadiassa?, Videopelin ARK: Survival Evolved palvelimella.

Mikä on peli ARK: Survival Evolved?

Videopeli ARK: Survival Evolved on Studio Wildcardin kehittämä peli, saatavana sekä PC-, Xbox One-, PlayStation 4- että Nintendo Switch -konsolille. Tämän toiminta-seikkailu-videopelin juoni koostuu ainutlaatuisesta ensimmäisen persoonan seikkailusta, jossa olet hukassa, jäädytettynä, nälkäisenä ja alasti intensiivisellä ja salaperäisellä saarella, joka on täynnä uskomattomia olentoja, kuten dinosauruksia ja muita esihistoriallisia olentoja.

Sinun tehtäväsi tällä saarella on selviytyä, kun voit metsästää, kasvattaa ja korjata ruokaa, luoda esineitä, käyttää ARK -karttoja ja rakentaa turvakoteja selviytyäksesi. Tässä poikkeuksellisessa kokemuksessa voit jopa kesyttää, ratsastaa dinosauruksilla, löytää griffinejä ja muita esihistoriallisia olentoja, tehdä yötä tai päivää ja muita mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Hauska asia tässä pelissä on, että se on moninpeli, jossa on tilaa jopa 70 pelaajaa, joten voit helposti pelata tätä mielenkiintoista peliä ystävien tai muiden ihmisten kanssa.

Varten hanki peli, voit tehdä sen ilmaiseksi Android Play Storesta tai iOS App Storesta. Voit myös ostaa pelin maksamalla PS Storesta, Microsoft Storesta, eShopista ja PC: lle Steam- tai Epic Games Storesta.

Mitkä kuuluisat Youtuberit osallistuvat tai pelaavat Arkadiassa?

Tammikuussa palvelin, joka oli muodissa, oli Egoland, Rustin palvelin Twitchissä, nyt videopelien ystävien huomio on kohdistettu suoraan ARK -videopeliin ja uusi Arkadia -palvelin, johon osallistuu hyvä joukko youtubereita ja kuuluisia streamereita .

No, Arkadian virallisella Twitter -tilillä, @ArkadiaDioses, luettelo kaikista näistä julkkiksista, jotka olisivat osa uutta sponsoroimaa sarjaa Willyrex ja Vegetta777. Ensimmäinen tämän uuden hankkeen osallistujaluettelossa on Nexxuz, jota kuvattiin ”tämän hankkeen peruspilareiksi”.

Toinen mainittava asia, jota ei tietenkään voi olla poissa, on Vegetta777, kun taas projektin kolmas vieras ja luoja on kuuluisa ja rakastettu Willyrex. Neljäs vieras on Nefarius ja viides vieras the ikoninen Rubius, kun taas Arkadian kuudes osallistuja on Fargan, seitsemäs on aLexBY, kahdeksas osallistuja on Ibai Llanos ja muut nimet, kuten Alvaro845, Aroyitt, LuzuGames, mainitaan.

Muita Arkadia -osallistujia ovat Malcaide, Sisi, Mayichi, Paula Gonu, WithZack, AriGamePlays, Arsilex, Juan Guarnizo, Tiparraco, Alkapone, Elded, Jesusseron, Mikecrack, HeRnyBreak, Lexosi, Cheeto, Lakshart Nia, Elyas360. On myös muita streamereita ja youtubereita, kuten AngelySaras, DjMariio, Elemao, TaeSchnee, Cristinini, Kronno Zombet, Papi Gavi, AgentMaxo, SmDani, Orslok, IlloJuan, Sarinha3, Mister Jagger, Zarcort, Luh, Mangel ja ElChurch.

Aivan oikein, kuten olet ehkä huomannut, osallistujaluettelo on varsin valikoitu ja sisältää parhaat parhaista youtuberien ja suoratoistojen suhteen, ja onnistuu määrittämään 47 osallistujaa uutta Arkadia -sarjaa ja ehkä lisää tulee ajan myötä.

Kuka ei osallistu Arkadiaan?

Vaikka vieraslistaa ei ole vielä suljettu, on tiettyjä suoratoistoja, joita ei ole kutsuttu Arkadiaan, huhujen mukaan tämä johtuu sääntöistä, joita he haluavat soveltaa Arkadiassa, koska toisin kuin Egoland, he ovat heillä on vähemmän vieraita ongelmien välttämiseksi.

henkilö keulahihna kasvot dinosaurus ark

Yksi poissaoloista, joka on aiheuttanut eniten kohinaa sosiaalisissa verkostoissa ja monia mielipiteitä, on Auronplayn poissaolo, tampaco tulee olemaan TheGrefg, Reborn, Lolito, Zorman, Biyín tai Los Perxitaa.

On valitettavaa, mutta monet näiden suoratoistojen seuraajista ja uskollisista faneista toivovat, että heidät kutsutaan osallistumaan Arkadia -palvelimelle, ja jopa Auronplayn tapauksessa fanit ovat mullisti vaativat verkot Hänet voidaan kutsua osallistumaan Arkadiaan, mutta vain aika näyttää, mitä tapahtuu.