Skip to content

Kuinka poistaa kaksivaiheinen vahvistus käytöstä Facebookissa? – Kirjaudu sisään

23 de toukokuu de 2022
icono plataforma popular 19199

Facebook on yksi sosiaalisen verkostoitumisen palveluista, jolla on erilaisia ​​toimintoja. Meille tarjoaa yhteydenpitoa perheen ja ystävien kanssa digitaalisella aikakaudella. Tästä huolimatta se ei ole virheetön. Jos olet kadottanut puhelimesi etkä pääse käyttämään alustaa, koska et muista 2FA-koodia ja sinun on tiedettävä, kuinka Facebookin kaksivaiheinen vahvistus poistetaan käytöstä, tässä artikkelissa kerromme, kuinka se tehdään .

Onko mahdollista ohittaa Facebook-vahvistus ilman koodia?

Kaksivaiheinen vahvistus on lisätarkistus, joka sinun on tehtävä, kun käytät alustaa selaimesta tai laitteesta, jota et tunne. Avaimen lisäksi sinun on rekisteröi salasana, joka epäilemättä vahvistaa henkilöllisyytesijotta saat paremman tietoturvan.

Jos joku haluaa käyttää tiliäsi vain salasanallasi, hän ei voi tehdä niin. Jos olet tilanteessa, jossa sinulla ei ole pääsyä koodin luomiseen, kerromme sinulle tavan, jolla voit ratkaista tällaisen tilanteen. Facebook-arvostelun väliin.

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on aloita 2FA-prosessi, ja kun kuusinumeroista salasanaa pyydetään, napsauta ’Tarvitset toisen tunnistustavan’. Kun tämä on tehty, valitse vaihtoehto ”Lähetä minulle tekstiviesti ja kirjautumiskoodi” ja odota sen luomista.

Toinen vaihtoehto on antaa sovelluksen soittaa sinulle toiseen numeroon. Se on rekisteröity ryhmäkuvaasi. On hyödyllistä olla an puhelinnumero varmuuskopiona profiilissa. Voit myös ratkaista ongelmasi. Käytä valtuutettua matkapuhelinnumeroa päästäksesi tilillesi.

Kun kirjaudut sisään profiilikuvalla ensimmäistä kertaa uudessa selaimessa, laitteessa tai sovelluksessa, herää kysymys, muistatko sen. Tämä varmistaa, että et tarvitse koodia kirjautumiseen, kun kirjaudut myöhemmin sisään tältä valtuutetulta laitteelta. Sitä varten, Varmista, että valitset ”Tallenna selain” -vaihtoehdon ja pysyä yhteydessä myös tulevaisuudessa.

Voitko poistaa kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä Facebookissa?

Jos sinun on poistettava kaksivaiheinen todennus käytöstä, napauta poista käytöstä sosiaalisen verkoston kaksivaiheisen asetussivun sivulla. Näin voit kirjaudu sisään tunnuksillasi Aloita periaatteessa alustalta.

Jos haluat poistaa koodit käytöstä tekstiviestillä tai sähköpostilla ja käyttää myös toista luotettavaa prosessia kaksivaiheiseen todentamiseen alustalla. Sinun pitäisi sinulla on aktiivinen kolmannen osapuolen akkreditointisovellus tai tiliisi liitetty suojasalasana.

Poista vahvistuskoodit käytöstä tekstiviestillä valitsemalla pois käytöstä sen matkapuhelimen numeron vierestä, jonka käytön haluat lopettaa. Jos sinulla ei ole käytössä kolmannen osapuolen todennussovellusta tilisi suojaamiseksi tai suojausavainta, mobiililaitteen numeron poistaminen käytöstä poistaa myös kaksivaiheisen todennuksen.

suojaa facebook-tiliä

Kuinka muuttaa henkilöllisyyden vahvistustapaa Facebookissa?

