Skip to content

Kuinka asentaa Echo Auto, Alexa Car -sovellus

2 de syyskuu de 2021
dispositivo amazon echo auto 14858

The Amazonin virtuaalinen avustaja, ottaa yhä enemmän maata ja suosiota, se tunnetaan nimellä Amazon Alexa ja on sen hetkinen tunne, joka ilmeisesti on tullut jäädäkseen. Toiminnot, jotka tämä hyvin perehtynyt tekniikka mahdollistaa, auttavat korjaamaan ihmisten jokapäiväisen elämän vaikeita tilanteita.

Yhtä laajalle levinneitä elementtejä kuin unohtaminen, missä matkapuhelin jätetään kotiin, korjataan mahdollisuudella löytää kännykkäni Amazon Alexa -ääniavustajalta tai kattaa muita alkusoittoja, kuten esimerkiksi Androidin muuttaminen älykkääksi kodiksi Alexa. Vahvistus on kiistaton, että se on työkalu, joka on tullut jäädäkseen.

Sen monipuolisuus ulottuu Echo Auto -laitteen emissio, joka toimii Alexa -sovelluksen kautta. Ääniavustajan lisääminen autoon on erittäin tärkeää, ja meidän on harkittava Echo Auton käyttöä Alexa -sovelluksen kautta. Siksi meidän on käsiteltävä Echo Auto -laitteen lisäämistä, asentamista ja määrittämistä auton Alexa -sovellukseen. Sekä erilaiset linkitysmuodot ja lisäpalvelut, joita voimme käyttää tämän laitteen kanssa.

Älä tuhlaa enää aikaa ja katso, miten Echo Auto voi helpottaa elämäämme ratin takana.

Miten Amazonin uusi Echo Auto toimii?

Se toimii pohjimmiltaan samalla tavalla kuin muut Amazonin Echot, paitsi että siinä on 8 sisäänrakennettua mikrofonia kuulla meidän sanovan ’Alexa’ sen jälkeen, kun haluamme sen tekevän meille. Tämä voidaan yhdistää useilla tavoilla matkapuhelimeen, jotta sillä on Internet -yhteys.

Echo Autolla voimme muun muassa vaihtaa musiikkia, kysyä reittiohjeita, esittää kysymyksiä, soittaa jne. kaikki vain äänikomennolla. Ulkoisesta melusta riippumatta se pystyy kuuntelemaan meitä täyttämään tehtävänsä poikkeuksellisella tavalla.

On tärkeää korostaa, että se toimii oikein on oltava koko ajan yhteydessä Internetiin. Tämä tapahtuu mobiilidatan kautta, joten alueilla, joilla verkko loppuu, se estetään. Tämä on kuitenkin pieni osa tapauksista, ja sillä on enemmän etuja, joita se voi tarjota meille.

Se on jotain hyvin yksinkertaista, jonka voimme tehdä muutamassa minuutissa. Meidän tarvitsee vain ladata Amazon Alexa -sovellus matkapuhelimeemme ja luoda tili (jos sinulla ei ole sellaista). Kun istunto on aloitettu, napsautamme Laitteet -välilehdessä kuvaketta Lisää laitteita valitse sitten ”Amazon Echo” ja sitten ’Echo Auto’.

Tällä tavalla voimme määrittää Echo Auton Amazon Alexa -sovelluksen kautta ja aloittaa nauttia kaikista sen toiminnoista, josta mainitsemme myöhemmin.

Pitäisikö minun käyttää Echo Auto -laitetta autossani?

Vakava tai peruuttamaton päätös hankkia ja käyttää mitä tahansa työkalua tai teknologista laitetta, se riippuu yksinomaan henkilön mausta ja kriteereistä.

Voimme kuitenkin käsitellä hieman puheavustajia koskevaa ongelmaa, joka auttaa meitä suorittamaan toimintoja autossa, vaikka pidämme koko huomiomme ajoneuvon hallintaan, koska sen laiminlyönti ei voi koskaan olla vaihtoehto.

