Skip to content

Kuinka löytää Ho-Oh pelaamassa uutta Pokémon Snapia? – Salaiset polut

17 de maaliskuu de 2022
ho oh 18671

Yksi Kaikkien sukupolvien rakastetuin Pokémon on legendaarinen Ho-Oh. Koska se oli yksi ensimmäisistä, jotka ilmestyivät Pokémon-saagaan, ja se jää tämän animen fanien muistiin. Tästä syystä nähdäksemme, miten se tehdään, näytämme sinulle, kuinka löydämme Ho-Ohin New Pokémon Snapista parhaiden temppujen avulla tämän yksinkertaisen oppaan avulla.

Millaista tutkijatasoa tarvitaan, jotta Ho-Oh voidaan löytää New Pokémon Snapista?

Legendaarisen Pokémon Ho-Ohin löytäminen New Pokémon Snapista meidän on mentävä kohti laavajuoksun tulivuoren reittiä. Tätä varten meillä on oltava tutkijatason numero 3.

Legendaarinen Pokémon Ho-Oh voi kuitenkin esiintyä vain pelissä, jossa päätarina on valmis. Kuten se tapahtuu, kun haluamme saada Giratinan kiinni Pokemon Arceuksessa ja myös otettuaan valokuvan Pokémon Xerneasista.

Mikä on Ho-Ohin tarkka sijainti New Pokémon Snapissa?

Ennen kuin voimme ohjata heidät mihinkään näistä paikoista, joissa voimme kuvata Ho-Ohia, pelin on täytynyt olla valmis. Tämä Pokémon ilmestyy yleensä ensimmäistä kertaa 3 eri paikassa ja satunnaisesti. Siksi meidän on seurattava kolmea sijaintia, jotka ilmoitamme alla.

Ensimmäinen sijainti kahden vuoren välissä

Tasolle astuessa alamme hitaasti kääntää kameraa oikealle ja osoittaa kohti taivasta. Siinä paikassa voimme tarkkailla kahta vuorta ja todennäköisesti legendaarinen Pokémon ilmestyy niiden väliin lentämään.

Reitin toinen odottava sijainti

Jos nyt kahden muun vuoren välissä legendaarinen Pokémon ei ilmesty alas ensimmäisen rinteen jälkeen meidän on käännettävä kamera kohti vasemmalle. Siellä he osoittavat jälleen taivaalle kahden vuoren välissä, todennäköisesti Ho-Oh ilmestyy.

Kolmas paikka laskettaessa ensimmäistä rinnettä

Kyllä, kahdessa edellisessä paikassa se ei ole vielä ilmestynyt, meidän on oltava tarkkaavaisia ​​tason ensimmäisen rinteen laskettua. Siellä voimme kääntää kameraa oikealle ja etsiä paikassa, jossa on Kristallikukka ja Charmander. Jos tuijotamme taivasta Charmanderin yläpuolella, Legendaarinen Pokémon tulee todennäköisesti esiin.

Kuinka monta kertaa Ho-Oh of New Pokémon Snap voi näkyä minulle korkeintaan?

Aiemmin mainitsemissamme paikoissa kauan odotettu Ho-Oh voi esiintyä ensimmäistä kertaa New Pokémon Snapissa. Vuorten sijainnista johtuen se on kuitenkin melko vaikea laukaus ja se ei salli meille sellaista vuorovaikutusta, jota haluaisimme legendaarisen Pokémonin kanssa. Nyt voimme saada muita kuvia tästä olennosta.

Jos onnistuit saamaan jonkin kolmessa paikassa mainituista kuvista, voimme löytää myöhemmin reitiltä kolme Ho-Oh-höyhentä. Nämä höyhenet syttyvät, jos heität niihin Lumini-pallon. Siksi, jos saamme aktivoida kaikki kolme höyhentä, legendaarinen Pokémon voidaan nähdä kaikissa väreissään.

löytää ho oh höyhenet

Kuinka löytää 3 höyhentä, jotka ovat auki, kun otat kuvaa Ho-Ohista?

Jos haluamme saada legendaarisen Pokémonin arvokkaat höyhenet, Meidän on astuttava viskoosin tulivuoren ensimmäiseen luolaan. Juuri siellä, missä pystyimme ottamaan kuvan legendaarisesta Pokémonista.

Ensiluokkaisen höyhenen voi hankkia ennen kuin seinän vasemmalla puolella oleva sininen magma-luola naulataan. Nyt toinen höyhen on aivan Pokemon Torkoalin takana. Kun saavutamme sinisen magman luolan, meidän on osoitava oikealle ja laukaistava Pokémon Lumini -pallo, jotta voimme tarkkailla höyheniä. Koska se on hänen takanaan.

Ja saadakseen lopulta legendaarisen Pokémonin kolmannen höyhenen, se löytyy sinisestä magman luolasta magman takaa. Voimme helposti nähdä sen, koska kun aktivoit toisen höyhenen, se on kirkkaampi. Joten voimme nähdä sen magmakerroksen vasemmalla puolella.

Kun pystymme saamaan kiinni legendaarisen Pokémonin kolme höyhentä, voimme nähdä Ho-Ohin uudelleen myöhemmin reitillä poistuessamme sinisestä magma-luolasta. Legendaarinen Pokémon rikkoo etureunaamme hyvän hetken ja on hetki heittää Lúmini-pallot ja ottaa parhaat valokuvat.

Lisäksi voimme ennen kaikkea olla vuorovaikutuksessa saavuttaaksemme tarvitsemamme tähtitasot. Näiden tietojen avulla pystyt täydentämään pokedexi ja tiedät kuinka helposti tunnistaa legendaarinen Pokémon ottaaksesi valokuvia paikoissa, jotka olemme antaneet sinulle tässä oppaassa.