Skip to content

Kuinka ladata tai palauttaa ARK -peli: Survival Evolved – Helppo ratkaisu

25 de elokuu de 2021
guerra domando dinosaurios ark

Pelin voima on suuri, se aiheuttaa riippuvuutta ja suurta nautintoa, kun matkustat näillä aroilla ja sinulla on seikkailuja ilman mittausta, nyt tämä kaikki on arvotonta, jos emme voi saada siitä kirjaa, voi olla, että joudumme ongelmaan onko tallentaa tai ei tallentaa peliä, mutta uskokaa pois, on parempi säästää, aloittaa tyhjästä, voimme jättää sen muihin mobiilipeleihin ilman Internet -yhteyttä tai niitä, jotka ovat saatavilla Internetissä tai emulaattorin kautta tietokoneelle.

Sinun on aina pyrittävä parantamaan pelin suorituskykyä, tai jos se ei onnistu, kiusaukset ovat aina mukavia pelatessasi. Mutta mitä tapahtuu, kun kaikki tämä on läsnä, mutta emme voi pelastaa sitä, mitä olemme tehneet, tai mikä vielä pahempaa, emme tiedä, miten saamme takaisin mitä meillä on vahingossa tai huolimattomuudesta eksynyt arkin maailmaan.

Kuinka tallentaa tai palauttaa ARK -peli

JOS löysit juuri parhaan ARK -kartan. Joten saatat ihmetellä, miten ARK -peli tallennetaan, suorin vaihtoehto on aina Tallenna ja lopeta -painike, mutta on havaittavia tapauksia, joissa käyttäjät ovat joutuneet ongelmaan, koska heidän peliään ei tallenneta. Jos näin on, tallennusviesti näkyy edelleen, mikä voi tehdä pelin lataamisen uudelleen mahdottomaksi ja jopa aloittaa alusta.

Jos sitä toistetaan paikallisesti, paras vaihtoehto on siirtyä suoraan Asetuksiin, palata alkuperäiseen tai päävalikkoon ja pelataksesi uudelleen, pääset sisään tiloihin, ja yksi valitaan ja sama merkki tulee esiin, joka on valmistettu aiemmin, koska tämä tallennetaan automaattisesti.

Mutta jos tämä ei ole sinun tapauksesi ja olet verkossa tai verkossa, astu samaan palvelimeen, yritä muistaa tai kirjoittaa muistiin tunnusnumero eli numero. Voit jopa olla useammalla palvelimella samanaikaisesti, jossa jokainen heistä kehittää vastaavia edistysaskeleitaan.

Muista myös, että jos olet hardcore, siinä on erikoinen yksityiskohta, että tässä pelitilassa aloitat aina alusta aina, kun kuolet, vaikka säästät.

Erikoisuus ARK -pelin lataamisessa uudelleen

Kun painamme Asetukset -painike, ja myöhemmin vaihtoehdossa poistua valikosta tai palata, suorittamasi peli tallennetaan automaattisesti. Siinä hypoteettisessa tapauksessa, että esimerkiksi dinosaurus syö sinut, voit välttää kaiken tekemäsi menettämisen.

Sulje sovellus nopeasti, jos käytössäsi on PS4, yleisesti viimeinen peli ladataan Mitä tahansa sinulla on, tämä temppu on onnen mahdollisuus, se ei ole sataprosenttisesti tehokas kaikissa käyttäjissä.

Kohtalokas virhe tai kohtalokas virhe ARK: ssa

Joskus pelialusta ei toimi normaalisti, ja on hengenvaarallinen riski menettää se, mitä on jo tehty suuren miellyttävän pelaamisen päivän aikana. Tätä varten manuaalisia ratkaisuja voidaan soveltaa suoraan sisäisen tallennuksen rekisterit ARK: sta.

eri tallennettujen pelien arkipalvelimet

Tiedostojen, eli saman kansion, rajoissa se etsii tiedostoa, jonka nimi on Varmuuskopio, tämä on eräänlainen välimuisti, joka tallentaa suoritetut toiminnot ja sen poistaminen voi korjata virheen ja mahdollistavat pelin palautumisen.

Jos se ei toimi, toista toimenpide uudelleen, joskus yksi suoritus ei riitä. Tämän jälkeen se poistaa välittömästi sitä edeltävän tallennustiedoston.

Ongelma johtuu korruptiosta tai virheestä tallennuksessa, jos se ei toimi varmuuskopion tai sitä seuraavan vaihtoehdon kanssa, sinun on vähennettävä, eli päästä eroon pelastetuista, mutta älä unohda, että jokainen poistotoiminto poistaa oletuksena vähintään 15 minuutin pelin.

Myös yksinpelissä tyhjästä aloittaminen on aina vaihtoehto, ja muutamalla komennolla voit aina palauttaa oman muistisi perusteella sen, mitä muistat tehneesi.

Paikalliset tiedostot ovat käyttäjän suoraa käyttöä ja vastuuta varten. Jonka mukaan sinä hallitset niitä Aina se, mikä lopettaa pelin lataamisen tai palauttamisen, ei voi vain olla palvelin, joka epäonnistuu, vaan se voi olla myös pääsyelementti peliin.