Skip to content

Kuinka avata ja käyttää kahta tai useampaa Dropbox -tiliä samalla tietokoneella

13 de elokuu de 2021
portada

Yksi maailman tunnetuimmista verkkopalveluiden tallennuspalveluista on Dropbox, jonka avulla voit tarjouksia käyttäjille helppokäyttöisen alustan lisäksi suuri määrä tilaa, jota voidaan käyttää ilmaiseksi eri digitaaliset alustat.

On kuitenkin joitakin käyttäjiä, jotka tämän työkalun tarjoaman tilan kanssa tarvitsevat enemmän tilaa pelastaakseen asiakirjoja, tiedostoja ja valokuvia.

Tästä syystä on tavallista, että samat käyttäjät, jotka eivät pysty maksamaan sisäisestä tallennuspalvelusta, haluavat avata Dropbox -tilin, johon he voivat tallentaa entistä enemmän tiedostoja alustalle.

Jos haluat kirjautua tälle alustalle, mutta haluat avata kaksi tiliäsi Dropbox samassa tietokoneessa sinun tarvitsee vain jatkaa tämän opetusohjelman lukemista, jossa selitämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään yksinkertaisesti ja nopeasti.

Käyttämällä kahta Dropbox -tiliä samanaikaisesti

Yksi yksinkertaisimmista tavoista käyttää tiliäsi Dropbox, tietokoneesi sisällä samaan aikaan lataa työpöytäsovellusta, johon sinun on kirjauduttava tiliisi yhdistetyn tilin avulla.

Kun sinulla on se, sinun on vain kirjauduttava sisään tililläsi normaalisti ja kirjauduttava sitten toissijaisella tililläsi suoraan Dropbox -verkkosivustolle. Tässä vaiheessa on kuitenkin temppu, ja se on, että tätä varten sinun on avattava selain incognito -tilassa, jotta voit muodostaa yhteyden molemmille sivuille samanaikaisesti.

Vaikka tämä edellinen vaihe edustaa yhtä yksinkertaisimmista tavoista, joilla voit avata molemmat tilit Pc Samaan aikaan totuus on, että nämä vaiheet auttavat sinua vain, jos sinun on voitava käyttää tiliäsi ajoittain.

Koska erinomaisesta alustasta ja järjestelmän käytön yksinkertaisuudesta huolimatta sen sisällä on joitain toimintoja verkkoversio, jotka ovat hitaita ja hieman vaikeita käyttää.

Toissijaiset vaihtoehdot, joita voit valita

Samoin muita vaihtoehtoja, joita voit tehdä, on käyttää sovellustasi jonkin tyyppisten sovellusten kanssa jaettu kansio. Dropbox tarjoaa käyttäjilleen erityisalustan kautta mahdollisuuden jakaa joitain kansioita ja tiedostoja, jotka lähetetään käyttäjien välillä.

Tästä syystä tämä on yksi yksinkertaisimmista tavoista, joilla voit käyttää ja vaihtaa erilaisia ennätyksiä tilien välillä ilman, että molemmilla tileillä on useita käyttöoikeuksia.

prosessi dropbox -tilejä

Tiedostojen lähettäminen tilien välillä

Jotta voit tehdä tämän, sinun on ensin aloitettava kirjautumalla tilillesi Dropbox -verkkosivustolla ja kirjautumalla haluamallasi tilillä. Kun olet sisällä, sinun on vain pakko luo uusi kansio, joka täydentää sitä, että se jaetaan.

Tätä varten valitsemme, tiedosto johon annamme pääsyn päätilija ilmoita sitten, mille tilille haluamme jatkaa käyttöoikeuksien, tiedostojen ja muiden tärkeiden tietojen jakamista.

Näemme sähköpostissamme automaattisesti viestin, joka on liitettävä siihen tiliin, jonka haluamme tehdä yhdistys missä, meille selitetään, että olemme yhteydessä kansioon ja sen tiedostoihin.

On kuitenkin yksi haittapuoli ja se on, että meillä ei ole mahdollisuutta jakaa juurihakemistoa, joten meidän on sijoitettava kansioon kaikki mitä haluamme jakaa, jotta vältyttäisiin kaikilta seuraamuksilta liiketoimintaa. Muista, että voit päivittää Dropboxin uusimpaan versioon, jotta voit nauttia kaikista sen toiminnoista äärimmäisen.