Skip to content

Kuinka muokata valokuvia WhatsApp Webissä? – Muokkaustyökalut

19 de toukokuu de 2022
whatsapp icono 19191

WhatsApp Web on päivitetty uusilla elementeillä. Sen avulla käyttäjä käyttää ajan tasalla olevia teknologiatyökaluja. Opi muokkaamaan valokuvia, jotka lähetät kontakteillesi muokkausjärjestelmän avulla, WhatsAppissa. Siksi tässä lausunnossa näytämme sinulle, kuinka voit parantaa kuvia tältä uskomattomalta alustalta.

Mitä vaiheita minun tulee noudattaa ladataksesi valokuvan WhatsApp-verkkoeditoriin?

Kun lähetät kuvia tietokoneeltasi tai kannettavalta tietokoneeltasi WhatsAppin kautta, sinun on syötettävä editori, jota varten sinun on ensin päivittää sovelluksia Google Playsta. Sitten sinun on suljettava WhatsApp Web -tilisi. Kun poistut sivulta, kirjaudu sisään uudelleen. Skannaa QR-koodi, jotta toiminnot päivittyvät.

Siirry seuraavaksi keskusteluun WhatsApp-alustalla ja napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa leikekuvaa. Näyttöön tulee erilaisia ​​vaihtoehtoja, valitse ”Valokuvat ja videot” -osio.

Valitse tietokoneeltasi valokuva, jonka haluat levittää ja lähettää yhteystietoihisi. Huomaat, että julkaisuelementit näytetään automaattisesti seuraavasti: lisää teksti, tarra, emoji, sivellinmaali, rajaa, kumoa tai tee uudelleen. Lopuksi, kun olet valmis valokuvasi, napsauta ’Lähetä’.

Mitä muutoksia voi tehdä WhatsApp-verkkoeditorilla?

Tämän alustan valokuvien muokkausyhteyden avulla voit lisätä valokuviin hymiöitä ja tarroja sekä sijoittaa ja kiertää niitä haluamallasi tavalla. Lisäksi se mahdollistaa valitse haluamasi fontti, liitä minkä kokoista tekstiä tahansa, piirrä lyijykynällä, rajaa ja kierrä asiakirjaa ennen sen lähettämistä. Kun olet valmis, napauta Valmis-kuvaketta palataksesi esikatselunäyttöön ennen kuvien lähettämistä.

Toinen tietokoneesi WhatsApp-verkkoeditorin tarjoama vaihtoehto on käyttää Paint-laajennusta tällä alustalla. Tämän tyyppisen sovelluksen avulla voit suorittaa minkä tahansa painoksen ennen kuin lähetät valitsemasi valokuvan yhteystietoihisi.

Tiesitkö, että WhatsApp-verkko ei sisällä vain ”valokuvaeditoria” tai ”videonmuokkausohjelmaa”, vaan myös ’linkin esikatselu’. Tämän avulla voit nähdä, mille verkkosivulle aiot siirtyä, kun sinulle lähetetään linkki. Näin estät sovelluksen suojan ja yksityisyyden vaarantavan verkkosivustojen selailun.

Rajaa ja muuta kuvan suuntaa

Tämän työkalun käyttäminen. Voit leikata valokuvan valitaksesi osan, jonka haluat lähettää, sekä kiertää sitä haluamallasi tavalla.

Käytä kameran suodattimia koko kuvaan

WhatsApp webissä määrität valokuvaan jo luodut suodattimet ennen sen lähettämistä ei tarvitse käyttää ylimääräisiä sovelluksia. Emme voi ladata niitä suurempia määriä, ellei sovellus lisää niitä. Keskustelukameralla näet viimeisimmät kuvat ja lisäät haluamasi suodattimet.

whatsapp-sovelluksen logo

Laita valokuvaan tarroja ja tekstiä

Valitse ja aseta kuviin tarrat, jotka sinulla on WhatsAppissa, kuten tarrat, muuttaa sen kokoa ja aseta ne haluamaasi paikkaan. Lisää myös tekstiä kuvaan, jos haluat. Voit valita sen värin, käytettävän fontin ja taustan, jonka haluat lisätä.

Kuinka tallentaa muokatut valokuvani WhatsApp Webiin?

Kuvien pitäminen tällä alustalla korjattuina tietokoneessa. Sinun on suoritettava menettely, jonka kuvaamme yksityiskohtaisesti alla:

  • Ensin sinun täytyy syötä whatsapp web tietokoneeltasi.
  • Anna keskustelu, jossa kuva, jonka haluat varata, on jaettu.
  • Nyt sinun on napsautettava kuvaa, jonka haluat tallentaa. Seurata, napsauta latauskuvaketta oikeasta yläkulmasta. Valokuva tallennetaan automaattisesti tietokoneellesi samannimiseen osioon.

Käytä kontekstivalikkoa tai napsauta hiiren kakkospainikkeella

Siirry chattiin ja paina ”Lähetä kuvia” -painiketta alareunassa, jossa se on kirjoitettu. Kun olet valinnut kuvan, muokkaa sitä tällä menetelmällä.

Ennen kuin jaat kuvan, sinun on avattava uusi valikko. Yläosasta löydät erilaisia ​​elementtejä sen muokkaamiseen. Voit liittää siihen tarran, emojit, leikata ja piirtää. Oikealla näet kaksi kuvaketta siirtyäksesi eteenpäin tai vastakkaiseen suuntaan, jos haluat poistaa jotain valokuvasta. Kun olet saavuttanut tavoitteesi, paina yläreunassa, erityisesti oikealla, ’Valmis’-painiketta. Ja niin voit lähettää valokuvasi painoksen.

nainen käyttää tietokonetta

Sen lähettäminen keskusteluun ja sen tallentaminen chatista

Alustan verkkoversiossa on painike, joka säilyttää tiedostot, jotka perheemme ja ystävämme lähettävät meille WhatsAppissa. Lataamalla asiakirjat voimme kulkea kaapelilla tai ladata ne pilveen älypuhelimeen. Jotta ne pysyvät alustalla, teemme seuraavat:

  1. Ensinnäkin, käytä WhatsApp Webiä tietokoneeltasi.
  2. Siirry sitten keskusteluun, jossa tiedosto, jonka haluat vapauttaa, on lähetetty sinulle.
  3. Napsauta kansiota ja sitten siirry yläreunassa olevaan nuoleen oikealla, jossa lukee ”Lataa”.
  4. Lopeta napsauttamalla latauspainiketta, joka näkyy keskustelutiedoston vieressä.

Tällä prosessilla tallennat asiakirjat tietokoneellesi ja voit myöhemmin siirtää ne mobiililaitteellesi. Jos kyseessä on tieto, jonka pidät tärkeänä säilyttää.