Skip to content

Kuinka muuttaa sosiaaliturvapuhelinnumeroani – poistumatta kotoa

23 de maaliskuu de 2022
manos lapto 18660

Vaikka olet liian kiireinen mennäksesi sosiaaliturvatoimistoon, sinun on hallittava yhteystietojasi tässä kokonaisuudessa. Siksi sinun tulee tietää, että on olemassa menetelmiä, joilla voit tehdä sen mukavasti kotonasi.

Jos tämä on sinun tapauksesi, voit oppia erilaisia ​​tapoja tehdä se mukavasti kotonasi. Siksi tässä artikkelissa, kuinka se tehdään, opetamme sinulle, kuinka se tehdään oikein.

Miksi on niin tärkeää pitää tietosi sosiaaliturvan ajan tasalla?

Tietojemme pitäminen ajan tasalla sosiaaliturvassa on välttämätöntä, koska näin he löytävät meidät helposti tai lähetä meille kiinnostavia tietoja. Kaikilla henkilökohtaisilla tileillä tämä seikka on ratkaiseva, koska jos meillä on vanhentuneita osoitteita tai puhelinnumeroita, voimme menettää tärkeitä tietoja.

Kun laitokset tai yritykset pyytää tämän tyyppisiä tietoja, he tekevät sen paremman viestinnän vuoksi ihmisten kanssa. Tällä tavalla lähetä sähköposteja, puheluita tai tekstiviestejä, joissa on meille arvokkaita tietoja.

Jos tietojamme ei päivitetä, meillä voi tulevaisuudessa olla ongelmia, jos esimerkiksi meidät on kutsuttu eikä viesti ole saapunut meille. Näin saamme selville, onko meillä ollut ongelma ja he ovat kutsuneet meitä ratkaisemaan sitä mm.

Jos olet huomannut, että et ole päivittänyt sosiaaliturvan yhteystietoja, sinun ei tarvitse huolehtia. olla olemassa eri tavoilla, joilla voit ottaa yhteyttä päivittääksesi ne.

Nämä menetelmät voivat palvella sinua esittämäsi tarpeen mukaan, koska se voidaan tehdä verkossa tai henkilökohtaisesti. Joka tapauksessa voit tehdä sen sinulle helpoimmalla tavalla.

Käyttämällä Internet-portaaliasi

Tällä hetkellä voimme käyttää Internetiä loistavana työkaluna, jonka avulla voimme hallita tilejämme eri laitoksissa poistumatta kotoa. Mitä tulee tietoihimme, sosiaaliturvaportaalissa on olennaista pitää ne ajan tasalla.

Se johtuu siitä digitaalisen alustansa kautta voimme kirjaudu tilillemme muokataksesi tietojamme kuten puhelinnumeromme. Toisaalta voimme myös muuttaa ja päivittää muita kiinnostavia tietoja, kuten sähköpostimme tai jopa osoitteemme. Tämä on yksi suosituimmista tavoista pysyä ajan tasalla.

tapoja vaihtaa sosiaaliturvatunnuksesi

Kirjallisella pyynnöstä

Toinen erittäin suositeltava vaihtoehto on pyytää puhelinnumeron vaihtoa kirjallisella pyynnöstä. Se voidaan toimittaa Internetin kautta sen portaalin kautta, kirjallisesti ja tuoda toimistoihin tai lähettää postitse.

Tämä on yksi eniten käytetyistä tavoista nykyään, varsinkin koska se on yksinkertainen ja käytännöllinen tapa tehdä se. On tärkeää kiinnittää huomiota Voit pyytää meiltä liitteenä olevia asiakirjoja kuten henkilöllisyystodistuksemme.

Kirjallisen pyynnön lähettäminen edellyttää, että se on ytimekäs ja selkeä lukemishetkellä haittojen välttämiseksi. Esimerkki tästä palautetaan luettavuuden puutteen vuoksi.

Menee heidän toimistoonsa

Mene virallisiin sosiaaliturvatoimistoihin on yleisin tapa hoitaa henkilökohtaisia ​​asioita. Sitä varten sinun tulee mennä sovittuun aikaan, jos se on sopimuksen mukaan tai jos se on saapumisjärjestyksessä, sinun tulee saapua ajoissa.

Vaikka se onkin yksi yleisimmistä tavoista, toimistoissa käymiseen käytetty aika on otettava huomioon. Joten voimme estää tämän tekemällä hallintamme verkossa.

puhelinsoitolla

Toisaalta voimme myös muuttaa puhelinnumeromme soittamalla laitteestasi sosiaalitoimistoon. meidän on vain pakko keskustele operaattorin kanssa tai valitse vaihtoehto joka ohjaa meitä vaihtamaan tai käsittelemään henkilötietojamme.

Muista, että he voivat kysyä sinulta profiiliasi koskevia kysymyksiä varmistaakseen, että olet todella muutosta pyytävä henkilö. Toisaalta joskus linjat ruuhkautuvat, joten kärsivällisyyttä tarvitaan, jos joudut odottamaan operaattoria.