Skip to content

Kuinka ladata Color Vibrance -laajennus After Effectsille ilmaiseksi?

1 de maaliskuu de 2022
after effects 18520

Jos olet vasta aloittamassa matkaasi After Effectsin ominaisuuksien ja ominaisuuksien läpi, olet varmasti huomannut ohjelmiston uskomattoman kyvyn luoda vaikuttavia visuaalisia tehosteita. Ei ole epäilystäkään siitä, että pienellä harjoittelulla ja suurella luovuudella saat houkuttelevimmat animaatiot.

Perusnäkökohtia, joita olet kiinnostunut määrittämään kuvassa, videossa tai grafiikassa, ovat valon, sävyn, kylläisyyden vaihtelut ja muita näkökohtia, jotka voivat muuttaa elementin lopullista ulkonäköä kokonaan. Tänään esittelemme laajennuksen, joka auttaa sinua tässä prosessissa.

Mitä voit tehdä After Effectsin Color Vibrance -laajennuksella?

Sävellyksiä luodessasi olet varmasti tutkinut Transitions in After Effects, mutta toinen näkökohta, jota sinun tulee kiinnittää projektissasi erittäin tärkeäksi, on väriluokittelu. The audiovisuaalisen tuotannon sävyt, heillä on valta muuttaa täysin käsitys leikeestä.

Riippuen aikomuksestasi tuotantoasi, joudut tekemään erilaisia ​​​​säätöjä koostumuksen väriin ja läpinäkyvyyteen, mikä voi johtaa melko pitkäksi ja työlääksi toimenpiteeksi. Vastauksena siihen, Video Copilot tarjoaa ilmaisen vaihtoehdon ja helppokäyttöinen, joka toimii After-lisäosana.

Color Vibrance tarjosi meille tehokkaan ratkaisun kolorimetrian säätöprosessiin, jonka avulla voimme hallita sävyä, intensiteettiä, valaistusta, kirkkautta, alfa-kanavia ja muita elementin visuaalisen rakenteen yhdistelmiä, jotta yhdessä muiden kerrosten kanssa saadaan lopputulos. on sopivin ulkonäkö.

Kuinka ladata Color Vibrance -laajennus tälle ohjelmalle?

Kun luot audiovisuaaliseen tuotantoon sävellyksiä, joista haluat antaa mahdollisimman realistisen ulkonäön, on tärkeää, että poistat seurantapisteet ja säädät väriarvoja. Hyödynnä Color Vibrance -sovellusta lataamalla se sen viralliselta sivustolta.

ladataan color vibrance -laajennus

Video Copilotista

Video Copilot on yritys, jonka tavoitteena on tuottaa erottuvimpia ja innovatiivisimpia työkaluja ja laajennuksia liikegrafiikan ja visuaalisten tehosteiden maailmassa. Sen virallisella verkkosivustolla on yli 150 opetusvideota, joiden tarkoituksena on jakaa yleisön kanssa After Effectin luomismahdollisuudet.

Vaikka tämä sivu tarjosi alun perin vain tietoa, se on tällä hetkellä arvokkaimman omistaja ohjelmistolaajennusten muokkaus, pisteeseen, jossa se on standardoitu työkalu After-käyttöliittymässä. Yksi sen tarjoamista yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista laajennuksista on Color Vibrance -laajennus, jota voit käyttää ilmaiseksi seuraavasti:

  • Siirryt valitsemaasi hakukoneeseen.
  • Kirjoita ”Color Vibrance Video Copilot” ensimmäisten tulosvaihtoehtojen joukossa, sinulla on laajennus viralliselta sivulta.
  • Napsauta latauslinkkiä ja varmista, että versio sopii käyttöjärjestelmääsi.

Miten tämä laajennus asennetaan After Effectsiin?

Kun olet ladannut tiedoston tietokoneellesi, olet varmasti innokas leikkiä tämän työkalun luovilla mahdollisuuksilla. Mutta ennen kuin voit käyttää niitä, sinun on varmistettavalisää se ohjelmajärjestelmääntämä tehdään seuraavasti:

  • Kansiossasi on pakattu tiedosto, joten sinun on löydettävä se ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella valitaksesi Pura tästä -vaihtoehdon.
  • Näet joukon tiedostoja, vaikka tässä tapauksessa olemme kiinnostuneita Adobe After Effects -tyypin niin sanotusta ”Vibrancesta”, sinun on kopioitava se.
  • Siirryt nyt paikalliseen levyyn ja etsit Ohjelmatiedostot> Adobe> Adobe After Effects> Tukitiedostot> Pugl-ins-kansio.
  • Liitä tiedosto kyseiseen kansioon. Sinun on loogisesti ensin ladattava After Effects sen sivulta ja suoritettava ohjelma.
  • Löytääksesi lisäosat, joiden täytyy olla työtilassa, siirry ”Effect”-valikkoon ja valitse Video Copilot> VC Color Vibrance -vaihtoehto.
  • Tehosteen ohjauspaneeli aktivoituu näytön vasemmassa osassa.

Mitä vaihtoehtoja sinulla on Color Vibrance -laajennukselle Effectin jälkeen?

Kuten tiedämme, After-työkaluilla voit luoda animoituja tekstejä häihin ammattimaisiin audiovisuaalisiin tuotantoihin, joka tapauksessa täytyy tehdä värikorjaus varmistaaksesi optimaalisen visuaalisen projektin. Vaikka Color Vibrance on työkalu, joka auttaa suuresti yksinkertaistamaan tätä prosessia, se ei ole ainoa tapa, jolla voit saavuttaa sen.

etsivät vaihtoehtoja värien eloisuudelle

Voit aina valita perinteisen reitin, eli säädellä manuaalisesti tehostevalikon vaihtoehtoja heijastuksesta, epäterävyydestä, syvyydestä, kylläisyydestä ja niin edelleen. Huolehdi siitä, että leikkeen esteettisyys on tasapainossa. Vaikka jotkut ihmiset haluavat enemmän hallita jokaista painosta, tämä voi olla hyvin monimutkaista, jos sinulla ei vielä ole niin tarkkaa silmää.

Testaa valomiekkoja

Jos pidät ehdottomasti mieluummin nopeutettua kuin uskomattomia tuloksia väritehosteissasi, vaihtoehto sommittelusi tiettyjen kohtien säätämiselle on Saber. tämä laajennus on myös Video Copilot tuonut meilleSiksi sen lataus ja asennus tapahtuu samalla tavalla kuin Color Vibrance.

Vaikka tämän laajennuksen tarkoitus on erilainen, se toimii upeasti realististen valojen, kuten salaman, laservalojen, portaalien, sähköpurkausten, neonsumun ja muiden koostumuksessa. Kuten näette, se on erityisesti suunniteltu luomaan erikoistehosteita, jotka kiinnittävät huomiota, uskalla kokeilla sitä ja löytää sen hyveet.