Skip to content

Kuinka monta World of Warcraft -tyyppiä on olemassa? Mikä on paras WoW ja mitä suosittelet?

28 de heinäkuu de 2021
world of warcraft villanos juego 12683

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista massiivisesti moninpeliverkkopeleistä on epäilemättä World of Warcraft. No, tämä videopelisaaga on kehittänyt koko maailmankaikkeuden se on laajenemassa.

World of Warcraft esittelee uusia hahmoja, luokkia, tasoja, ammatteja ja alueita jokaisen kehittämänsä laajennuksen kanssa. Lisäksi kukin niistä laajentaa ”Lore” -nimeä, joka tunnetaan pelimaailman historiana.

Tätä varten näytämme sinulle kuinka monta World of Warcraft -tyyppiä on olemassa ja mikä on parasta. Lisäksi suosittelemme muutama näistä nimikkeistä nauttimaan WoW-laajennusten tarjoamista innovaatioista.

Kuinka monta World of Warcraft -tyyppiä on?

World of Warcraft -peli on valtava maailmankaikkeus, ja se on, että hän itse on laajentunut vuosien varrella useilla toimituksilla. Siksi on normaalia, että olet unohtanut kaikki tämän saagan erät.

World of Warcraft on tämän saagan neljäs erä joka alkoi vuonna 1994 otsikolla ”Warcraft: örkit ja ihmiset”. Vastaavasti Warcraftilla on tällä otsikolla neljä päätoimitusta ”Warcraft II: Tides of Darkness”, ”Warcraft III: Reign of Chaos” ja ”World of Warcraft”. Tämä ei sisällä kunkin toimituksen laajennuksia.

Tällä tavoin tällä neljännellä erällä ”World of Warcraft”, joka on yksi tunnetuimmista, on puolestaan siihen asti kun kahdeksan WoW-tyyppiä. Toisin sanoen tällä pelillä on tähän mennessä ollut kahdeksan laajennusta, jotka kehittävät sen universumia.

Nimikkeillä, kuten: Polttava ristiretki, Lich Kingin viha, Cataclysm, Pandarian sumu, Draenorin sotapäälliköt, Legion, Taistelu Azerothille ja Shadowlands. Jokainen näistä laajennuksista julkaistiin siten, että World of Warcraftin neljäs erä esitetään muodossa lukuina kehitetty tarina.

Mikä on paras World of Warcraft?

Monien mielestä on mahdotonta päättää, mikä World of Warcraft -laajennuksista on paras kaikista. Kunkin heistä esittelemän sisällön ja uudet pelitilat jonka pelaaja voi käyttää, ”The Burning Crusade” otti ensimmäisenä tämän vaiheen.

Tällä tavoin, vaikka jätettäisiinkin nostalgia WoW: n ensimmäisten laajennusten puolelle, World of Warcraftissa esiteltiin uusia malleja lentävän kiinnityksen aikana The Burning Crusade -tapahtuman aikana. Lisäksi alueet uusittiin jossa pelaajat voivat suorittaa tehtävänsä.

Ensimmäisen laajennuksen ohella World of Warcraft -titteli ”Legion” on kuitenkin myös yksi tämän videopelisaagan parhaista edustajista. Tämä laajennus paitsi tallensi yhden World of Warcraftin suurimmista tilaajien numeroista, mutta avasi myös mahdollisuuden on uusi luokka: Demonimetsästäjät.

Siksi, jos haluat asettaa etusija omalle kädellesi, kannattaa kokeilla näitä pelinimikkeitä. Molemmille, vaikka niiden kehitys onkin ollut vuosia erilainen, näytä uskomaton maailmankaikkeuden laajeneminen alkaen World of Warcraft.

Mitä World of Warcraftia suosittelet?

World of Warcraft -massapelien moninpeliverkkopelien tarina on nimeltään a suuri määrä nimikkeitä monipuolisella sisällöllä, joka kiehtoo pelaajaa. Ei turhaan monet pitävät World of Warcraftia riippuvuutta aiheuttavana pelinä.

Warcraft-pelimaailman laajennusjoukon logo

Koska WoW: lla on kuitenkin jopa 8 laajennusnimeä, monet eivät tiedä kumpi tarjoaa pelin paras sisältö. Jos olet uusi World of Warcraft -maailmassa, suosittelemme otsikkoa ”Legion”.

Tämä laajennus on yksi parhaista, joita World of Warcraft on esittänyt, koska se sisältää yhden pelaajien suosikkiluokista: Demonimetsästäjät. Lisäksi se oli tuolloin yksi laajennuksista, joka houkutteli eniten uusia tilaajia tähän online-peliin.

Samoin emme voi lopettaa suositusta otsikkoon ”Lich Kingin viha”. No, vaikka tämä oli yksi ensimmäisistä laajennuksista, WoW: n luojat kehittivät yhden pelin ikonisimmista antagonisteista: Lich King. Tämä on myös osa uusinta laajennusta ”Shadowlands”.