Skip to content

Korjaus: Virhe ’Com.Google.Process.Gapps on pysähtynyt’

3 de syyskuu de 2021
persona descargando playstore 14414

Viestinnän lahjan ansiosta ihmisistä tulee sellaisia ​​kuin olemme tänään. Olemme erittäin erikoistuneita olentoja, ja sellaisina kuin olemme, olemme myös erittäin riippuvaisia. Tämä johtuu siitä, että ihminen pystyy sopeutua ympäristöön, jossa se sijaitsi, alkoi kehittää tieteitä, jotka auttoivat häntä ymmärtämään paremmin itseään ympäröivän tilan kanssa.

Yksi näistä tieteistä oli tietojenkäsittely. Tämän ansiosta ihmiset ovat saavuttaneet edistystä, jota emme olisi koskaan voineet kuvitella, ja pahinta on, että se ei olisi edes jotain käsittämätöntä satoja vuosia sitten, mutta tiede etenee niin nopeasti, että mitä teemme tänään se annettiin mahdottomaksi vasta vuosikymmeniä sitten.

Tärkein askel oli välitön viestintä, ja ihmiset ovat siinä hyviä. Yksi tapa, jonka havaitsimme olevan erittäin tehokas, on älypuhelimet. Jos sinulla on sellainen ja siinä näkyy virhe ’com.google.process.gapps’, näytämme, kuinka voit korjata sen.

Mikä aiheuttaa ”com.google.process.gapps” -sovelluksen, kun avaan sovelluksen?

Tämä virhe on erittäin yleinen, koska kaikki Android -puhelimet on valmistettu samalla käyttöjärjestelmällä, jonka virheet toistuvat kaikissa myydyissä laitteissa. Hyvin yleinen virhe ilmenee, kun RAM -muistissa oleva tiedosto vioittuu ja aiheuttaa kaatumisen palveluissa joita käytetään Ohjelmistosta laitteistoprosessien pitämiseksi käynnissä.

Jos haluat ladata sovelluksia turvallisimmalla tavalla, on tärkeää, että sinulla on tietoa Google Playstoren lataamisesta mistä tahansa puhelimesta. Kun hyväksyt tämän palvelun ehdot, hyväksyt sarjan sovelluksia, jotka auttavat Googlea pitää paremmassa toimintakunnossa puhelimen sovelluksia. Yksi näistä on Google Play -tukipalvelu.

Tämä tukipalvelu on pohjimmiltaan sisäinen konsoli, joka pitää kirjaa kaikesta, mitä sovelluksessa tehdään. Kun se alkaa käyttäytyä oudosti, palvelu lähettää tietueen Googlelle ja se näkee, miten se ratkaisee ongelman. Monta kertaa voit todistaa tämän, kun älypuhelimen sovellus sulkeutuu ja sitten sanoo, jos haluat lähettää virheraportin Google Playhin.

Tämä palvelu voi löytää sovelluksista virheen, joka saa palvelun pysähtymään sellaisenaan, ja tämä tapahtuu, kun sovelluksen välimuisti sisältää vioittuneen tiedoston. Jos näin tapahtuu, Google Play -palvelut pysähtyvät ja tämä aiheuttaa sarja virheilmoituksia no ärsyttävää.

Tapa ja tapoja korjata ’com.google.process.gapps on pysähtynyt’ -virhe

Tämä on erittäin helppo menettely. Muistutamme, että on tärkeää, että Google Play päivitetään uusimpaan versioon, koska se lataa sen uusi versio joka on varmasti vapaa virheistä, jotka tekivät edellisen ongelman käyttäjien kanssa.

Jos et kuitenkaan pysty poistamaan tätä ongelmaa päivittämällä Google Playta, ongelman syynä voi olla jokin yhteensopivuusvirhe puhelimesi brändin ja tämän sovellusmarkkinoiden protokollien välillä. Tässä tapauksessa olisi parempi poistaa Google Playstore käytöstä.

Tehokkain tapa tehdä niin on nollata sovelluksen RAM- tai välimuistirekisteri. Jos haluat tehdä tämän, sinun on siirryttävä puhelimen Asetukset -osioon. Voit tehdä tämän avaamalla sovelluslaatikon ja etsimällä sellaisen se näyttää vaihteelta.

Kun olet tässä osiossa, sinun pitäisi etsiä painike, joka sanoo ”Sovellukset ja ilmoitukset”. Jos valitset sen, se näyttää kaikki puhelimeesi lataamasi sovellukset. Jos tämä ongelma ilmenee tiettyä sovellusta avattaessa, sinun on poistettava sovelluksen välimuisti. Jos ei, sinun on Google Playstore -sovelluksella.

