Skip to content

Kuinka korjata virheet DNS: ssä, viiveessä ja Pingissä Apex Legendsissä

24 de elokuu de 2021
portada nueva temporada

Jos olet Apex Legendsin fani ja sinun on parannettava yhteysnopeuttasi, mutta et tiedä miten se tehdään, olet saavuttanut ilmoitetun viestin. Myöhemmin näytämme sinulle lyhyen oppaan, jotta opit sen korjata DNS -ongelmat ja vähentää viiveitä ja pingia Apex Legendsissä.

Mikä on Apex Legends?

Apex Legends on suosittu Battle Royale -tyylinen peli, joka julkaistiin 4. helmikuuta 2019, ja sen on kehittänyt Respawn Entertainment Windowsille, Xbox Onelle ja PS4: lle. Se on helposti saatavilla ja täysin ilmainen. Tässä pelissä voit tutkia melko laajaa karttaa, valita monista hahmoista, joilla on erittäin merkittäviä ominaisuuksia, ja myös nauttia laaja luettelo aseita. Voidaksesi olla paras taistelija alustalla, kerää mainetta, esineitä ja rahaa peliin.

Miksi nämä ongelmat ovat Apex Legendsissä?

Apex Legends -alustalla esiintyy melko usein virheitä joillekin käyttäjille, eniten rekisteröityjä ovat: Laukaukset, jotka annat tietylle kohteelle ja jotka näytön mukaan vahvistavat, että olet osunut kohteeseen, mutta niitä ei ole rekisteröity.

Tämä yksityiskohta se on melko inhottavaa ampujatyyppisessä pelissä, se ilmenee yleensä silloin, kun pingisi on liian korkea, tietokoneesi vasteaika on niin hidas, että vastustajasi on ampumahetkellä saattanut siirtyä tästä kohdasta.

Toinen yleinen virhe on ampua kovan pinnan taakse, olipa se sitten seinä tai ovi. Kehittäjät väittävät, että tämä vika se on myös palvelimen latenssin tuoteVasteajat ovat erittäin tärkeitä tämän tyyppisissä peleissä; palvelimen on vaikea simuloida toimintoja reaaliajassa, kun eri käyttäjien verkon nopeus vaihtelee niin paljon. Se on myös osa, jota kehitetään edelleen pelin sisällä.

Virhe kirjautumisen yhteydessä, tämä on ongelma, jonka alustan ylläpitäjät ovat tunnistaneet omikseen, monta kertaa Respawnin alku pysähtyy ja sanoo sitten, että olet aikakatkaistu.

Korjaa viive apex -legendoissa

Kuinka ratkaista nämä ongelmat Apex Legendsissä

Jotta voit pelata Apex Legends -palvelua sujuvasti, sinun on aina varmistettava, että sinulla on ajan tasalla oleva ohjelmisto riippumatta siitä, millä alustalla pelaat. Tämä se auttaa sinua nauttimaan pelistä tasaisemmin. Jos jatkat vastausaikaa, joka on liian pitkä, sinun on suljettava tietokoneellasi taustalla käynnissä olevat ohjelmat, koska ne vaativat resursseja, jotka saattavat puuttua pelistä.

Lopuksi, jos sinulla on edelleen korkea ping, sinun pitäisi tarkistaa Internet -yhteytesi. Jos verkon jakelijasi ei ole niin hyvä tai tietosuunnitelmasi on hidas, tämä vaikuttaa suuresti peliin. Ratkaisu tähän on Käynnistä Internet -reititin uudelleen ja kirjaudu sisään uudelleen Apex Legendsissä, joten voit nauttia sujuvammasta.

Sinun on pidettävä mielessä, että jotkut alustalla näkyvät virheet ne johtuvat myös pelin huonosta asennuksesta, joten sinun on poistettava Apex Legends tietokoneeltasi ja asennettava se uudelleen jokaisen vaiheen mukaisesti. Tällä tavalla voit korjata ne pysyvät virheet, jotka eivät liity Internet -yhteyteesi.

Pingin ja viiveen vähentäminen Apex Legendsissä

Jos haluat nopeuttaa Internet -yhteyttä pelata Apex -legendoja joko PC: llä, Xbox Onella tai Playstation 4: llä sitten suosittelemme, että kokeilet seuraavia temppuja, jotka näytämme sinulle alla.

Paranna yhteyttä Xbox Onesta ja PS4: stä

  • Ensinnäkin sinun on siirryttävä Apex Legendsin otsikkoruutuun ja 2 minuutin odottamisen jälkeen sinun tarvitsee vain siirtyä peliin painamalla painiketta (konsolista riippuen).
  • Nyt kun astut peliin, sinun on vain pakko paina toistuvasti Xbox Onen B -painiketta ja jos käytät PS4 -laitetta, paina O -painiketta.
  • Sitten sinun on katsottava näytön vasenta alakulmaa, jos pieni valikko kutsutaan ’Tietokeskus’. Pääset siihen painamalla oikeaa vipua (R3).
  • Kun tulet tähän valikkoon, voit valita useista eri maista tulevista palvelimista. Täällä sinun on valittava paras palvelin, toisin sanoen se, jolla on pienin määrä ping -viestejä, koska tällä tavalla voit varmistaa, että sinulla on parempi yhteys.

lapset leikkivät apex -legendoja

PC: ltä

Tässä tapauksessa menettely on samanlainen kuin edellisessä osassa selostettu menettely, mutta siinä on joitain erilaisia ​​yksityiskohtia, jotka sinun pitäisi olla tietoisia.

