Skip to content

Liikkuvien valokuvien ottaminen: Sovellukset Androidille ja iPhonelle

1 de syyskuu de 2021
andorid 14302

Olemme kuulleet sen ”Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” on se, että nykyään hyvä valokuva on hyvä profiili edustamaan sitä, mitä olemme, mitä teemme ja mitä tulemme olemaan, siksi seuraamme, kuinka useimmat käyttäjät tai kontaktimme näyttävät meille päivittäin yksinkertaisten sovellusten avulla parannusten tekemiseksi valokuvillesi tarinoissa, jotka jaat sosiaalisissa verkostoissasi.

Vaikka se on niin yksinkertaista lataa ja lähetä kuva, mitä tahansa valokuvaa ei hyväksytä, ja hyvällä nousulla tiedetään, että valokuvaus on taidetta edustaa todellista juuri sillä hetkellä, kun yhdistämme tämän taiteelliseen vierailujen lisääntymiseen, saat enemmän seuraajia ja olet pilari innostaa muita tekemään samoin.

Onneksi tekniikka auttaa aina olematta editoinnin ja suunnittelun ammattilainen, vain hyvä valokuva ja eri työkalujen taika, joita vastaavat sovellukset tarjoavat meille, voit saada halutun tuloksen valokuvien muuttamisesta taideteoksiksi.

Kuinka herättää valokuvasi eloon matkapuhelimestasi parhailla liikeefekteillä

On totta, että sinun ei pitäisi olla ammattilainen, mutta jos sinulla on oltava luovuutta suunnitelmien tekemiseen, sinun on hyödynnettävä kaikkia instrumentteja ja osoitettava hiukan taitoa merkitä tyylisi, joten voit muodostaa Esteettisesti visuaalinen rakenne galleriaasi ja tässä näytämme sinulle yhden sovelluksista, joissa on erilaisia ​​työkaluja suorittaa nämä animaatiotehosteet ja liikettä valokuvillesi, nämä sovellukset ovat saatavilla puhelimiin, joissa on Android ja myös iOS.

Parhaat sovellukset animaation antamiseen kuvillesi Androidilla ja iPhonella

StoryZ -kuva

 • Ainutlaatuinen sovellus, joka antaa liikkuville tehosteille valokuvia.

Se tarjoaa erilaisia ​​uskomattomia astioita elävöittämään valokuviasi, ja sillä on kaksi tapaa käyttää sitä tunnetaan nimellä Aaltoilu (Tämä auttaa meitä antamaan liikkumattoman kuvan) myös Liikevaikutus (Ihanteellinen useiden peräkkäisten kuvien tiedostojen luomiseen silmukka -tyylillä) Alla näytämme sinulle askel askeleelta yksinkertaisella tavalla, jotta voit testata näitä kahta vaihtoehtoa, joita StoryZ Photo tarjoaa. Löydät sen Android -puhelimille ja iPhonelle Playstoresta.

Heijastusvaikutus

 1. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on valita muokattava valokuva ja sitten leikkaa se haluamaasi kokoon.
 2. Muista, että annamme toimenpiteen a staattinen kuvaSiksi sinun täytyy merkitä pisteitä, jotta voit kiinnittää kuvan kohtaan, johon haluat liikkeen, ja nuolet osoittavat liikkeen suunnan.
 3. Sinun on myös ilmoitettava pisteiden järjestys, jonka aiot lisätä samalla etäisyydellä toisistaan, tämä tunnetaan nimellä liike sarja.
 4. Sinun on oltava varovainen, että osa valokuvasta, jota et halua animoida, ei saa liikettä, joten merkitse vakautuspisteet rajoittaa aiemmin määritettyä järjestystä.
 5. Yhtä, näissä vakautuspisteissä on oltava erotus keskenään, nämä on myös valittava.
 6. Jos teet virheen tai haluan tehdä sen toisin, sinulla on mahdollisuus poistaa liu’uttamalla pisteitä, jotka aiot poistaa.
 7. Harjalla voit peitä alue, jolla et halua sen toimivan.
 8. Kun koko muokkausprosessi on valmis, voit tarkkaile työtäsi Play -pelin aikana ja tallenna sitten tiedosto galleriaan.animaatio