Huomio tiellä, ajon aikana, on elintärkeää, ja tämä sanotaan kirjaimellisesti, ettei turvallisuudellemme ja eheydellemme voi olla tilaa epäröinnille. Siksi Echo Auto -laite tulee sisään linkki Alexa -sovelluksella, ja he toimivat tehtävien suorittajien roolissa, kuten normaalisti teemme, mutta ajon aikana niitä ei voida suorittaa.

avustaja alexa autossa

Kriteeri sen käytöstä tai ei, kuten sanottu, on henkilön päätettävissä, mutta sen on analysoitava tilanne, jossa meille esitetään työkalu, joka on myös halpaja siitä tulee oman koskemattomuutemme turva. Se on todella tärkeä kysymys, joten perehdytään laitteen lisäämisen, asentamisen ja konfiguroinnin yksityiskohtiin.

Millä tavoin voin määrittää Echo Auto -laitteen Alexan kanssa?

Se, että mieli ei ole häiriintynyt ajatellen prosessin monimutkaisuutta, on todella yksinkertainen asia, kun tiedät kuinka tehdä jotain, sen toteuttaminen on jotain äärimmäisen kevyttä. Aiomme tehdä siitä mahdollisimman yksinkertaisen, jotta voimme saavuttaa oikean kokoamisprosessin, asentamalla ja määrittämällä Echo Auto, käyttämällä Alexa -sovellusta. Mutta tätä varten meillä on oltava joitakin tärkeitä ennakkoasioita, jotta voimme suorittaa prosessin.

Huomioita Echo Auton käyttämisestä Alexa -sovelluksen kautta

Koska Echo Auto on sähkölaite ja Alexa -sovellus on sähköisen käytön väline, on oltava yhteys, joka yhdistää heidät, ja auto on mukana yhdistämisprosessissa. Bluetoothin avulla voidaan yhdistää Alexa Echo Auto -laitteeseen, mutta se ansaitsee yhteyden, joka syöttää sen, sillä se tuo kaapelin, joka voidaan liittää autoon.

Laitteiden ja palautevälineiden jakautuminen ja yhteensopivuus voivat vaihdella auton iän mukaan, joten meidän on pidettävä mielessä yhteensopivuus, joka saattaa olla auton ja Echo Auton välillä.

Muodosta laitepari Bluetoothin kautta

 1. Aluksi meidän on pakko aktivoi bluetooth laitteellamme. On tarpeen tarkistaa, että tunnistustila on aktiivinen.
 2. Seuraavaksi siirrymme Alexa -sovellukseen matkapuhelimellamme.
 3. Kun olemme siellä, valitsemme välilehden ’Laitteet’.
 4. Sitten napsautamme ”Echo” ja ”Alexa”.
 5. Tässä vaiheessa meidän on valittava laite, tässä tapauksessa se olisi ’Echo Auto’.
 6. Lopuksi valitsemme Bluetooth -laitteet ja sitten ’Pariliitos uuteen laitteeseen’.

Siten, Yhdistämme matkapuhelimemme Echo Auto -tiimiin ja siten nauttia kaikesta, mitä sillä on meille tarjottavana.

Yhdistä aputuloon

 1. Tässä tapauksessa meidän on pakko liitä lisäkaapeli Echo Auto -laitteeseen ja automme lisäporttiin.
 2. Kun auto on päällä, määritämme äänijärjestelmän tuloksi AUX (apu).
 3. Seuraavaksi aktivoimme Bluetoothin älypuhelimellamme.
 4. Siirrymme Alexa -sovellukseen.
 5. Valitsemme ’Amazon Echo’ ja sitten ’Echo Auto’.

Tästä hetkestä lähtien voimme käyttää Echo Autoa helposti ja nopeasti, voi kuulla Alexan äänen auton kaiuttimista.

Yhteys UE Wonderboom -kaiuttimen kautta

Prosessi on käytännössä sama, kun yhdistät Echo Auto Bluetoothin kauttaMääritämme kuitenkin seuraavat vaiheet:

 1. Otamme Bluetooth -tunnistustilan käyttöön UE Wonderboom -kaiuttimessamme.
 2. Siirrymme matkapuhelimellamme Amazon Alexa -sovellukseen.
 3. Siirrymme Laitteet -välilehdelle.
 4. Valitsemme ”Echo” ja ”Alexa”.
 5. Seuraavaksi valitsemme UE Wonderboom -laitteen.

