Skip to content

Legends Dialgan ja Palkian vangitseminen Pokémon Arceuksessa – parhaat temput

16 de maaliskuu de 2022
dialga palkia 18669

Pokémon legends of Arceus on yksi hienoimmista peleistä, jotka on julkaistu Pokémon-saagasta viime vuosina. Pelin kulku ja grafiikka ovat tehneet tästä pelistä yhden kaikkien aikojen parhaista, aivan kuten Pokémon lets go -saaga Pikachusta ja Eveestä. Tästä syystä jokainen, joka haluaa saada kiinni tämän upean pelin legendaarisen Pokémonin, opetamme sinulle, kuinka se tehdään kuinka saat kiinni Pokémon Dialgan ja Palkian.

Mitä tarvitsen vangitakseni legendaarisen Dialgan ja Palkian Pokémon Arceuksen sisällä?

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tietää, on, että sekä Palkia että Dialga ovat Pokémoneja, jotka voit saada kiinni. kun kehität päätarinaa Pokémon Legends -pelissä Arceus. Sinun on otettava huomioon, että tarinan pääosana saat heidät kiinni ennemmin tai myöhemmin seikkailun kehityksessä ennen pelin päättymistä. Toisin kuin legendaarinen Giratina tai muut, jotka edellyttävät, että tarina on valmis. Siksi se on osa tärkeimpiä tehtäviä, niin et jää ilman mitään näistä Pokémoneista.

Kuinka Dialga ja Palkia vangitaan Pokémon Arceuksessa?

Arceus Pokémon -legendojen suuri uutuus on, että tällä kertaa voimme saada molemmat Pokémonit kiinni. Toisin kuin aikaisemmissa peleissä, pystyimme saamaan vain yhden niistä. Nyt kun ei tarkoita, että voimme saada ne kiinni samaan aikaanmutta ensin saamme kiinni yhden ja tarinan edetessä voimme vangita toisen.

Kun olemme jo lopettamassa peliä tehtävästä 13, kun olemme auttaneet viittä sensorista Pokémonia, meidän on korjaa punaisen merkkijonon aiheuttama mittarako ja että se muuttaa Hisuin aluetta.

Tällä hetkellä meidän on valittava, kenen johtajan haluamme olla mukanamme seikkailullamme. Ensinnäkin meillä on Adamas, joka kuuluu timanttiklaaniin, ja sitten meillä on Ankara, joka kuuluu Helmiklaaniin.

Jos päätät olla mukanasi Adamas, kaksintaistele Dialgan kanssa ensin. Vaikka valitsemme Nakaran, kohtaamme ensin Palkian. Tämä päätös ei kuitenkaan muutu paljon, koska voimme vangita molemmat Pokémonit.

Kun olemme valinneet kumppanimme tehtävään 13, meidän on suoritettava tehtävät 14, 15 ja 16. Lyhyesti sanottuna kaikki ne, jotka on nimetty järvien kokeiden mukaan. Sinulla on vain joitain vaikeuksia Uxie-tehtävässä, koska muut tehtävät ovat erittäin helppoja.

Ottamalla käyttöön encomienda 17, joka tunnetaan nimellä Corona-vuoren huipulla meidän täytyy mennä Talaveran kruunuun. Siellä kohtaamme legendaarisen Pokémonin, joka liittyy kumppaniimme, olipa kyseessä sitten aiemmin mainitsemamme Pokémon Dialga tai Palkia.

Vältä meteorihyökkäys

Voittaaksemme nämä legendaariset Pokémonit meidän on opittava väistämään meteorihyökkäyksiä, ja meidän on vain poistuttava törmäysalueelta. Tämä hyökkäys versiossaan 2 käynnistetään lineaarisesti ja meidän on paitsi otettava huomioon vaikutus ja alue, myös se, että putoamisen jälkeen ne jättävät maan tuleen.

kuinka vangita diaga tai palkia

Pakene shokkiaaltoja

Shokkiaaltojen tapauksessa se on toinen näiden Pokémonien suorittama hyökkäys. Tämä on hieman monimutkaisempi väistää, mutta voimme ennustaa liikkeen sen väistämiseksi. Iskuaalto toimii kuin räjähdysaalto, meidän on vältettävä energiavanteet hyppäämällä niiden yli kun taas ennustamme sen ennusteen. Jos voit väistää tämän hyökkäyksen, pystyt saamaan legendaarisen Pokémonin ja voit myös suorittaa pokedexi onnistuneesti.

Kuinka muuttaa muotoa legendoihin Dialga ja Palkia Pokémon Arceusissa niiden vangitsemisen jälkeen?

Tiesitkö, että voit muuttaa Dialgan ja Palkian muotoa Pokémon Arceuksessa niiden vangitsemisen jälkeen, sinun on vain hankittava upea diamasfääri ja lustrafera, sillä niiden avulla voit muuttaa jokaisen Pokémonin joko Dialgaksi tai Palkiaksi.

Hanki Suuri Diamansfääri

Saadaksesi ison timantin meidän on saatava vetoomukset päätökseen 89tule ja joudut taistelemaan Adamasin kanssa, ja kun voitat hänet, hän voi antaa sinulle tarvittavan esineen Dialgan muuttamiseksi.

Saadaksesi Suuren Lustrosfäärin

Saadaksemme suuren lustrasferan meidän on tehtävä pyyntö numero 90 tässä tehtävässä, sinun on kohdattava Nakara. Sitten kun voitat hänet, hän voi antaa sinulle tarvittavan esineen Palkian muuttamiseksi.