Skip to content

Rajoitusten poistaminen Steam -tililtäsi – Hanki rajoittamaton tili

4 de syyskuu de 2021
cuenta limitada steam 14362

Jotta voit käyttää kaikkia Steamin virtuaalikaupan tarjoamia ominaisuuksia ja palveluita, se on oleellista poista Steam -tilin rajoitukset, mutta miten teet sen? Onko minun maksettava tilin rajoitusten poistamiseksi?

Tällä hetkellä, videopelien kehittäjät He pyrkivät tuomaan tuotteitaan ihmisille helpommin, tästä syystä on luotu suuri määrä alustoja, kuten virtuaalikauppoja, jotka helpottavat videopelien hankintaa.

Steam on yksi näistä alustoista, itse asiassa se on yksi parhaista ja suosituimmista, koska se on luettelossaan paljon virtuaalipelejä ja eri genreissä, kuten seikkailu, toiminta, moninpeli tai ampuja.

Kuitenkin, kun luot uuden tilin Steamiin, se avautuu tietyin rajoituksin, koska jotkut ihmiset ovat toimineet ilkeästi kun on kyse pelien myynnistä kuluttamatta rahaa tähän virtuaalikauppaan.

Miksi minulla on rajoitettu Steam -tili?

Normaalisti Steam -alusta asettaa tiettyjä sosiaalisia rajoituksia passiivisille tileille, eli käyttäjätilit, jotka eivät ole tehneet ostoksia sen sisällä. Nämä rajoitukset koostuvat siitä, että he eivät voi lähettää viestejä, lisätä ystäviä tai kommentoida sisältöä. Steam on turvautunut näihin turvatoimiin haitallisten käyttäjien ansiosta, jotka luovat tilejä vain petoksiin, huijauksiin, häirintään ja muihin väärinkäytöksiin.

Mitkä ovat Steamin rajoitukset?

Steamin rajoitetuilla tileillä on rajoitettu pääsy alustan erilaiset sosiaaliset ominaisuudetmukaan lukien mahdollisuus lähettää kaveripyyntöjä, pyytää ryhmäpääsyä, luoda ryhmäkeskusteluja, vaihtaa artikkeleita yhteisössä, äänestää Steam -arvosteluista, luoda julkisia Steam -oppaita, osallistua vaihto -tarjouksiin ja lähettää hyperlinkkejä yhteisössä.

Joitakin asioita, joita et voi tehdä, kunhan et ole käyttänyt rahaa Steam -alustalle, ovat: Älä lähetä sisältöä Steam Workshopiintai lähettää viestejä satunnaisiin keskusteluihin, et voi myöskään luoda julkisia Steam -oppaita.

Et myöskään saa äänestää alustan tekemissä kyselyissä tai Steam Workshopin jättämien sovellusten tarkasteluissa samalla tavalla kuin et ole kuluttanut mitään, Et voinut vaihtaa tavaroita, jalokiviä, tarroja tai muita asioita kenenkään muun kanssa.

Korttien ja uusien tasojen hankkiminen peleihisi ei ole mahdollista, ellet ole tehnyt vaadittua 5 USD vähimmäiskustannusta, sekä Sinulta evätään Web -sovellusliittymän avaaminen tällä alustalla tai käytä selainkeskustelua tai matkapuhelimille saatavilla olevaa

Samassa mielessä kaappausten tai töiden lisääminen julkisella tavalla, ryhmien luominen tai jopa laskeminen ryhmän jäseneksi on käytettävissä heti, kun suorita ensimmäinen maksu 5 dollaria tai vastaava summa valuutassasi.

rajoittamaton tili poista rajoitettu tili Steamissä

Miten poistan rajoitukset Steam -tililtäni?

Rajoitukset, jotka Steam -alusta lisää tilillesi, ovat sen varmistaminen, että käytät rahaa siihen, joten ainoa tapa rajoittaa tiliäsi on ostaa tällä alustalla tarjottava tuote.

