Skip to content

Kuinka saada Wraith-veitsi Apex Legendsissä yksinkertaisella tavalla

7 de maaliskuu de 2022
apex legends game 18599

Nykymaailmassa luodaan erilaisia ​​ohjelmia, jotta ihmiset voivat tehdä työtä paremmin, samoin on luotu alustoja, joiden kautta voidaan viihdyttää. Verkkopelit ovat yksi viime aikoina käytetyimmistä, koska useat ihmiset voivat pelata livenä. Yksi tämän tilan peleistä on Apex Legends.

Tämän pelin kautta ihmiset voivat saada hahmoja, aseita ja tarvikkeita muokatakseen peliä. He voivat pelata ryhmää ihmisiä livenä erilaisilla tekniikoilla ja taktiikoilla, jotka ovat täysin toteutettavissa ja tärkeitä voittaa. Apex Legends voidaan ladata alustaltaan, ja tämän artikkelin avulla opimme myös tapoja Hanki ”Wraith”-veitsi Apex Legendsin sisään.

Kuinka paljon tällaisen veitsen hankkiminen Apex Legendsissä maksaa?

Ottaen huomioon, että Apex Legends -alustan kautta voimme hankkia erilaisia ​​valuuttoja, jotka suoraan auttavat meitä parantamaan pelityyliämme ja saamaan lisää käsitöitä ja asusteita, voit myös hankkia lisää legendamerkkejä Apex Legendsissä yksinkertaisella tavalla. Nyt varten hanki wraith veitsi Pelin aikana sinun on hankittava tiettyjä kolikoita.

Silloin on niin, että Wraith-veitsen saamiseksi mahdollisuus päästä siihen on 1%, joten sen hankkimisesta tulee erittäin mielenkiintoinen tehtävä. Sen avaaminen voidaan tehdä vain Apex Packsin kautta, joten kaikki riippuu pelaajan onnesta pelin aikana. Siksi jokaisesta 500 avattavasta kärkipakkauksesta vain yksi voi olla näiden aseiden omistaja.

On suositeltavaa avata mahdollisimman monta laatikkoa tai kärkipakkausta, jotta olet yksi niistä, jotka voisivat ota wraite-veitsesi.

Mitä saat, kun hankit Wraith-veitsen tässä pelissä?

Kun avaat Apex Packin, joka sisältää Wraith-veitsen, sen tuomisen lisäksi siinä on erilaisia ​​perintöjä, jotka voivat palvella sinua hyödyllinen pelin ja sen luonteen suorituskyvyssä ja mukauttamisessa. Pelaajien saamat jäänteet ovat banneriasentojen ja esittelyvipujen mukaisia.

laajentaa arsenaaliasi huippulegendoissa

Miten saat Wraith-veitsen Apex Legendsiin?

On otettava huomioon, että voidakseen pelata hyvin tällä online-pelialustalla, käyttäjän ei tarvitse tuntea itsensä tietoiseksi siitä, ettei hän ole ”Jumpmaster” pelatessaan Apex Legendsiä. Yksinkertaisesti jatkuva harjoittelu ja leikit auttavat sinua kokemaan paremman pelitason. Lisäksi, kun otetaan huomioon, että ihmiset voittavat pelejä useammin ja pääsevät päähuippuihin, he saavat parannuksia ja tuloja ostaakseen Sknisiä tai aseita.

Nyt Apex Legends on peli, jota voidaan pelata joko tietokoneen tai matkapuhelimen kautta. Missä pelaaja tuntee olonsa mukavammaksi liikkua ilman vaikeuksia. Joten jos haluat saada Wraith-veitsen riippuen käyttämästäsi laitteestasinun tulee ottaa huomioon seuraavat asiat:

Jos pelaat PC:ltä

Jos latasit Apex Legends -alustan tietokoneellesi, sinun tulee muistaa, että voit hankkia apex-paketit, joista voit ansaita Wraith-veitsen, joko ostamalla ne virtuaalikaupasta apex-kolikoiden kanssa tai nostamalla kokemustasi . Ennen alusta myönnettiin mahdollisuus voittaa Apex Packs tasolta 1-100.

Tätä kuitenkin muutettiin ja päätettiin, että käyttäjä voi ansaita Apex-paketteja nousemalla tasolle sillä edellytyksellä, että tietyille tasoille asti hän voisi saada enemmän kuin kaksi pakettia tasoa kohden. Aivan kuten se sattuu olemaan tasolta 305 tasolle 500, että pelaaja voi voittaa paketin viiden tason väleineli yhteensä 40 apex-pakkausta, mikä löytää mahdollisuuden ansaita Wraith-veitsen.

apex legends wraith veitsi

Kun pelaat konsolista

Jos pelaat konsolin kautta, sinun tulee muistaa, että tavat ansaita Wraith-veitsi ovat lähes samat kuin edellisessä kappaleessa määritellyt, kun puhuimme tietokoneella pelaamisesta. Konsolin kautta on parasta, että henkilö alkaa tasoamaan hankkia tällä tavalla tarvittavat kärkipakkaukset ja mahdollisuus hankkia Wraith-veitsi.

Koska tätä veistä ei voi ostaa suoraan alustan virtuaalikaupasta, voidaan ostaa apex-paketti pelin sisäisillä kolikoilla tai odottaa pakettien voittamista ja onneksi veitsen hankkimista.

Mitä muita jäänteitä Apex Legendsissä on?

Sen lisäksi, että voimme hankkia veitsiä, uusia skinejä ja hahmoja paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi Apex Legends -pelissä, meidän on otettava huomioon tämän alustan tarjoamat monipuoliset vaihtoehdot, kun pelaamme sitä, sekä mahdollisuus kellua hahmosi kanssa. Apex Legendsissä etsimällä tavan pudottaa oikein oikeisiin aikoihin.

Samoin Apex Pack antaa käyttäjälle mahdollisuuden nousta tasolle jokaisen ansaittavan ominaisuuden, aseiden, hahmojen ja myös panssarin, kanssa. On myös syytä mainita, että voit saada tärkeitä lisävarusteita, jotka ovat avain voittoon lisää pelejä pelissä.