Skip to content

Mitkä ovat ja mitkä ovat parhaat Amazon Alexa -taidot? – Lopullinen opas

15 de kesäkuu de 2021
Amazon

Tervetuloa! Siinä tapauksessa, että sinulla on Alexa-avustaja ja haluat saada siitä kaiken irti, mutta et silti tiedä mitä asioita voit tehdä sen kanssa, olet saavuttanut oikean viestin. Myöhemmin selitämme perusteellisesti kaiken mitä tarvitset tietääksesi mitä ne ovat parhaat Amazon Alexa -taidot. Anna palaa!

Mitä ovat Amazon Alexa -taidot?

Lyhyesti, Alexa-taidot Nämä ovat muiden käyttäjien kehittämiä lisätoimintoja, jotka voimme asentaa ongelmitta Skills-myymälästä, jonka löydät Amazon Alexa -sovelluksesta. Tämän käsitteen selkeyttämiseksi voit nähdä Alexa-taidot sovelluksina, jotka asennat yleensä mobiililaitteellesi kaupasta.

Kun olet asentanut Alexa Skills -sovelluksen virallinen sovellus, kaikki mobiililaitteidesi kanssa synkronoidut avustajat voivat käyttää niitä. Näiden uusien toimintojen ansiosta sinulla on mahdollisuus asentaa pelejä, verkkosivuston uutiskanavat, reseptisivut kokkaamiseen tai jopa taidot oppia toista kieltä.

Parhaat Amazon Alexa -taidot, jotka voit asentaa

Seuraavaksi kerromme, mitkä ovat parhaat Amazon Alexa -taidot saatavilla omassa virallinen sovellus. Ennen kuin luet niitä, suosittelemme, että opit myös, kuinka Alexa-komennot toimivat sen käytön helpottamiseksi. Kutsumme sinut yksinkertaisesti lukemaan kunkin kuvauksen, jotta voit ladata ne, jotka kiinnittävät huomiosi.

Suoraan kitalaessa

Epäilemättä tämä taito on ihanteellinen kaikille nuo keittiön ystävät riippumatta siitä ovatko he asiantuntijoita vai aloittelijoita. Täältä löydät erilaisia ​​kulinaarisia tapoja yllättää rakkaitasi. Joka päivä tämä sivu vastaa siitä, että näytetään meille uusia reseptejä, jotta voimme kokata hiljaa kotona.

Lisäksi pystyt noudattamaan kaikkia vaiheita reseptejä ilman, että sinun tarvitsee viedä katseesi keittiöstä, sillä Alexa vastaa jokaisen ruokalajin valmistelusta. Jos haluat tämän, kuvittele kaikki mitä voisit tehdä, jos muutat Android-älypuhelimesi Alexan kanssa älykkääksi kodiksi, jotta koko talosi on sopusoinnussa kanssasi.

Englanti Oxfordin kanssa

Jos haluat oppia tai parantaa englantiasi, älä epäröi ladata tätä uutta hyödyllistä taitoa. Vain viettämällä muutama minuutti päivässä voit laajenna sanastoa ja oppia hyödyllisiä ilmaisuja.

Tällä taitolla on paljon keskusteluja jokapäiväisistä aiheista ihmisten välillä, jotka puhuvat englantia (englantia ja amerikkalaista), joten sinun on vain kuunneltava huolellisesti, jotta parantaa ääntämistäsi. Yksinkertaisesti aloittaaksesi sinun on valittava englannin kielen taso, koska tällä tavalla voit oppia omassa tahdissasi.

Itse asiassa jokaisen lukemisen lopussa voit vastata kolmeen kysymykseen nähdäksesi, kuinka paljon olet ymmärtänyt, ja tällä tavalla voit nähdä, kuinka edistyt oppimisessa.

Bambu

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka tekevät jooga ja he todella nauttivat meditoinnista, niin tämä taito on täydellinen sinulle. Tässä tapauksessa voimme valita nopean meditaation, meditaation levittämisen välillä ja on myös mahdollisuus kuunnella rentouttavia ääniä, jotka ovat ihanteellisia kaikille unettomuudesta kärsiville.

Tee joogaa Alexan kanssa

Bambún ansiosta voit kokea meditaation edut, joista voimme mainita stressin ja ahdistuksen vähenemisen, keskittymiskyvyn parantumisen ja se auttaa myös paljon hallitsemaan sosiaalista vuorovaikutusta koko päivän, koska se saa meidät ihmisiksi kattavampi.

Akinator

Tämä hauska peli antaa meille mahdollisuuden viihdyttää itseämme vapaa-ajallaan. Pohjimmiltaan sinun täytyy ajatella kuuluisa hahmo (se voi olla todellinen tai kuvitteellinen), ja tavoitteena on, että avustajamme arvaa, mistä ajattelemme. Tätä varten Alexa alkaa kysyä meiltä, ​​kunnes hän löytää alunperin ajattelemamme hahmon.

Epäilemättä se on erittäin mielenkiintoinen peli, koska Akinator käyttää erittäin hienostunutta ohjelmistoa, jonka avulla voit arvata merkit muutamassa minuutissa.

Uutislähetys 4 minuutissa

Kaikille, jotka haluavat tietää päivän upeimmat uutiset, niin tämä taito putoaa kuin käsine. Tällä tavalla voimme kuunnella yhteenvedon uutisista valmistellessamme aamiaistamme tarvitsematta etsiä niitä itse tietokoneelta tai matkapuhelimelta.

Itse asiassa meidän on korostettava, että jos sinulla on Kaiku-esitys, jotta voit esittää Alexalle kysymyksiä, voit katsella uutisotsikoita ruudulla mukavasti.