Kun käytämme laitteitamme ja kohtaamme virheen ”com.google.process.gapps on pysähtynyt” se tarkoittaa, että Googlen palveluissa on jonkinlainen ongelma. Jotta voit ratkaista tämän virheen, annamme sinulle vinkkejä ja temppuja, jotka esitämme alla.

Android -sovelluslaatikko

Ota lataushallinta käyttöön

Jos esität tämän virheen hyvin usein, sinun on ensin tehtävä siirry lataushallintaan jotta voit ottaa sen käyttöön ja hallita siten sovellusta ja välttää kaikin keinoin sovellusten pysäyttämisen virheen vuoksi.

Tyhjennä sovelluksen välimuisti

Välimuisti tai välimuisti on tietoja, jotka sovellukset tallentavat käytettäessä. Jos jokin sovellus näyttää virheen, että se on pysähtynyt tai et yksinkertaisesti voi käyttää sitä, koska se pysähtyy aina, on suositeltavaa etsiä sovellus latauksista ja valita se ja tyhjennä välimuisti, jonka olet kerännyt.

Tyhjennä Google Playn välimuisti ja tiedot

Jos haluat tyhjentää Google Playn tiedot ja välimuistin, sinun on tehtävä se anna asetukset puhelimesta. Sitten etsit sovellushallintaa siirtymään suoraan Google Play -palveluun. Valitse Google Play ja painat kohtaa, jossa lukee välimuisti, ja valitse sitten poistopaikka.

puhelimen asetukset ja sovellukset

Palauta sovellus tehdasasetuksiin

Tässä tapauksessa voit palauttaa sovelluksen tehdasasetukset tai latauksen arvot noudattamalla samoja vaiheita, joita käytetään välimuistin poistamiseen. Mutta sen sijaan, että valitsisit poistovaihtoehdon, vaihtoehto on ’Palauttaa’.

Poista automaattiset päivitykset käytöstä

Jos haluat poistaa sovellusten automaattiset päivitykset käytöstä estääksesi niiden pysähtymisen, teet seuraavan. Kokoonpanoissa järjestelmän osassa sinun on etsittävä vaihtoehtoa ’Ohjelmistopäivitys’. Vaihtoehtoja on useita, ja sinun on valittava sovellusten automaattinen päivitys, jotta voit poistaa tämän oletustoiminnon käytöstä.

Asenna Google Play -palvelut uudelleen

Jos haluat suorittaa tämän prosessin ongelmanratkaisumenetelmänä tai -vaihtoehtona, sinun on kirjauduttava Google Playhin. Kun olet Google Playssa hakukoneessa, aiot kirjoittaa ”Google Play -palvelut” jotta nämä palvelut näkyvät ja asennat ne uudelleen tai, jos se ei onnistu, päivität.

Onko vaihtoehtoista tapaa korjata virhe?

On tärkeää, että tiedät, onko Android -versiosi ajan tasalla. Tätä varten suosittelemme, että tarkistat Android -versioiden luettelon, jotta tiedät, mikä niistä on sinun ja kuinka edistynyt tai jäljessä olet siinä. On tärkeää, että päivität järjestelmän poistaa ongelmia kehittävä.

On tärkeää, että tiedät, että puhelimen uudelleenkäynnistäminen ei koskaan satuta, jotta kaikki prosessit voidaan käynnistää uudelleen ja toimia siten oikein. Jos mikään näistä ratkaisuista ei toimi, käynnistä puhelin uudelleen osoitteessa Tehdasasetukset.

Jos olet jo tehnyt vaihtoehtoja, jotka olemme jakaneet kanssasi ja jatkat virheellä ”com.google.process.gapps on pysähtynyt”, se tarkoittaa, että ongelma liittyy puhelimen ohjelmistoon, jota versio ei ole yhteensopiva sovelluksen kanssa. On myös mahdollista, että puhelimessa ei ole tarpeeksi muistia, jotta sovellus toimisi oikein. Tämä tarkoittaa, että toinen vaihtoehtoinen ratkaisu on laajentaa puhelimen muistia jotta sovellus voi toimia. Mutta jos huomaat, että ongelmat jatkuvat, se tarkoittaa, että virhe johtuu nimenomaan sovelluksesta ja joudut odottamaan seuraavaa päivitystä.