  • Aloittaaksesi sinun on siirryttävä pelin päänäyttöön ja minuutin kuluttua paina Esc -näppäintä.
  • Nyt näet, että näyttöön tulee viesti, jossa peli kysyy, haluatko siirtyä työpöydälle, täällä sinun on napsautettava Peruuta -vaihtoehtoa.
  • Lopuksi näet, että oikeassa alakulmassa näkyy valikko, jossa sinulla on käytettävissänne kaikki käytettävissä olevat palvelimet ja kunkin ping -numero. Kuten aiemmin mainitsimme, vain sinun on napsautettava palvelinta, jolla on vähiten ping.

Paras DNS Apex Legendsille

Xbox Onessa

Jos et tiennyt, Xbox One -konsolissa on mahdollisuus määrittää tai muuttaa DNS: ää helposti. Voit tehdä tämän vain siirtymällä Xbox -päävalikon määritysosioon.

Valitse sitten osa, jossa lukee ’Verkko’, ja napsauta sitten vaihtoehtoa ’Lisäasetukset’. Myöhemmin sinun on etsittävä vaihtoehto, jossa lukee ’DNS Configuration’ ja napsauta Manual -osiota.

Lopuksi sinun on kirjoitettava 8.8.8.8 haluttuun DNS -vaihtoehtoon, ja jos se ei toimi sinulle, testi syöttämällä 8.8.4.4, koska tämä on paras vaihtoehto.

Muuta DNS -asetuksia PS4: llä

Nyt vianmääritys DNS PS4 -konsolissa sinun on siirryttävä päävalikkoon ja valittava ’Verkko’ -vaihtoehto. Sitten sinun on siirryttävä kohtaan, jossa lukee ”Määritä Internet -yhteys”, ja siellä sinun on valittava vaihtoehto, jossa lukee ”langallinen” tai toinen, joka sanoo ”langaton”.

Jatka valitsemalla osio ’IP -osoitteen määritys (automaattinen)’ ja napsauttamalla sitten vaihtoehtoa ’DHCP -isäntänimi (älä käytä)’. Lopeta nyt siirtymällä vaihtoehtoon ’DNS -määritys (manuaalinen)’ ja kirjoittamalla ’suosikkialueen’ osaan seuraava: 8.8.8.8

Kuten aiemmin mainitsimme, jos tämä uusi DNS ei toimi ja yhteys pysyy samana, sinun on kirjoitettava seuraava vaihtoehto, joka toimii aina 8.8.4.4.

Tietokoneesta

Jos pelaat Apex Legendsia tietokoneellasi ja haluat muuttaa DNS -asetuksia, menettely on erilainen kuin aiemmin selittämämme.

Aloita napsauttamalla Windows -valikkokuvaketta ja siirtymällä sitten ”Verkkoyhteydet” -vaihtoehtoon. Avaa sitten Etehernet -välilehti ja näet uuden ikkunan, jossa on paljon vaihtoehtoja, joista sinun on valittava Vaihda sovitinvaihtoehdot.

Täältä sinun on etsittävä osa, joka sanoo ’Internet Protocol version 4 (TCP / IPv4)’, ja kirjoita seuraavaan kohtaan ’Favorite DNS’: 8.8.8.8. Jos tämä yhdistelmä ei toimi sinulle silloin testi syöttämällä 8.8.4.4.

vinkkejä apex -legendoissa

Vinkkejä ja temppuja, jotka voivat auttaa sinua

Jos olet uusi Apex Legends -pelissä ja haluat ainakin pysyä pelissä jonkin aikaa, tässä artikkelissa annamme sinulle vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua toimimaan paremmin taistelun aikana:

Sinun on valittava hahmosi erittäin hyvin, Apex Legendsissä on 14 erilaista hahmoa, joista jokaisella on omat ominaisuutensa ja edunsa liikkuessaan kartalla. Voit verrata hahmon kykyjä pelityyliisi saavuttaaksesi paremman suorituskyvyn.

Valitse Jumpmaster -vaihtoehto pudotessasi kartalle, koska tällä tavalla valitset muodon ja kulman, jolla saavut paikkaan, on erittäin tärkeää, että tässä pelin osassa älä erotu liikaa tiimistäPidä normaali etäisyys, poimi varusteet eri paikoista kuin joukkuetoverisi, mutta unohtamatta heitä, koska jos kävelet yksin kartalla, muiden joukkueiden on helpompi saada sinut pois pelistä.

Kokeile tutkia karttaa, Apex Legendsin ominaisuus on, että kausien välillä kartat eivät yleensä vaihtele paljon. Siksi on suositeltavaa, että opit strategisia kohtia pelin edetessä.. Kun otetaan huomioon kartan parhaat laskeutumispaikat, sinulla on valtava etu muihin joukkueisiin verrattuna. Koska useimmat ihmiset valitsevat vain satunnaisia ​​paikkoja laskeutua.