Skip to content

Kuinka lähettää Instagram -tarinoita kaverilistalleni

4 de syyskuu de 2021
movil logo instagram 14423

Tällä hetkellä on kehitetty paljon sovelluksia ja alustoja, jotka keskittyvät yksinomaan sosiaalisten verkostojen alalla, joten jos haluat alkaa jakaa tietoja itsestäsi tai tietystä toiminnasta, sinulla on suuri valikoima sovellusvaihtoehdoista, joista valita.

Sosiaalisen median sovellukset tänään niitä käytetään mihin tahansa, joko vain viihteenä, vinkkien jakamiseksi tai jopa niitä käytetään laajalti työpaikalla; koska ne voivat laajentaa liiketoimintaa. Tähän ja moniin muihin asioihin voimme käyttää niitä, suosituin ja eniten käytetty sovellus tähän on sovellus Instagram.

Instagram -alustasta sen perustamisesta lähtien vuonna 2010 on tullut suosittu sovellus ja yksi yhteisön käytetyimmistä jolla on yli 100 miljoonaa aktiivista käyttäjää sen alustoilla vuonna 2012, koska sen mukava muotoilu ja innovatiiviset toiminnot antoivat käyttäjille mahdollisuuden jakaa kuvia ja videoita.

Ajan myötä ja sen jälkeen, kun jättiläinen osti sen Facebook, Instagram -sovellus onnistui kehittämään uusia toimintoja ja vaihtoehtoja sisällyttämällä ne päivityksiinsä, joista yksi käytetyimmistä on vaihtoehto jakaa tarinoita


Kuinka luoda luettelo parhaista ystävistä Instagramissa tarinoiden jakamiseksi
Instagram -tarinat ovat vaihtoehto samalle alustalle jakaa kuvia ja Videot ja voit puolestaan ​​lisätä musiikkia, joka toisin kuin tavalliset julkaisut, ovat väliaikaista sisältöä, joka on seuraajiesi nähtävissä 24 tunnin ajan.

Tämän ajanjakson jälkeen sisältö yksinkertaisesti katoaa käyttäjilleVoit kuitenkin jakaa saman kuvan tai videon uudelleen asettamalla sen profiilillesi ”esillä oleva tarina” missä se pysyy pysyvästi tai kunnes päätät poistaa sen.

On olemassa tapa nähdä Instagram -alustalle lataamasi tarinat vain tietyn ihmisryhmän toimesta joista he seuraavat tiliäsi, sillä tässä on mahdollisuus parhaisiin ystäviin. Tämän noudattamiseksi sinun on siirryttävä Instagram -tilisi määritysvaihtoehtoon ja painettava välilehteä, jossa lukee Parhaat ystävät, jossa voit aloittaa henkilökohtaisen luettelon luomisen ja valita ihmiset, jotka haluat olla osa sitä.

Instagramin tarinoiden toiminnot, jotka sinun pitäisi tietää

Instagram on niin monipuolinen sovellus, että se tarjoaa käyttäjille käyttäjille erilaisia ​​toimintoja, jotka voidaan suorittaa tarinoiden avulla. Tässä osiossa tarjoamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot, jotta voit alkaa nauttia näistä nähtävyyksistä alustalla jo tänään.

Useita sieppauksia

Se on yksi Instagramin suosituimmista vaihtoehdoista, se on toiminto, jonka avulla voimme ladata samanaikaisia ​​valokuvia, jotka julkaistaan ​​kerralla. Prosessi ladata ne sovellukseen on täysin yksinkertainen, sinun tarvitsee vain siirtyä tarinoihin ja etsiä sieltä Multicaptures -symboli; sinun on otettava valokuva ja napsautettava vaihtoehtoa, joka sanoo Seuraava, jotta se julkaistaan ​​oikein.

jakaa tarinoita instagramissa

Vapaat kädet

Tämä on toinen Instagramin monista toiminnoista ja koostuu videoiden tallentamisesta ilman, että sinun tarvitsee painaa tallennuspainiketta, siksi sitä kutsutaan handsfreeksi. Jos haluat kokeilla ja käyttää sitä, sinun on vain löydettävä sovelluksen kamera tarinoiden kautta ja etsittävä vaihtoehto, jossa lukee Handsfree, ja paina sitten painiketta ajastimen ottamiseksi käyttöön ja voit tallentaa tarinan ilman ongelmia .

Erikoissuodattimet

Tämä vaihtoehto on täysin integroitu Instagram -tarinoiden toimintoihin ja tuo sarjan suodattimia ja tehosteita niin, että valokuvissa on erilainen kosketus. Suodattimien tapauksessa nämä vain muuttavat väriä, mutta tehosteet muuttavat valokuvan kokonaan. Jos haluat käyttää niitä, sinun on otettava kuva ja etsittävä tarinassa näkyvät muokkaustyökalut; sitten sinun tarvitsee vain liu’uttaa sormeasi näytön alareunassa valitaksesi haluamasi suodatin tai tehoste.

