Skip to content

Kuinka poistaa ystäviä Arena of Valorista? – Täydellinen opas (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
personajes arena of valor 9396

Paras osa mistä tahansa pelistä nauttimista, varsinkin Valorin areena, osoittaa kuntoaan online -moninpeli. Tämä lisää entisestään arvoa, jos peliä pelataan elinikäisten tuttavien välillä. Mutta entä jos haluat poistaa ystäviä Arena of Valorista? Erittäin kiistanalainen tosiasia, jota hyödynnetään nykyään.

Tietyissä tilanteissa on parempi päästä eroon niistä ystävistä Internetissä tai pelaajayhteisössä, jotka ovat haitallisia. Hyvä suoritus missä tahansa pelissä, ei vain tässä, riippuu siitä suotuisasta ympäristöstä. Tästä syystä poista yhteys näihin ihmisiin, siitä voi olla hyötyä.

Opi pelaamaan ystävien kanssa! Näistä laitteista voit käyttää Arena of Valoria

Jos sinulla ei vielä ole aavistustakaan siitä, Valorin areena on hienosti julkaistu tuote mobiililaitteille. Itse asiassa sekä Android- että IOS -versiot takaavat tämän suositun pelin hunajan kokeilun. Jopa Nintendo Switchin ystäville on mahdollista ostaa pelikonsolille tarkoitettu versio heti. Lyhyesti sanottuna voit pelata käyttämällä mitä tahansa näistä laitteista, jotka on mukautettu kenttään.

Luonnollisesti sinulla on todennäköisesti kysymys siitä, onko tietokoneella pelaaminen mahdollista. Totuus on, että kyllä, mutta sinun täytyy Lataa BlueStack, Android -emulaattori. Sitten menettely on kuin etsisit Play Kaupasta, kuten aina.

Jos olet aina ollut uskollinen Applelle ja sen tuotteille, voit myös ladata BlueStackin MacBookissa mitä haluat. Tämä käsittää tietysti Arena of Valor -pelin aloittaaksesi pelaamisen kaikkien ystäviesi kanssa.

Kun tiedät tarkalleen missä ja miten Arena of Valoria käytetään, on ajan kysymys, ennen kuin hyödynnät sen Internet -yhteytesi. Kutsu ystäväsi pelaamaan, jos sinulla ei ole vielä ollut mahdollisuutta siihen, ja jatka.

Mutta entä jos haluat jossain vaiheessa poistaa ystäviä Arena of Valorista? Onko se todella mahdollista? On, älä huoli. AOV -ystävyyssuhteet on helppo lisätä ja tästä syystä ne on helppo poistaa.

Jos haluat poistaa heidät, sinun on ensin tiedettävä, miten voit lisätä ystäviä AOV: iin

Ennen kuin ymmärrät edes prosessin kavereiden poistamiseksi Arena of Valorista, sinun on kaivettava syvemmälle sen alustalle. Mitä tämä tarkoittaa? Jos et vieläkään tiedä, miten lisätä ystävyyssuhteita, tiedät kuinka poistaa ne myöhemmin.

Se ei ole vaikea tiede, sinun on vain avattava peli käyttämästäsi laitteesta ja odotettava sen lataamista. Ilmeisesti pääset pääsivulle josta muut valikot ovat irrotettu.

Etsi oikeasta yläkulmasta ”Lisää ystäviä” -symboli ja napsauta sitä. Avautuu uusi valikoima vaihtoehtoja, joissa voit ensin linkittää Facebook -tilisi.

Valitse prosessista ”Etsi ystäviä” ja lisää hakukenttään henkilön käyttäjänimi. Paina ”OK”, kun olet kirjoittanut salanimen oikein ja kun ystäväsi ilmestyy, napsauta ”Lisää”.

virallinen sininen pino

Valmis, nyt Miten on mahdollista poistaa ystäviä Arena of Valorista?

Tämä menettely on vielä vähemmän monimutkainen kuin edellinen ja se vaatii vain muutaman napsautuksen kärsivällisyyttä. Kun olet Lisää ystäviä -osiossa, valitse Ystävät -vaihtoehto, jos haluat tarkastella kaikkia aiemmin lisäämiäsi.

Seuraava askel kavereiden poistamiseksi Arena of Valorista on löytää henkilö, jonka haluat poistaa ikuisesti luettelostasi. Kun olet valmis, lopeta toimenpide napsauttamalla roskakuvaketta tai -symbolia.