Skip to content

Kuinka korjata Valorant, jos se ei anna minun valita hahmoani ja jäätyy?

3 de toukokuu de 2022
arreglar seleccion personaje valorant 18819

Valorant on moderni peli, jossa käyttäjät voivat kilpailla keskenään ja nähdä, kuka käyttää aseita parhaiten. Tämä järjestelmä on yleinen näissä tiedotusvälineissä, erityisesti tiedotusvälineissä kilpailuareena. Tämän vuoksi ympäristön on oltava mahdollisimman sujuvaa, jotta käyttäjä saa parhaan kokemuksen.

Valorantissa voi esiintyä erittäin ärsyttävää ongelmaa jäätyä hahmoa valittaessa. Tämä virhe voi aiheuttaa pelien häviämisen ja rangaistuksen, mikä on erittäin vaarallista. Tästä syystä tässä artikkelissa selitämme, mitä voit tehdä ratkaistaksesi tämän virheen helpoimmalla tavalla. On syytä mainita, että noudatettavat vaiheet voivat auttaa ratkaisemaan myös muita ongelmia, kuten asiakkaan palauttamisen.

Miksi Valorant ei anna minun valita hahmoani?

Virheet ja virheet ovat kuitenkin yleisiä joissakin videopelitoimituksissa, Valorantissa se on melko harvinaista. Tämä johtuu siitä, että pelinjohtajat päivittävät sitä päivittäin. Ei siis voida sanoa, että sen viat johtuisivat tuen puutteesta, mutta se voi johtua laitteistosta. Hyvin vanha PC voi olla ongelma pelattaessa Valorantia.

Tästä syystä on aina suositeltavaa tarkistaa vähimmäisvaatimukset ennen kuin yrität pelata. Jos ongelma ei ole vaatimuksissa, niin ehkä peliin on kertynyt bugeja tai siinä on jonkinlainen yhteensopivuusvirhe.

Menetelmät jumiutuneen näytön ongelman korjaamiseksi Valorantissa

Valorantissa on useita tapoja yrittää korjata näytön jäätymisen ongelmaa. Siksi kerromme sinulle alla kolme yleisimmät ja tehokkaimmat menetelmät tehdä tämä.

Sulje ja avaa peli uudelleen

Yksi ensimmäisistä asioista, joita sinun tulee yrittää, on käynnistää peli uudelleen, tätä varten sinun on napsautettava punaista nuolta. Tämä on ikkunan yläkulmassa ja on perinteinen tapa sulkea peli.

Tämä voi kuitenkin epäonnistua, koska pelin jäätyminen voi vaikuttaa vaihtoehdon toimintaan. Jos pelaat Valorantia Windowsissa, sinun pitäisi tehdä tätä varten paina näppäinyhdistelmää Ctrl+ALT+Delete.

Tämä avaa Windowsin asetusikkunan, josta voit avata tehtävähallinnan. Kun tämä on tehty, voit valita Valorant-vaihtoehdon ja lopeta prosessitämä sulkee sen väkisin.

jäätynyt näyttö valorantissa

On syytä mainita, että tämä vaihtoehto ei vahingoita peliä millään tavalla, se päättää prosessin, jotta voit ratkaista ongelman ja jatkaa pelaamista. Kun olet onnistunut sulkemaan pelin, sinun on avattava se uudelleen suorittaaksesi uudelleenkäynnistyksen loppuun.

Pyyhi välimuisti

Toinen tapa yrittää ratkaista ongelma on sovellusvälimuistin kautta. Tämä välimuisti käsittelee tiedostoja, jotka kertyvät vähitellen sovellusta käytettäessä. Tästä huolimatta, vikojen sattuessa, nämä voivat auttaa pidentämään ongelmaa.

Tästä syystä on parasta poistaa ne, jos peli kaatuu paljon, tämä saavutetaan ”appdatan” kautta’. Päästäksesi appdata-kansioon, sinun on tehtävä WIN+R-näppäinyhdistelmä. WIN-näppäintä käytetään usein Windowsin käynnistysvalikon avaamiseen, jolloin tekstikenttä avautuu.

Tässä valikossa se riittää kirjoita sana appdata ja paina sitten enteriä. Tämän tekeminen näyttää sarjan kansioita. Valorantin tapauksessa sinun on avattava ”paikallinen” kansio päästäksesi pelikansioon.

Kun olet siellä, sinun on poistettava kaikki kansiot, jotka päättyvät sanavälimuistiin. Tämä prosessi on manuaalinen ja se on tehtävä pelin ollessa suljettuna.

Vähennä FPS:ää

Tämä kohta on yleensä epätavallinen, koska se on normaalia haluta lisää FPS:ää pelatessasi. Jos peli kuitenkin aiheuttaa sinulle ongelmia, on parasta rajoittaa FPS:ää hieman pelivalikon kautta. Tätä varten sinun on avattava Valorant ja etsittävä aloitusvalikosta asetuspainike.

jäädytetty valorant

Kun teet tämän, monia vaihtoehtoja tulee näkyviin, mutta sinun on valittava se näytöltä. Etsi sitten vaihtoehto rajoittaa FPS:ää ja sieltä voit valita, millä nopeudella haluat rajoittaa sitä. On parasta, että rajoitat ne tässä vaiheessa noin kuusikymmentä kuvaa sekunnissa.

Kuinka lähettää lippu Valorantille, jos se ei anna minun valita hahmoani?

Tapauksissa, joissa peli jää riippui hahmojen valinnasta, lippua ei voi lähettää. Tämä johtuu siitä, että osio on ensin tehtävä, jotta se voidaan lähettää, joten sitä ei voi lähettää ilman merkkiä. Sama tapahtuu, kun yhteys katkeaa odottamatta ja ”yhteysvirhe” -viesti tulee näkyviin.

Ongelma tässä on, että monissa tapauksissa käyttäjillä on ongelmia. Sakot ovat aina ajallisia ja voivat nousta jopa tunnin tilapäiseen estoon. Tämä voi olla erittäin ärsyttävää, varsinkin jos ongelma toistuu usein.