Skip to content

Kuinka ladata Arena of Valor Androidille, PC: lle ja Nintendo Switchille? (Esimerkki)

25 de elokuu de 2021
switch arena of valor 9408

Lataa Arena of Valor se voi olla ongelma sinulle, jos sinulla ei ole asiaankuuluvia tietoja alustoista, joilla se on. Toisin sanoen saatat tietää, että tämä sovellus löytää alkuperänsä Androidista, mutta se on todella onnistunut levitä muihin medioihin, joissa voit myös käyttää sitä.

Lataa sovellus Androidille

Yksi helpoimmista tavoista ladata tämä peli on sen synnyttäneeltä alustalta, eli Androidilta. Tietenkin tätä varten sinulla on oltava laite, joka on yhteensopiva pelin määritysten kanssa.

Tässä mielessä on suositeltavaa ladata Arena of Valor puhelimen tai tabletin kanssa vähintään 2 Gt RAM -muistia ja 32 Gt tilaa. Lisäksi ihanteellinen on saada suoritin, joka on suurempi kuin 1,7 GHz, sekä äskettäin integroitu GPU, joka toistaa sen paremmin.

Seuraava asia on siirtyä Android -kauppaan. Siellä voit löytää muita kuuluisia pelejä, kuten joukossa Us tai Clash Royale, ja löytää myös Valor -areenan. Sinun tarvitsee vain siirtyä yläreunan hakupalkkiin, kirjoittaa sovelluksen nimi ja painaa suurennuslasisymbolia näppäimistöllä.

Seuraava, näet sovelluksen kuvakkeen tulosten joukossa, jota sinun on painettava päästäksesi latauspaneeliin ja napsauta sitten ”Asenna”. Tällä tavalla voit asentaa Arena of Valorin mobiililaitteellesi ja se tekee tarvittavat muutokset. Kun prosessi on valmis, voit nauttia pelistä.

Kuinka ladata Arena of Valor pelata sitä PC: llä?

Kuten olette ehkä huomanneet, Tällä hetkellä pelistä Arena of Valor ei ole yhteensopivaa versiota minkään PC -käyttöjärjestelmän kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että et voi nauttia pelistä tietokoneellasi.

Siitä huolimatta on yksi tai kaksi tapaa asentaa sovellus tähän välineeseen, yleisin, Android -emulaattorin kautta. Tämä ohjelma se voi jäljitellä laitteen toimintaa tietokoneesi työpöydältä, mutta tätä varten tarvitset huomattavan määrän RAM -muistia (8 Gt).

Mitä tulee emulaattoreihin, joita voit käyttää, niitä on monia ja erittäin hyviä, mutta peleissä eniten käytettyjä ovat Bluestacks ja Memu Play. Nämä ovat yhteensopivia Windowsin kanssa, ja kun ne on asennettu, voit valita sen Android -järjestelmän tekniset tiedot, jonka haluat jäljitellä.

Kun olet suorittanut tämän vaiheen, sinun on vain suoritettava määrittämäsi käyttöjärjestelmä, ja kun aloitat, sinun on mentävä kauppaan sieltä. Nyt sinun tarvitsee vain käydä läpi sovellushaku ladataksesi Arena of Valor ja pelataksesi sitä tietokoneeltasi.

Voit myös ladata pelisovelluksen manuaalisesti selaimesta, mikä ei ole ongelma, koska se on ilmainen kopio. Kun sinulla on kopio sovelluksesta, sinun tarvitsee vain vetää se Android -järjestelmän näyttöön emuloitu, ja se asennetaan automaattisesti.

Blustackin virallinen blogi

On syytä mainita, että tämän järjestelmän käyttämisestä tietokoneesta on monia etuja. Lähinnä siksi, että sinulla on parempi käsittelylaitteisto tämän tyyppisten pelien tai minkä tahansa muun ohjelman ajamiseen.

Lataa ja asenna Arena of Valor Nintendo Switchille

Kuten olet jo lukenut aiemmin, Tämä peli on virallisesti saavuttanut muita medioita ja alustoja, ja yksi näistä on Nintendo. Yhtiö sisällytti pelin ilmaisiin latauksiin, joten voit nauttia tästä hämmästyttävästä sovelluksesta laitteella, joka on erityisesti suunniteltu pelattavaksi.

Tässä mielessä Arena of Valorin lataaminen on yksinkertainen asia, sillä Sinun on siirryttävä Switchin peliosioon. Sieltä löydät sovelluksen hakuosiosta, ja kun löydät sen, sinun on vain käytettävä paneelia ja ladattava se laitteellesi.