Skip to content

Taustakuvan asettaminen Windows 10: een Dropbox -valokuvilla (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
foto pc hombre configurar

Voimme muokata työpöydän taustaa Windows 10: llä, koska meillä on etu sijoittaa molemmat kuvia kuten video tai Gif animoitu uusimman version mukautusten ansiosta; Nämä voivat myös muuttua ajoittain.

Nyt on olemassa yritys nimeltä Dropbox -liiketoiminta, Pohjois -Amerikan alkuperää, jonka lanseeraus tehtiin vuonna 2007. Sen päätavoitteena on tarjota pilvitallennuspalvelu tietyille tiedostoille; se on kuitenkin enemmän kuin se, koska se toimii tilana, joka yhdistää työkalut, laitteet ja sisällön.

Tämä tallennusjärjestelmä on nykyään suosituin, ja sen avulla voit siirtää video- tai kuvatiedostoja, valitse haluamasi kansio; myös sinne tallennetut valokuvat.

Mitä hyötyä Dropboxin käytöstä on?

Se toimii kuin a valokuvagalleria verkossaKoska se on älykäs sovellus eri tiedostoista, se integroituu myös täydellisesti Windows -käyttöjärjestelmään ja lähettää latauslinkin nopeasti. Siinä on virtuaalinen kiintolevy, joka toimii vapaasti lähes kaikilla tietokoneilla ja tarvitsee vain Internetin.

Kuten kaikille pilvitallennuspalveluille tyypillistä, Dropboxilla on se suoja jaetut kansiot Vain kutsumasi käyttäjät voivat nähdä sen. Lisäksi voit jakaa tiedostot lisäämättä niitä sähköpostiin.

Miten saat Dropbox -tilin?

Voit saada tilin ilmaiseksi, jos tilaa Dropbox Basic, saat 2 Gt tallennustilaa ja sinulla on mahdollisuus jakaa asiakirjoja, valokuvia ja muita tiedostoja; jopa miltä tahansa laitteelta, jota käytät.

On myös muita vaihtoehtoja, joita Dropbox tarjoaa sinulle myös ilmaiseksi, kautta bonuksia, joita saat, kun olet lähettänyt kaikki yrityksen vaatimat pyynnöt perheellesi ja ystävillesi; Odota vain ja saat jopa 16 Gt.

He tarjoavat myös suunnitelmia, joissa kuukausimaksut eri ominaisuuksilla: ammattimainen suunnitelma yhdelle käyttäjälle, 3 Tt tallennustilaa ja voit kokeilla sitä ilmaiseksi vain 14 päivän ajan.

Vakio 3 tai useammalle käyttäjälle, 5 Tt tallennustilaa ja koeaika ilmainen 30 päivän ajan, ja päätämme edistyneeseen, vähintään kolmelle käyttäjälle, laitteesi tarvitsemalle tallennustilalle ja 30 päivän ilmaiselle kokeilujaksolle.

Joten kun olet ladannut ja hankkinut Dropbox -tilisi, sinun on asennettava se tietokoneellesi automaattinen synkronointitoiminto, jotta tämä sisältö on sama verkossa ja kaikilla laitteilla.

Kuinka laittaa työpöydän tausta Windows 10: een Dropboxin valokuvilla?

laita valokuvataustat dropboxista

Vastaanottaja vaihda taustakuva Windows 10: ssä; Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on hiiren kakkospainike työpöydällä. Napsauta sitten ”Asetukset”, sitten ”Mukauttaminen” ja sitten ”Tausta”.

Tässä vaiheessa valitset kuvan, yhtenäisen värin tai haluat esityksen taustakuvaksi. Klikkaa ”Tutki” ja se avaa vastaavan tiedoston valitaksesi haluamasi.

Tässä tapauksessa se on Dropbox -kansiossasi oleva, joten meillä on taustakuva. Tapetin vaihtamiseen on myös muita menetelmiä, mutta on olemassa ilmainen sovellus nimeltä Johnin taustanvaihtaja, jonka voit asentaa tietokoneellesi.

Täältä löydät albumin, jossa taustakuvat ovat Windows 10: ssä. Sitten teemme napsauta ”Lisää” -painiketta ja sen avulla voimme valita erilaisia ​​kuvapalveluja; ja lataa valokuvat, jotka haluamme näkyvän työpöydän taustalla.

Sitten valitsemme Dropbox. Sitten he pyytävät meiltä palvelun pätevyyttä, jota varten meidän on aloitettava tilimme istunto, joka hyväksyy käyttöoikeudet; taustaa varten, jotta voit käyttää valokuvia. Voit myös määrittää ajan, jonka haluat kuvien pyörivän; ja jos haluat korjata sen, kollaaseja, mosaiikkeja miniatyyreissä, mm.

Lopuksi sanomme, että työpöydän tai näytön taustan muuttaminen Windows 10: ssä tänään Dropbox -valokuvilla; olemme nähneet sen se tehdään helposti ja nopeasti; Joko Windows -perusmenettelyn tai ilmaisten sovellusten, kuten taustan, avulla ilman lisäkomplikaatioita.