Liikevaikutus

 1. Kuten edellisessä vaikutuksessa, sinun on valitse kuva, jota haluat muokata ja leikkaa se pois.
 2. Tämä sovellus tulee suosittelee sivua galleriapankkina ja videoita, jotka voit ladata laitteellesi ja käyttää niitä, voit hakea sitä nimellä Pixabay tai valitse vain galleriastasi löytyvä video.
 3. Rajaa video sen mukaan, mitä se vaatii valokuvan liikkeen pituuden mukaan.
 4. Jos haluat sekoittaa kuvan videoon, sinun on käytettävä harjaa sekä manuaalisesti että taikuudella.
 5. Sovita videosi, jotta tämä olisi mahdollista sinun täytyy muuttaa se.
 6. Tarkkaile prosessiasi, jolloin Play on jo valmis tallennat tiedoston.

Loopsie

Loopsie 3d Foto on mobiilisovellus, jolla voit ottaa 3D -valokuvia ja live -liikkuvia valokuvia helposti ja nopeasti. Siinä on laaja galleria liikeefektejä videoille, jotka haluat tehdä. Siinä on myös tehokas automaattinen videonvakaustyökalu, jotta matkapuhelimellasi nauhoitetut videot ovat ammattimaisia.

Yksi sen vahvuuksista on mukava käyttöliittymä erittäin intuitiivinen ja helppokäyttöinen, ja se tarjoaa myös monia vaihtoehtoja elävöittääksesi valokuviasi riippumatta siitä, asetatko ne silmukka- tai toistokierrotilaan saavuttaaksesi tämän liikkeen. Tämän sovelluksen avulla voit saada osan videoistasi pysymään staattisina ja liikkumatta, kun taas toinen osa toistuu silmukassa, jolloin voit alkaa luoda hauskoja ja uteliaita tehosteita ystävillesi.

ota elokuva

Photodanz

Tämä on erittäin suosittu sovellus, joka on saatavana sekä Androidille että iOS: lle ja jolla voit luoda suosittuja Cinemagrph -kuvia tai animoituja valokuvia luovuutesi ja tehokkaiden työkalujen ansiosta.. Aloita vain nauhoittamalla pieni 3-5 sekunnin pituinen video matkapuhelimeesi, paina sitten oikeassa yläkulmassa olevaa pyöreää painiketta ja napsauta sitten ”Animoi”, jolloin voit valita videon alueen, jonka haluat animoida, ja muuttaa myös silmukkatyylejä. Tällä tavalla saavutat halutun tehosteen, jossa valokuvassasi on liikkuvia alueita ja muita staattisia alueita, sitä on erittäin helppo käyttää ja nämä kuvat tallennetaan laitteen muistiin, jotta voit jakaa ne helposti haluamiesi yhteystietojen kanssa.

Kuinka viedä animoitu valokuva ja missä määrin

Käytännöllisin tapa saavuttaa tämä on Googlen G -kameran avulla. Kun olet tehnyt sen, sinun on aktivoitava ”Motion Photos” -vaihtoehto ja lisävaatimuksena sinulla on oltava Google Photos -sovellus asennettuna aiemmin. Kun sinulla on tämä käsillä, sinun on avattava Google -valokuvasovellus, avattava valokuva liikkeellä, jonka olet luonut suosikkisovelluksellasi, ja paina sitten painiketta, jossa on kolme pistettä (…) oikeassa yläkulmassa, Napsauta ”Vie”, valitse ”Gif” -muoto ja lopuksi ”Vie”. Kun teet sen, näet ilmoitusviestin, jossa kerrotaan, että vienti on onnistunut. Nyt voit nähdä liikkuvan kuvan .gif -muodossa Google -valokuvakirjastossa, josta voit jakaa sen kenelle haluat.

Innovaatio rikkoo esteitä, eivät aina tee samaa kaavaa, sisällytä tyyliisi trendi ja tekniikka, mitä voit tarjota, sillä voit oppia ottamaan liikkuvia ja puhuvia valokuvia, löytämään ja kokemaan editoinnin taidetta.