Skip to content

Miksi WhatsApp -verkko katkeaa, kun matkapuhelin lukitaan? – Ratkaisu

4 de syyskuu de 2021
whatsapp web telefono 14330

WhatsApp Web on viestintätyökalu, joka on osa sovelluksen useita toimintoja pikaviestit WhatsApp Messenger tarjoaa kaikille käyttäjilleen.

Tässä on pohjimmiltaan kyse vallasta käyttää WhatsApp -tiliäsitavalliseen tapaan tietokoneen tai tabletin kautta siirtymällä viralliselle sivulle, jolle sinun on skannattava QR -koodi matkapuhelimesi WhatsApp -sovelluksesta.

Aivan oikein, ilman lisäsovelluksen lataamista tietokoneellesi tai tabletillesi tai matkapuhelimeesi voit kirjautua helposti WhatsApp Webiin. Epäilemättä se on erittäin hyödyllinen työkalu kaikille WhatsApp Messenger -käyttäjille, koska voit nauttia lähes kaikista WhatsApp -sovelluksen toiminnoista Messenger tarjoaa mukavuuksia tietokoneellesi.

Siitä on suuri hyöty ihmisille, jotka työskentelevät tietokoneelta ja tarvitsevat pysyä kommunikoi WhatsAppin kautta, koska heillä on kaikki tämä yhdessä näytöllä ilman, että he tarvitsevat matkapuhelinta.

Jotta voit käyttää WhatsApp -verkkoa, sinun on kuitenkin otettava huomioon tietyt asiat, joista tärkein on, että molemmat matkapuhelimet, joissa sinulla on asensit WhatsApp Messenger -sovelluksen, kuten tietokone, josta aiot avata WhatsApp -verkon, niillä on oltava hyvä Internet -yhteys.

Syyt, miksi WhatsApp Web katkeaa, kun estetään matkapuhelin

WhatsApp -verkko on erillinen työkalu WhatsApp Messenger -sovelluksesta, mutta se toimii myös käsi kädessä sen kanssa, täytyy olla yhteys Sata prosenttia vakaa sekä Internetin että WhatsApp Messenger -sovelluksen kanssa.

On erilaisia ​​tekijöitä, jotka voivat saada WhatsApp -webin sulkeutumaan aina. Yksi yleisimmistä on matkapuhelimen tai mobiili näytön jousitus, eli kun näyttö sammutetaan.

Vaikka tiedämme, voimme määrittää näytön keskeytysajan itse mobiilikokoonpanon parametrien mukaan. Kukaan ei kuitenkaan ole salaisuus kenellekään, että näyttö on päällä kuluttaa matkapuhelimen akkua.

Syy, miksi WhatsApp -verkko katkeaa, kun näyttö lukitaan matkapuhelimesta tai kun se on kytketty pois päältä, se johtuu siitä, että matkapuhelimen Internet -yhteydessä on pieni häiriö. Tämä johtuu siitä, että matkapuhelin tunnistaa, että näyttö on sammutettu tai lukittu lepotilaksi, eli kukaan ei käytä sitä, ja tällä tavalla sama virta akun säästämiseksi.

Vaikka tämä ei koske kaikkia matkapuhelimia, on tapauksia, joissa matkapuhelin voi pysyä täysin levossa ja WhatsApp -verkko ei lakkaa toimimasta. Niin kauan kuin ylläpidät vakaata Internet -yhteyttä, aivan kuten tietokone, josta WhatsApp -verkko on käynnissä.

Muita syitä voivat olla seuraavat:

  • Sinulla on huono Internet -yhteys tai tämän keskeyttäminen.
  • Alusta WhatsAppissa on puutteita
  • WhatsApp -verkko on auki useammalla laitteella kuin sallittu
  • Matkapuhelimessa on käytössä energiansäästötila
  • Matkapuhelin kaatuu
  • Matkapuhelin on sammuta näyttö tai siirry lepotilaan

Mitä tehdä, kun WhatsApp -verkko on katkaistu, kun estän matkapuhelimen

Monet asiantuntijat ovat osoittaneet tämän ongelman a ”virhe” WhatsApp -verkkosovelluksessaKoska jos matkapuhelin on edelleen yhteydessä Internetiin, sen ei pitäisi olla väliä, onko se lepotilassa vai lukittu. Tämä tapahtuu kuitenkin hyvin usein useimmissa matkapuhelimissa.

puhelin on yhdistetty WhatsApp -verkkoon

Tämä johtuu vain joistakin matkapuhelimista, koska useat niistä on muokattu tunnistamaan näyttö pois päältä tai lukittu tila, kuten lepotila, ja siten keskeyttämään automaattisesti Internet -yhteyden, vaikka tämä on tilapäistä matkapuhelin on estetty tai näyttö pois päältä.

Yksi ratkaisuista on poistaa virransäästötilan käytöstä matkapuhelimesta, jos se on aktivoitu. Tällöin matkapuhelin ylläpitää Internet -yhteyttä normaalisti jopa lukittuna tai näytön ollessa sammutettuna.

Toinen ratkaisu, jos edellinen ei toimi, on siirtyä matkapuhelimen ”asetukset” tai ”kokoonpano” -osioon ja siirtyä sitten vaihtoehtoon ”wifi -verkot”, ”edistynyt”, etsi tämän jälkeen vaihtoehto ’pitää wifi päällä joutokäynnillä’ ja aktivoi se niin, että yhteys ei keskeydy kun matkapuhelin on levossa.

Kuinka voin estää WhatsApp -Web -istunnon katkeamisen

Kuten olemme nähneet, WhatsApp Web katkaisee yhteyden puhelimen kokoonpanoon liittyvien ongelmien vuoksi. Tämän välttämiseksi on parasta siirtyä asetuksiin ja etsiä näyttö- ja akkuosio. Sieltä näemme, onko olemassa aktivoitua säästöohjelmaa tai jotain sellaista, joka vie sovelluksen etusijalle. Jos se on käytössä, meidän on poistettava se käytöstä.

Poistamalla kaikki energiansäästöt, meillä ei pitäisi olla ongelmia istunnon kanssa. Jos tämä jatkuu, paras tapa on sulje kaikki istunnot ja avaa ne uudelleen. Tätä varten avaamme sovelluksen kännykästä ja painamme pisteillä olevaa symbolia ja sitten WhatsApp Webissä. Kun olemme täällä, päätämme sulkea kaikki aktiiviset istunnot ja käynnistää ne uudelleen yhdellä tietokoneellamme ja testata. Jos kaikki menee hyvin, voimme avata ne kaikille, joita haluamme.