Tällä tavalla voimme kuulla kaiken, mitä Alexalla on meille sanottavaa UE Wonderboom -kaiuttimen kautta.

echo dot kirjoittanut: alexa

Yleinen kaiun automaattinen asennus

Esitämme sen yksinkertaisella ja suoralla tavalla, jotta se voidaan ymmärtää, joten aiomme yksinkertaistaa kaikkia vaiheita.

 1. Omistavat Alexa -sovellus, jonka saat lataamalla sen sovelluskaupasta.
 2. Hyväksy kaikki vaatimukset Alexa pyysi.
 3. Echo Auto on kytkettävä ajoneuvoon käytettävissä olevilla työkaluilla, olla USB -liitäntä autosta tai 12 V: n virtalähteestä Echo Auton toimittaman kaapelin ja / tai sovittimen avulla.
 4. Tiedät, että laite on valmis muodostamaan yhteyden, kun valitset oranssin merkkivalon.
 5. Alexa -sovelluksessa se viittaa Laitteet -tilaan, napsauta ’Lisätä’.
 6. Napsauta valikossa Lisää laite. Napsauta sen jälkeen ’Amazon Echo’. Tässä vaiheessa ei tarvitse kuin jatkaa ’Echo Auto’.
 7. Sitten sinun on vain noudatettava sovelluksen antamia ohjeita. Ja prosessi lisäämällä, asentamalla ja määritä Echo Auto -laite Alexa -sovellukseen.

Lisää Echo Auto -palveluja

Yksi eduista on, että Echo Auto asennetaan Alexa -sovelluksesta voidaan yhdistää erilaisiin palveluihin paremman käyttökokemuksen saamiseksi. Alla mainitsemme tärkeimmät ja käytetyt, jotta otat ne huomioon.

Alexa Calling: Soittopalvelu

Echo Autolla voimme soittaa mihin tahansa osoitekirjamme numeroon. Tämä on mahdollista Alexa Callingin ansiosta. Riittää, että yhteystietoluettelomme on synkronoitu soittamaan puheluita ajon aikana ilman tarvetta ottaa käsiä ratista.

Tämä on mahdollista määrittämällä synkronointi älypuhelimeemme Alexa -sovelluksen kautta. On tärkeää suorittaa tämä vaihe, jotta voit soittaa puheluita ajon aikana.

Google Maps ja Waze: Navigointi

Toisaalta, jos selaamme mobiililaitteitamme käyttämällä palveluita, kuten Google Maps tai Waze, voimme synkronoida sen Echo Auto -laitteemme kanssa. Tämä mahdollistaa kuuntele navigointiohjeita tämän laitteen kautta.

Näiden palveluiden määrittämiseksi meidän on vain siirryttävä Alexa -sovellukseen ja sitten sisään Asetus menemme osioon ’Liikenne’ ja valitsemme oletusnavigointisovelluksen, jota haluamme Alexan käyttävän.

Sen käyttö on yksinkertaista, se riittää Pyydä Alexalta osoite ja se näyttää sen meille matkapuhelimellamme Google Mapsissa tai Wazessa.

Pure Highway: digitaalinen vastaanotin

Samoin on mahdollista ylläpitää älykkäitä liitäntälaitteita, kuten digitaalista Pure Highway -vastaanotinta. Tämä on mahdollista sen jälkeen Echo Auto tunnistaa nämä laitteet ikään kuin ne olisivat osa autoa, jotta voimme yhdistää nämä kaksi samanaikaisesti.

Tämän saavuttamiseksi älypuhelimemme on oltava yhteydessä molempiin laitteisiin. Tällä tavalla voimme nauttia digitaalisesta musiikista ja lähetyksestä näiden kahden erittäin toimivan laitteen kautta.

mykistää kaiun auton

Kuinka asentaa Alexa -päivitykset autooni

Sinun ei tarvitse määrittää Alexa -päivityksiä autossasi, koska nämä ladataan automaattisesti älypuhelimellamme, kun se on yhteydessä Internetiin. Ja heti kun muodostamme yhteyden Echo Autoon, ne asennetaan automaattisesti Bluetoothin kautta.