Skip to content

Kuinka tallentaa videota Instagramissa ”Green Screen” -suodattimella? – iOS ja Android

6 de maaliskuu de 2022
aplicacion instagram filtro pantalla verde 18618

Instagram täyttää tavoitteen tai tehtävän tarjota käyttäjilleen mahdollisuus pystyä jaa elämäsi seuraajillesi julkaisemalla valokuvia tai videoita profiilissasi sen lisäksi, että voit muokata niitä aiemmin tehosteilla, suodattimilla tai kehyksillä. Tämä sovellus on onnistunut asettamaan itsensä yhdeksi maailman suosituimmista

Sen lisäksi, että Instagram-käyttäjillä on mahdollisuus jakaa kuvia ja videoita profiilisyötteen viestien kautta, heillä on myös muita työkaluja kuvien ja videoiden jakamiseen lyhyemmällä tavalla tarinoiden kautta, jotka kestävät 24 tuntia ja sitten katoavat. Jotta näistä tarinoista olisi hauskempaa ja viihdyttävämpää, on tavallista käyttää sovelluksen pitkää listaa suodattimista, joista voit löytää kuuluisa suodatin videoiden tallentamiseen vihreällä näytöllä.

Kuinka löytää vihreän näytön suodatin Instagramista?

Instagram-sovellus on sosiaalinen verkosto, joka julkaisustaan ​​lähtien on osoittanut, että sen pääpaino on valokuvat, tämä on mahdollista antamalla sen käyttäjille mahdollisuus jakaa kuvia ja videoita tai jopa GIF-tiedostoja Instagram-pääsyötteen julkaisujen kautta. Heidän Instagram-profiilinsa . Huolimatta siitä, että se on sen pääpaino, myös sovellus on muita toimintoja jotka ovat erittäin tärkeitä sen käyttäjille, nämä ovat kuuluisia Instagram-tarinoita.

Siitä lähtien, kun Instagram-sovellus käynnisti tarinat-toiminnon, jonka kesto on 24 tuntia, ja ne poistetaan automaattisesti. Tästä toiminnosta tuli nopeasti yksi käyttäjien, erityisesti sisällöntuottajien, suosikeista, koska heillä on erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten tehdä Instagram-tarinoistaan ​​houkuttelevampia käyttämällä erilaisia ​​tehosteita ja suodattimia, jotka auttavat, tai vain huvin vuoksi. luoda tarinoita ja sisältöä seuraajilleen.

Yksi suosituimmista suodattimista tällä hetkellä Instagram-käyttäjien keskuudessa on vihreän näytön suodatin, joka on kyky korvata tausta jossa ne löydetään minkä tahansa kuvan tai videon avulla, jolloin heillä on mahdollisuus simuloida olemista missä tahansa taustassa, kun käyttäjä esiintyy sen edessä siluettina. Tämä suodatin, muiden ohella, löytyy Instagramin kameraosion suodattimet-osiosta.

Vihreän näytön suodattimen nimi

Instagramin vihreän ruudun suodatin on loistava vaihtoehto sisällöntuottajille, kuten vaikuttajille, näyttelijöille, koomikoille, toimittajille ja monille muille, tai käyttäjille, jotka haluavat vain nauhoittaa erilaisen ja hauskan videon tarinoihinsa.

Instagramin suodattimet ja tehosteet -osiossa voit löytää eri versioita tästä suodattimestajoten käyttäjät voivat valita heille parhaiten sopivan. Sama sovellus tarjoaa käyttäjien eniten käyttämiä vihreän näytön suodattimia, ja ne löytyvät nimillä ”Green screen” tai ”Reveal Background”.

nainen käyttää instagramia

Kuinka säästää vihreän näytön suodatin?

Jotta voit tallentaa vihreän näytön suodattimen Instagramiin, sinun on ensin hankittava se, tätä varten sinun on mentävä sovelluksen kameraosioon ja suodattimet-osioon, josta löydät uusia suodattimia Instagram-tarinoihin, kirjoita sinne vihreän nimi näytön suodatin etsimessä.

Kun suodatin on löydetty, napsauta sitä, näet eri vaihtoehtokuvakkeet, kuten ”kokeile” ”tallenna” ja ”jaa” näytön alareunassa, napsauta tallennuskuvaketta ja se lisätään automaattisesti tallennettujen suodattimien luetteloon.

Kuinka käyttää vihreän näytön suodatinta oikein Instagramissa?

Suodattimen käyttäminen Instagram-sovelluksessa on yksinkertaista, koska ne kaikki noudattavat helppokäyttöisiä muotoja, vihreän näytön suodattimen tapauksessa sitä käytetään seuraavasti. Kun suodatin on tallennettu, palaa Instagramin kameraosioon, siellä tallennetut suodattimet näkyvät näytön vasemmassa reunassa, vieritä vasemmalle kunnes löydät suodattimen ja siinä se, se aktivoituu automaattisesti ja tarjoaa mahdollisuuden lisätä tausta galleriasta vihreälle näytölle.

Lisää kuvia galleriastani suodattimeen

Kun vihreän näytön suodatin sijaitsee kamerassa, tämä aktivoituu automaattisesti pyytää käyttäjää lisäämään taustan galleriastaan ​​vihreälle näytölle. Tätä varten käyttäjän on painettava näyttöä, jolloin hänen galleriassaan olevat kuvat ja videot tulevat näkyviin, sen lisäksi, että hän voi selata eri kansioita löytääkseen haluamansa taustan nopeammin.

Tallenna video vihreän näytön suodattimella

Kun käyttäjä on löytänyt galleriastaan ​​ihanteellisen taustan käytettäväksi vihreän näytön suodattimessa, hänen tarvitsee vain hyödyntää sitä ottamalla valokuvat tai tallentaa haluamasi videot.

säästää suodattimen vihreää näyttöä

Kun video on tallennettu, käyttäjä voi katsoa sen ennen kuin hän päättää tallentaa sen tai hylätä sen ja tallentaa sen uudelleen, pelastaaksesi sen, näet alanuolikuvakkeen näytön yläreunassa Instagram-tarinoiden muokkaustyökalujen vieressä. Jos haluat hylätä videon, sinun tarvitsee vain klikata vasemmassa yläkulmassa olevaa ristiä ja valita hylkäämisvaihtoehto.

Kuinka lähettää vihreän näytön suodatinvideo Instagramiin?

Kun olet lopettanut tallennuksen vihreän näytön suodattimella, käyttäjä voi jakaa videon Instagram-tarinoihinsa seuraavasti, näet ”oma tarinasi” -vaihtoehdon näytön vasemmassa alakulmassa, napsauta sitä vaihtoehtoa ja se julkaistaan automaattisesti.