Skip to content

Miksi Valorantin lataus pysyy 95 prosentissa? – Ratkaisu

27 de toukokuu de 2022
control videojuegos 18799

Valorant on ampujatyylinen videopeli, jossa on ensimmäisen persoonan pelattavuus sekä moninpeli, jonka voit ladata PC:lle. Sen on kehittänyt Riot Games, ja se tunnettiin ensimmäisen kerran nimellä ”Project A” vuonna 2019. Tämä peli on tehty varsin suosittu vaikeutensa vuoksi ammuntahetkellä ja strategian vaatimus. Vaikka useimmilla ihmisillä on ongelmia sen lataamisessa, tässä artikkelissa selitämme, kuinka se ratkaistaan.

Mitä teen, jos Valorant-lataus pysyy 95 %:ssa eikä etene?

Joillekin käyttäjille sen hankkimisesta on tullut monimutkainen tehtävä, koska asennuksen alkaessa kaikki näyttää sujuvan normaalisti. Mutta kun saavutat 95 % latauksesta, On pysähtyy äkillisesti. Tämä tapahtuu useista syistä. Tässä on joitain vaihtoehtoja, joiden avulla voit suorittaa latauksen loppuun.

Mutta ennen kuin jatkat asennusta, ota huomioon seikat, kuten laitteesi kapasiteetti. Koska peli vaatii ainakin Windows 7 -käyttöjärjestelmä, 8 tai 10 / 64-b. Tarvitaan myös 4 Gt RAM-muistia, Intel i3-370M -prosessori, 1 Gt VRAM-muistia ja Intel HD 300 -näytönohjain. Jos nämä vähimmäisvaatimukset eivät täyty, sen hankkiminen on mahdotonta.

asenna peli uudelleen

Joissakin tapauksissa virhe on erittäin helppo korjata. Asennusta voidaan jatkaa jatkamalla kohtaan poista tiedosto ja Valorant ladataan uudelleen ja asennetaan tietokoneellesi. Tämä johtuu pienistä virheistä, jotka vaikuttavat tietokoneen käyttöjärjestelmään.

Käynnistä PC uudelleen

Toinen ratkaisu, joka on niin yksinkertainen, että se saattaa tuntua helpolta, on sammuttaa ja käynnistää tietokone ja toivoa, että virhe katoaa. Joskus ongelma johtuu Valorantin yhteyshäiriöstä. Tällä tavalla, jos jokin esti käynnistysohjelmaa lataamasta tiedostoja oikein, sen jälkeen käynnistänyt tietokoneen uudelleen virhe häviää.

Samoin sinun tulee varmistaa, että Valorant ei ole ensimmäinen ohjelma, jonka käynnistät laitteen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Tämä voi ottaa tämän bugin uudelleen käyttöön.

Tyhjennä laitteen välimuisti

Voit myös käyttää Tyhjennä välimuisti, tällä poistat suuren määrän väliaikaisia ​​tietoja sovelluksista tai ohjelmista. Mutta poistamatta käyttäjää.

Tällä tavalla käyttämäsi ohjelmat ovat kuin uusia. Tämä toimenpide saattaa korjata asennusongelman, koska voit poistaa väliaikaiset tiedot joka aiheuttaa ristiriitoja sovellusta kehitettäessä. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos huomaat, että tietokoneen uudelleenkäynnistys ei lataa peliä normaalisti.

Poista uusin käyttöjärjestelmän päivitys

Vaikka on suositeltavaa, että se asennetaan Windows-käyttöjärjestelmän uuden version kanssa. Tietyissä tapauksissa tapahtuu, että joku päivitys samasta haittaa asennusta. Joten on suositeltavaa poistaa tekemäsi asennus käytöstä ja jatkaa pelin asennusta.

valorant lataus jäätyy

Mihin voin lähettää lipun Valorant-tukeen?

Jos sinulla on jatkuvia ongelmia, parasta mitä voit tehdä, on mennä viralliselle sivulle ja mene tukisivustolle asiakkaalle. Se on yksinkertaista ja voit luoda lippusi nopeasti.

Kun olet Riot-verkkosivustolla, sinun on napsautettava Valorant-osiota. Täältä löydät useita vaihtoehtoja, joista voit valita esittämäsi ongelman.

Jos virhe on jossakin näistä luokista samassa välilehdessä, voit nähdä kuinka se ratkaistaan. Mutta jos ei, tekstin lopussa luet lausunnon ”Etkö löydä etsimääsi? Luo lippu’.

Seuraavaksi sinun on valittava pudotusvalikosta tekemäsi pyyntötyyppi. On erittäin tärkeää, että olet kirjautunut sisään ennen sen luomista, muuten et voi lähettää sitä.

Jatkamalla tukilipuketta, voit lisätä kuvauskenttään tietoja siitä auttaa ymmärtämään ja ratkaisemaan ongelmasi. Voit myös liittää kuvia tai asiakirjoja. Viimeistele sinun on napsautettava ’Lähetä’ ja odotettava, että tukiedustaja ottaa sinuun yhteyttä.