  • Mene Facebook-profiiliisi. Kun olet siellä, napsauta yllä olevaa aluetta, erityisesti sivuston oikealla puolella, ja sitten Asetukset.
  • Valitse Suojaus-osio ja aloita istunto. Tämä johtaa sinut uudelle sivulle, jossa löydät kohdan ”Käytä kaksivaiheista todennusta”. Valitse Hallinnoi-osio.
  • Valitse sitten kahdesta seuraavista suojausmenetelmistä: Kirjautumiskoodit kolmannen osapuolen todennussovelluksella ja Notes-avaimet mobiilista.

Vaihda tekstiviestiin

Tekstiviestien vahvistus on yksi vaihtoehdoista käyttäjille, joilla ei ole älypuhelinta eikä koodigeneraattorisovellusta voi syöttää. Kun valitset vahvistuksen tekstiviestillä, sinun on rekisteröitävä mobiililaitteesi numero valitsemalla alkuperämaa. Facebook lähettää sinulle tekstiviestin asetusten tekemiseksi.

Kun olet valinnut haluamasi vaihtoehdon, olet jo saavuttanut kaksivaiheisen vahvistuksen Facebookissa. Jos haluat silti lisätä tilisi suojausta. Tarkista muut kohteet, kuten kirjautuminen vain tunnetuilta laitteilta. Ja hälytysasetuksissa. Tämä antaa sinulle enemmän suojaa jos kadotat matkapuhelimesi, jos joku varastaa tai hakkeroi sen.

sosiaalisen verkoston tilin avaaminen

Käytä Authenticator-sovellusta

Kun valitset sovelluksen. Napsauta muokkauselementtiä määrittäessäsi sovellusta, jota käytetään istunnon alkaessa. On tärkeää huomata, että tämä menetelmä on kätevä niille, joilla on älypuhelin. Voit ladata a koodigeneraattorisovellus kuten Google Authenticator.

Kun sovellus on jo asennettu, se ilmoittaa, kun avaat sen ensimmäisen kerran, että lisäät tilin. Voit tehdä tämän viivakoodilla tai salasanalla. Alusta tarjoaa sinulle molemmat. Mutta valitse Skannaa viivakoodi. Etsi Facebook-sivustolta saatavilla oleva QR-koodi, joka on kohdistettu selaimen keskelle, jos se ei tule näkyviin, odota hetki, että kohdistus korjataan.

Tässä sosiaalisessa verkostossa he kysyvät sinulta vahvistusavainta, joka tässä tapauksessa on 6 numeroa, jotka Google Authenticator näyttää. Tällä olet jo ottanut kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön kolmannen osapuolen sovelluksen kautta.

Joka kerta kun käynnistät Facebookin, sinulla on oltava puhelin, jotta voit kirjoittaa salasanan, jonka sovellus kertoo. Tämän luokan sovellusten etu on, että koodi on saatavilla tietyn ajan, joka mahdollistaa sen uusimisen määräajan umpeuduttua. Edellisen salasanan voimassaolo menettää.

matkapuhelinsovellus

Huomautus: Jos kokeilemasi menetelmät eivät ole toimineet. Lähetä pyyntö Facebookiin ratkaisemaan todennusongelmasi. Ja niin pääset alustalle.

Koodigeneraattorin kautta

Koodintuottaja on kätevä tapa käyttää kaksivaiheista todennusta ilman matkapuhelinnumeroa. Tämä työkalu on saatavilla Facebook-sovelluksen sisälläAndroid- ja iOS-järjestelmille.

Käytä koodigeneraattoria näistä laitteista. Avaa alustasovellus ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaa ja laajenna sitä alaspäin. Kun olet siellä, napsauta asetukset ja tietosuoja. Valitse seuraavaksi koodinhallinta. Aktivoituna puhelin luo erityisen suojausavaimen, joka antaa sinulle enemmän luottamusta.

Huomautus: Alusta ei veloita sinua tekstiviestien käytöstä vahvistusta varten 2 kahdessa vaiheessa. Muista sen sijaan, että matkapuhelinoperaattorisi vakiohintoja sovelletaan.