Eläviä tarinoita

Live -tarinat on suunniteltu erityisesti auttamaan ihmisiä ihmisiä välittämään viestin seuraajilleen välittömästi. Joten ne voivat olla erittäin hyödyllisiä eri tilanteissa, joten jos haluat käyttää niitä, sinun on vain avattava sovelluskamera ja löydettävä vaihtoehto Käynnistä suora video. Kun teet tämän, lähetät jo suorana lähetyksenä ja aika on noin tunti.

Kuinka laittaa uusi viesti Instagram -tarinoihin ja jakaa parhaiden ystävien kanssa

Seuraavat vaiheet laita uusi viesti Instagram -tarinoihin, ne ovat äärimmäisen yksinkertaisia. Joten ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on painaa kunkin tason alla näkyvää paperitasokuvaketta ja käyttää Luo tarina -vaihtoehtoa. Seuraavaksi sinun on kosketettava sitä niin, että se näkyy tarrana, jotta se voidaan jakaa oikein Instagram -tarinassa.

Jos haluat, että se jaetaan vain valitsemillesi parhaiden ystävien ryhmälle, sinun täytyy vain käyttää sovelluksen asetuksia asettaaksesi tämän vaihtoehdon päälle.

Kuinka jakaa jonkun toisen Instagram -tarina

Jos yhden kontaktisi jakama tarina on kiinnittänyt huomiosi, voit tehdä saman ja julkaise se Instagram -profiilissasi. Mutta sinun pitäisi tietää, että tämä on mahdollista, on välttämätöntä, että sinut on jo mainittu historiassa, koska muuten sitä ei voida täyttää.

Kun varmistat tämän näkökohdan, saat ilmoituksen, jossa voit jakaa tarinan. On huomattava, että tili, jolla jaat julkaisun on oltava julkinen.

Vaiheet, joiden avulla voit luoda tarinoita Instagramissa tyhjästä ja jakaa ne ystävieni kanssa

Instagramin parhaat ystävät -toiminto on työkalu, jonka foorumi tarjoaa luettelon luomiseksi, johon voit lisätä tai poistaa haluamiasi ihmisiä, jotta he voivat nähdä tiettyjä valokuvia ja videoita jonka postaat Instagram -tarinoihin.

instagramin parhaiden ystävien luettelo

Tämä vaihtoehto voi olla loistava vaihtoehto tilanteissa, joissa haluat ladata videon tai valokuvan, jonka haluat nähdä vain tietyt kaveriporukkasi ihmiset, ja jos haluat aloittaa sen käytön, näytämme sinulle kuinka tehdä se:

  1. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on käyttää Instagram -sovellusta älypuhelimestasi ja käyttää asetusvaihtoehtoa napsauttamalla kolmen vaakasuoran viivan kuvaketta
  2. Valitse vaihtoehto ”parhaat ystävät” Instagram -asetuksissa
  3. Näyttöön tulee sivu, jossa on tämän toiminnon kuvaus. Aloita tämän toiminnon käyttö painamalla käynnistyspainiketta
  4. Aloita haluamiesi käyttäjien lisääminen napsauttamalla Lisää -painiketta
  5. Jos haluat poistaa lisäämäsi käyttäjät, napsauta Poista ja valitse poistettavat käyttäjät
  6. Ja valmis! olet luonut luettelon parhaista ystävistäsi Instagramissa

Instagram Stories on myös onnistunut saavuttamaan jonkin verran mainetta ”suodattimet” että alusta on kehittynyt

Tällaiset suodattimet voivat olla yksinkertaisia ​​värinmuokkaimia, jotta kuva näyttää paremmalta, tai myös kasvojentunnistusjärjestelmä Sen avulla voimme muuttaa kasvojamme tai käyttää hauskoja tehosteita samaan kuvaan tai videoon.

Kuinka jakaa ja lähettää tarinoita Instagramissa yksityisesti

Uusien Instagram -päivitysten avulla on mahdollista asettaa tarinoita, jotka jaetaan vain yhden kanssa joukko valitsemiamme ihmisiä. Tämän noudattamiseksi meidän on tarkasteltava uutta tarraa, jonka avulla voit antaa yksityisen kosketuksen jokaiseen tarinaan, jonka haluat jakaa.

Jos haluat käyttää sitä, sinun on otettava valokuva, jonka haluat julkaista, ja tämä näkyy näytön yläkulmassa Tarra, jota kommentoimme ja jossa lukee Jaa, joten sinun on vain valittava ihanteellinen yleisö ja siinä kaikki.

Samoin, jos haluat aloittaa suodattimien käytön Instagram -tarinoissa, sinulla on oltava ensin päivitetty Instagram -sovellus uusimpaan versioon, jotta voit käyttää näitä toimintoja, voit tehdä sen suoraan Google Play Kauppa -sovelluksesta.

Siirry sen jälkeen tarinat -osioon aloittaaksesi valokuvan ottaminen tai videon tallentaminen ja suodattimien käyttö vedä otoskuva -painiketta vasemmalle puolelle Jos haluat käyttää Instagramin oletussuodattimia, paina haluamaasi ja aloita tallennus tai valokuvien ottaminen