Skip to content

Kuinka hankkia Steam -saldo Rut -tililläni yksinkertaisella tavalla

4 de syyskuu de 2021
steam logo azul 14249

Nykyään niitä on suuri määrä verkkoalustoja ja pelisovelluksia, jonka avulla käyttäjät voivat ladata ja ostaa erilaisia ​​pelejä asentaakseen ne laitteilleen, yksi tämän alan suosituimmista ja eniten käytetyistä alustoista on Höyry.

Steam on yksi sivuston alustoista ja verkkosivustoista digitaalisten pelien jakelu suosituin siitä huolimatta, että se on alun perin kehitetty tarjoamaan päivityksiä vain peleihin Valve Corporation yritys, joka on vastuussa Steamin luomisesta, mutta joka lopulta päätti tarjota päivityksiä ja ulkoisia pelejä yhtiöltä.

Tällä hetkellä Steam -alustasta löydät suuren määrän sekä maksullisia että ilmaisia ​​pelejä, kuten ikoninen Dota 2 jonka voit ladata helposti saman alustan kautta.

Steam -alusta ei toimi vain verkkosivustona tai pelinjakelusovelluksena, vaan se toimii myös yhteisönä, jolloin sen alustan käyttäjät voivat lisätä muita käyttäjiä, jotta he voivat kommunikoida keskenään, ja jopa antaa heille mahdollisuuden puhu pelatessasi jotain peliä online -moninpeli.

Mikä on Chilen valuutan ja Steam -ostosten suhde?

Jos olet Chilessä ja sinulla on Steam -tili, käy ilmi, että nyt ostoksesi tehdään suoraan Chilen pesoissa, Steam -korttisi eivät voi enää ostaa dollareita. Alustalla tehdyn muuntamisen vuoksi saldosi dollareissa muutetaan CLP: ksi nykyisen valuuttakurssin mukaan. Tämä ei vaikuta jo tekemiisi ostoksiin, ja muu alusta toimii edelleen samalla tavalla.

Kuinka ostaa Steamissa MACHin kautta

Chilessä Mach -kortti on virtuaalikortti, jota käytetään verkko -ostoksiin ulkomaisilla markkinoilla, Steam otti käyttöön maksutavan tällä menetelmällä. Kun ostoksemme on lisätty ostoskoriin, valitsemme maksutavan valitessamme vaihtoehdon National Visa ja napsauttamalla Jatka.

Sivulla kysytään kortin tietoja täältä toimitamme Mach -korttimme tiedot mitä voimme soveltaa sitä, ”tiedot” -osiossa, kun täytämme kentät, voimme vahvistaa ostoksen ja siinä kaikki. Olet ostanut suosikkipelejäsi MACHin avulla. Muistutamme, että nämä ostokset hyvitetään yleensä muutaman päivän kuluttua niiden tekemisestä..

Mistä näen saldoni Steam -lompakossa?

Sinun tarvitsee vain kirjautua Steam -tilillesi, ja saldosi lompakossasi näkyy yhdellä silmäyksellä, oikeassa yläkulmassa profiilisi vieressä.

Muut ostotavat Steamissa Rut -tilillä

Yhdessä uusimmista päivityksistä Steam -alusta onnistui sisällyttää Chilen valuutta ja otan käyttöön maksutukea, jotta se voi hyväksyä luotto- ja maksukortit, mukaan lukien myös Rut -tilin

Voit aloittaa haluamiesi pelien ostamisen Steam -alustalla Rut -tilillä seuraavasti.

Prepaid -kortit

  1. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on syöttää Steam -tilisi viralliselta sivulta tai Steam -sovelluksesta
  2. Sinun on siirryttävä Steam -maksut -osioon lisätäksesi rahaa Steam -lompakkoon
  3. Kun olet osiossa ”lisää varoja salkkuun” Steamista sinun on valittava summa, jonka haluat lisätä lompakkoon
  4. Kun olet syöttänyt haluamasi summan lompakkoosi, siirryt sivulle, jossa on tiedot ja maksutiedot, tässä osassa sinun on valittava vaihtoehto ”MasterCard (kansallinen)” Jos haluat maksaa Rut -tilillä, napsauta sen jälkeen Jatka -painiketta
  5. Sitten siirryt ”tarkista ja osta” -osioon, lue ja hyväksy ehdot ja napsauta ”jatka BoaCompraan”
  6. Valitse vaihtoehto ”Redcompra” ja syötä pankin tiedot ja tili, jolle maksu suoritetaan
  7. Ja valmis! Tämän avulla voit nyt ostaa haluamasi pelin Steam -alustalta helposti Rut -tilin avulla.

Monilaatikko

Se on vaihtoehto ostosten tekemiselle Steamissa, mutta sen sijaan, että teet ne suoraan, ostat Steam -lahjakortin, jota käyttäjät voivat käyttää.

höyrypelejä

Luo tili Steam -alustalle

Pääset käyttämään kaikkia Steamin toimintoja ja myös virtaa aloita pelien lataaminen ja ostaminen, sinun on ensin rekisteröidyttävä ja luotava tili. Steamiin siirtyminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista, sillä sinun tarvitsee vain käyttää sen virallista sivua tietokoneeltasi

Napsauta sen jälkeen Steam -sivun oikeassa yläkulmassa olevaa kirjautumisvaihtoehtoa, kun napsautat tätä vaihtoehtoa, uusi kirjautumissivu tulee näkyviin, rekisteröidäksesi sinun on napsautettava painiketta, joka sanoo ”Liity Steamiin” oikealla puolella.

Näet uuden sivun, jolla voit aloittaa tilin luomisen Steam -alustalla, täytä kaikki kentät tiedoillasi ja sähköpostiosoite, valitse sitten maa, jossa olet, suorita captcha ja vahvista, että olet täysi -ikäinen.

Kun olet suorittanut kaikki nämä vaiheet, napsauta Jatka, jotta alusta lähettää viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jossa voit vahvistaa käyttäjätunnuksesi ja muut tiedot Steamin luomisen vahvistamisen jälkeen. tili.

Luodun Steam -tilin avulla voit aloittaa pelien lataamisen alustalta, ja vaikka ne olisivatkin maksuja, voit myös peruuttaa ne, jos sinulla on Rut -tili, jos et tiedä miten opetamme sinulle seuraavaksi kuinka ostaa pelejä Steamista Rut -tililläsi.