Skip to content

Kuinka luoda muistiinpanoja Googlella käyttämällä vain ääntä? (Esimerkki)

24 de elokuu de 2021
utilizar google keep

Päivän kiireessä nopein tapa tehdä muistutus on luoda muistiinpanoja Google Keep käyttää vain ääntä. Yksinkertainen tapa tallentaa ajatuksesi ja tekemisesi sovellukseen ilman, että joudut viettämään enemmän aikaa kuin joudut joskus laittamaan muistiin, mitä voit helposti sanoa muutamalla sanalla.

Google Keep on yksi parhaista työkaluista asentaa matkapuhelimeesi. Se on muistilehtiö, jota on täydennetty monilla muilla toiminnoilla. Erittäin opettavainen ja houkutteleva käyttäjille.

Muistiinpanojen luominen Google Keepin avulla vain äänelläsi on yhtä helppoa kuin keskustelujen kääntäminen Googlen tulkkitilassa, ja se on yksi houkuttelevimmista ominaisuuksista. Siten sovellus tallentaa juuri sanomasi tekstin ja äänimuodossa. Se on melko yksinkertaista, jos haluat oppia tekemään sen Jatka lukemista!

Luo muistiinpanoja Google Keepin avulla vain äänelläsi

Vastaanottaja Jotta voit käyttää Google Keepiä, sinun on ladattava ne Play Kaupasta. Se on täysin ilmainen sovellus, sillä on erittäin hyvät viitteet ja 500 miljoonaa latausta.

Muista päivittää Google Play Kauppa uusimpaan versioon, jotta prosessi ei tavalla tai toisella esty.

Kun olet asentanut sen matkapuhelimeesi, avaa se napsauttamalla sitä. Sovelluksen päänäytössä näet, että alareunassa on pienen mikrofonin kuvake, jota painamalla voit aloittaa muistiinpanojen luomisen äänelläsi.

Muistiinpanojen luominen Google Keep käyttää vain ääntä sinun on annettava sovellukselle mikrofonin käyttöoikeudet. Kun olet tehnyt tämän, sovellus alkaa äänittää ääntäsi.

Äänimuistio voi olla niin pitkä kuin haluat. Sillä ei ole erityistä aikarajaa. Kun olet valmis, sinun on vain lopetettava puhuminen, ja Google Keep tallentaa äänen välittömästi luoden muistiinpanon.

Lisäksi kun tallennat muistiinpanon äänimuodossa, sovellus luo automaattisesti tekstin juuri tekemäsi äänimuistion perusteella. Tällä tavalla sinulla on mahdollisuus lukea sanomasi, jos joudut tilanteeseen, jossa et kuule ääntä.

Tästä syystä on tärkeää, että kun luot muistiinpanoja Google Keepillä vain äänelläsi, teet sen selkeästi ja sopivalla äänellä, jotta sovellus voi kaapata kaiken sanomasi oikein.

Tämä työkalu on varsin hyödyllinen tilanteissa, joissa et voi tai sinulla ei ole aikaa ottaa matkapuhelinta muistiinpanon kirjoittamiseen. Myös jos se on melko pitkä tieto sen puhuminen on paljon mukavampaa kuin kirjoittaminen.

Google Keep -apuohjelmat

Lisäksi luoda muistiinpanoja Google Keepin avulla vain äänelläsi, On monia muita apuohjelmia, jotka voidaan antaa tälle upealle työkalulle, joka on kämmenelläsi, eli puhelimessasi.

Yksi niistä on lisätä alitehtäviä Google Keep -sovellukseen ja laajentaa vaihtoehtoja tämän ohjelman avulla yleensä.

Se on tällä hetkellä eniten käytetty muistiinpanosovellus ja ladattu Play Kaupasta, syrjäyttäen suurelta osin Evernoten. Koska se on Google -sovellus, voit synkronoida sen Gmail -tilisi ja sen työpöytäversion kanssa.

1629803885 772 Kuinka luoda muistiinpanoja Googlella kayttamalla vain aanta Esimerkki

Tällä tavalla sinulla on tiedot molemmista laitteista, matkapuhelimestasi ja tietokoneestasi, mikä lisää sen hyödyllisyyttä eri aloilla, olivatpa ne sitten koulutuksellisia, sosiaalisia tai työelämän.

Jos olet järjestyksen ja organisoinnin fani, Google Keepin avulla voit lajitella muistiinpanosi luokkien ja värien mukaan. Samalla tavalla voit lisätä niihin tunnisteita, jotta voit määrittää niitä vielä enemmän ja löytää muistiinpanon nopeammin.

Toinen sovelluksen tärkeimmistä nähtävyyksistä on sen dynaamisuus, väri ja helppokäyttöisyys. Sen toiminnan ymmärtäminen ei vaadi paljon, koska se on erittäin vuorovaikutteinen ja intuitiivinen. Google Keep on erittäin hyödyllinen työkalu mobiilisovellusten ohjelmistoon. Et koskaan tiedä, milloin tarvitset sitä, ja on aina parasta pitää se käsillä.