Skip to content

Kuinka estää tuntemattomia ihmisiä näkemästä Facebook-tarinoitani?

23 de toukokuu de 2022
smartphone facebook ver historias 19197

Jotkut ihmiset käyttävät temppuja kiertää sosiaalisten verkostojesi turvallisuutta ja katsella yksityistä sisältöä. He jopa näkevät Facebook-tarinasi olematta ystäviäsi alustalla. Siksi sinun on opittava estämään tuntemattomia ihmisiä katsomasta sisältöä, jota lähetät kyseiselle alueelle.

Mitä minun tulee tehdä nähdäkseni Facebook-tarinoideni tietosuoja-asetukset?

Epäilemättä, vahvistaa sosiaalisen verkostosi turvallisuutta Se on välttämätöntä mielenrauhasi kannalta. Tämä on mahdollista sovelluksen profiilisi tietosuoja-asetusten kautta. Sinulla on jopa valta estää henkilön Facebook-tarinat, jotta he eivät pääse käsiksi sisältöön.

Kun pääset tilisi tietosuoja-asetuksiin, sinulla on mahdollisuus valita, keneltä piilotat tarinasi. Lisäksi voit asettaa tiettyjä rajoituksia tietyille ihmisille tai ryhmille. varten suorittaa joitain turvatoimiakäytä profiilisi asetuksia seuraavasti:

 1. Avaa Facebook-tilisi ja etsi valikko, jossa on kolme riviä näytön yläkulmassa oikealla.
 2. Sen painaminen näyttää joukon vaihtoehtoja, valitse Tietosuoja.
 3. Siirry nyt ”Yleisö ja näkyvyys” -riville, josta löydät ”Tarinat”-osion.
 4. siellä voit asettaa sisältösi yksityisyyden haluamallasi tavalla. No, saat erilaisia ​​vaihtoehtoja:
 • Ne, joiden tarkoituksena on tarinojesi turvallisuus.
 • Rajoitus muille jakaa sinne lataamaasi sisältöä.
 • Tiedosto, johon ne tallennetaan automaattisesti 24 tunnin kuluttua.
 • Luettelo tarinoista, jotka olet päättänyt hiljentää.

Tällä tavalla voit määrittää Facebook Storiesiin lataamasi sisällön yksityisyyden haluamallasi tavalla. Lisäksi sinulla on hallita näkymiä ja rekisteröintiä joita he tuottavat. Vahvistat sosiaalisen verkostosi turvallisuutta ja suojaat sinua ihmisiltä, ​​joilla on huonoja aikomuksia.

Kuinka saada vain ystäväni näkemään Facebook-tarinani?

Yksi tehokkaimmista tavoista vahvistaa sisältösi yksityisyyttä sosiaalisessa verkostossa, se rajoittaa pääsyä siihen. Tätä varten ota huomioon ihmisten kanssa vallitsevan ystävyyden taso. Olitpa sitten yhteyshenkilönä sosiaalisessa verkostossa tai valitussa luottamusryhmässä.

vahvistaa Facebook-tarinoiden yksityisyyttä ystävillesi

Niin, asettaa rajoituksen jotta vain ystäväsi näkevät tarinat. Voit saavuttaa tämän muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla:

 1. Kirjoita Facebook-tilisi ja etsi Sovellusasetukset-valikko.
 2. Valitse sitten Tietosuoja-asetukset. Siellä näet työkalut, jotka Vahvista sisällön turvallisuutta.
 3. Etsi sitten Tarinat-rivi niin, että napsautat Tarinoiden tietosuoja -painiketta.
 4. Kun vaihtoehdot tulevat näkyviin, valitse vaihtoehto, joka osoittaa, että vain ystäväsi voivat tarkastella sisältöäsi sosiaalisessa mediassa.

Jos haluat viedä yksityisyyden asteet toiselle tasolle, sovelluksen avulla voit luoda luettelon suosikkiystävistäsi. Tuolla, ota mukaan lähimmät ystäväsi, eli ihmiset, joihin luotat. Joten kun jaat tarinoita sosiaalisesta verkostosta, vain luettelossa olevat voivat nähdä ne. Tehdäksesi tämän sinun tarvitsee vain tehdä seuraava:

 1. Varmista, että puhelimessasi on päivitetty versio Facebook-sovelluksesta.
 2. Avaa sosiaalisen verkon asetusvalikko ja valitse tietosuojarivi.
 3. Mene ”Tarinat”-nimiselle alueelle. Etsi sitten osio Tarinoiden yksityisyys.
 4. Valitse nyt, kuka näkee sisältösi, eli että käyttöoikeus myönnetään vain suosikkiystäväluettelossa oleville käyttäjille.