Ostosten kautta

Steam -tilin rajoitusten poistamiseksi sinun on käytettävä vähintään 5 Yhdysvaltain dollaria, jonka voit maksaa luottokortilla tai PayPalilla riippumatta siitä, missä valuutassa käytät, muuttuessa siitä, mitä dollarin arvo osoittaa suhteessa paikalliseen valuuttaasi

Steam -alusta on erittäin joustava maksutapojen suhteen, koska siellä suoritetut maksut voidaan suorittaa virtuaaliset lompakot, kuten Uphold, Neteller, AirTMsekä kryptovaluutat, kuten Bitcoin tai USD -kolikko, Bitcoin -käteinen tai mikä tahansa muu tunnustettu virtuaalivaluutta.

Lahjoja tai CD -avain

Tässä tapauksessa, on viisi tapaa käyttää tämä 5 dollariaVoit pääasiassa lisätä tai ladata tämän summan Steam -lompakkoosi, jossa rahat näkyvät tällä alustalla. Samalla tavalla voit ostaa lahjan alustalta tästä summasta tai enemmän.

Onko olemassa tapa poistaa rajoitukset ilmaiseksi?

Valitettavasti ei, jos haluat poistaa Steam -rajoitukset, sinun täytyy veloittaa tililtäsi vähintään viisi dollaria Amerikkalaiset ja viettää ne peleihin, voit myös lisätä Steam -lompakkokortin, jossa on vähintään viisi dollaria, tai ostaa Steam -kaupasta lahjoja, joiden arvo on viisi dollaria. Vain käyttämällä alustaa tietyllä tavalla voit välttää rajoitukset.

poista rajoitukset Steam -tililtäsi

Miksi tilini muuttui rajoittamattomaksi rajoitetuksi?

Voit menettää tilisi rajoittamattoman tilan, koska valuuttakurssin muutos. Jos esimerkiksi käytit vastaavan summan maasi valuutassa 5 dollaria, mutta valuuttasi devalvoituu lähitulevaisuudessa, menetät tekemäsi sijoituksen, koska myös Steamiin tuolloin siirtämäsi raha devalvoituu. Esimerkiksi, jos siirrän tänään 10 000 pesoa, joka oli tuolloin 5 USD, mutta huomenna peso devalvoituu ja 10 000 pesosta tulee 2 USD.

Tämä ei ole kovin yleistä, useimmiten se tapahtuu äskettäin tehdyillä ostoilla, jos olet ostanut pelin jonkin aikaa valuuttakurssin säätö ei vahingoita sinua ja pysyt rajoittamattomana käyttäjänä.

Verkkopelit, pelien ostaminen ja rajoitetut ominaisuudet Steamissa

Toinen tapa on ostaa pelejä, joiden arvo on vähintään 5 dollaria, tai jopa ostaa kohteita tai artikkeleita näille peleille, kuten Dota, jonka avulla voit tehdä tämän tyyppisiä toimintoja. Voit myös lisätä Steam -lompakkokortti tätä arvoa tai enemmän kuin tarvittava määrä

Steamin avulla voit ostaa pelejä ja kohteita, jotka sinun on ladattava ja asennettava tietokoneellesi, ja sen avulla voit myös keskustella live -keskusteluissa ja lisätä ihmisiä pelikavereiksi ja joukkuetovereiksi.

Tässä mielessä voit myös pelata verkossa kenen tahansa kanssa, itse asiassa monet pyrkivät luomaan palvelimia Counter Strike -pelistä ilmainen tapa, koska se on halutuin peli.

Et kuitenkaan voi käyttää tämän tyyppisiä asioita, jos olet rajoitettu, etkä voi lähettää kaveripyyntöjä ystävien lisäämiseksi tai pyytää liittymistä mihinkään ryhmään. Et voi edes avata ryhmäkeskusteluja tai lähettää viestejä Steam -keskusteluihin.