Mitä voin tehdä, jotta kukaan ei näe Facebook-tarinaani?

Paljon äärimmäisempi toimenpide, johon sinulla on mahdollisuus suojata sisältösi, on varmista, ettei kukaan näe tarinoitasi. Tällä tavalla tiedosto palvelee sinua ja pitää ne siellä juuri sinua varten. Vaikka tiedämme, että ystävyyden idea sosiaalisissa verkostoissa on luoda vuorovaikutusta käyttäjien välillä.

määritä Facebook-tarinojesi yksityisyys

Sovellus tarjoaa tilaajilleen kuitenkin erilaisia ​​​​vaihtoehtoja, jotta he tuntevat olonsa mukavaksi tai turvalliseksi. Joskus se ei riitä vain ystäväsi tarkkailevat sisältöäsi. Joten voit valita, että vain sinulla on pääsy tarinoihisi seuraavasti:

 1. Kirjaudu sisään tilillesi Facebookin sosiaalisessa mediassa ja avaa sovellusasetusvalikko.
 2. Etsi nyt rivi ”Tietosuojaasetukset”, jotta voit käyttää sen vaihtoehtoja.
 3. Etsi sillä hetkellä osio nimeltä Tarinat ja sen yksityisyysvaihtoehdot.
 4. Ilmoita lopuksi, että vain sinulla on pääsy Facebookiin julkaisemiesi tarinoiden katseluun.

Onko mahdollista tietää, ketkä ystävieni ulkopuolelta katsoivat Facebook-tarinaani?

Olet varmasti löytänyt käyttäjiä, jotka ovat omistautuneet vakoilemaan sosiaalisia verkostojasi, vaikka he eivät ole lisänneet heitä ystäväluetteloosi, he tarkkailevat sisältöäsi. Siksi on tärkeää, että tiedät, kuka katsoi Facebook-tarinasi olematta ystäviä sosiaalisessa mediassa.

Näillä vakoojilla ei useimmiten ole hyviä aikeita. Toisin sanoen he tulevat profiiliisi tarkoitus varastaa sisältösi tai määrittää sijaintisi. Siksi ne muodostavat riskin turvallisuudellesi sekä sosiaalisessa verkostossa että tosielämässäsi. Joten sinun on tehtävä seuraavat, jotta voit selvittää, keitä he ovat:

suojella tarinojesi sisältöä tuntemattomilta

 1. Avaa sosiaalinen verkostosi Facebook ja mene profiiliisi.
 2. Paina nyt kolmea pistettä, jotka sijaitsevat näytön oikealla puolella.
 3. Kun asetusvalikko tulee näkyviin, paina kohtaa ”Tiedosto”.
 4. Kun olet siellä, sinun on syötettävä tarinatiedosto, joka näkyy sovelluksen yläosassa ja vasemmalla puolella.
 5. Heti näyttää kaikki julkaisemasi tarinat Facebookissa.
 6. Paina sitten ratassymbolia, jonka näet näytön oikeassa yläkulmassa.
 7. Kun olet siellä, valitse Näytä kaikki historia päästäksesi Historian tietosuoja -vaihtoehtoon.
 8. Sitten sinun on valittava ”Mukautettu” ja heti luettelo ihmisistä tulee näkyviin jotka ovat katsoneet sisältöäsi. Huomaat, että monet heistä eivät ole ystäviäsi sosiaalisessa mediassa.

Näyttökertojen laskeminen auttaa sinua selvittämään, onko tuntemattomat ihmiset näkevät tarinasi Facebookista. Siitä lähtien silmän viereen ilmestyy numero, joka ilmaisee julkaisusi nähneiden käyttäjien määrän.

Mutta kun avaat luettelon, vain ystäväsi tulevat näkyviin. Toisin sanoen, jos tarkkailijoiden määrä ei ole sama kuin mainittujen henkilöiden määrä, se tarkoittaa, että joku hän vakoilee sinua ilman ystävyyttä Facebookissa.