Skip to content

ITV -tapaamisen varaaminen verkossa – tietokoneella tai mobiililaitteella

3 de syyskuu de 2021
itv sede 14747

Ajoneuvojen tekninen tarkastus on väistämätön vaatimus koko Espanjan alueella, mikä puolestaan ​​on osa, joka auttaa valvomaan ajoneuvon käyttösekä varmistaa, että kaikki on kunnossa. Koska pyyntösi on olennainen osa, se on syynä suureen kysyntään. Tästä syystä alusta voi romahtaa

On siis oltava matkapuhelin tai tietokone, jonka toiminta on ihanteellinen. Kukaan ei halua, että tapaamispyynnön keskellä tietokone voi jäätyä, joten meidän on tiedettävä sen suorituskyky yksinkertaisilla menetelmillä, kuten Winsat -komennolla. Koska yksi ennakkoilmoituspyyntö ITV: lle, sinulla ei ole varaa katkaista laitetta vikojen vuoksi.

Tämä oikeusjärjestyksen osa on kaikkien ajoneuvotoimenpiteiden perusta Espanjan alueella, jos haluat olla UBER -kuljettaja tai valita toinen versio, kuten DIDI, voidaan vaatia lakisääteinen takuu ajoneuvon toiminnalle ja sen laillisuus valtion edessä. Katsotaanpa siksi, kuinka pyytää tai pyytää etukäteen tapaamista ITV: lle ja vaadituille asiakirjoille.

Tiedot tarkistettavaksi ennen tapaamista

On tärkeää, että ennen ITV -konsultaation pyytämistä tarkistamme tiettyjen tapaamisen aikana käytettyjen tietojen oikeellisuuden ja että meillä on oltava virtaa. Tällä tavalla neuvottelumme voi sujua ilman komplikaatioita tai häiriöitä.

Ajoneuvotyyppi

On pakko tarkista, millaista ajoneuvoa kuljetamme; jos kyseessä on matkailu, moottoripyörä, kuorma -auto, bussi, pakettiauto jne. Tämä auton luokituksen mukaan.

Moottorin tyyppi

Lisäksi meidän on tarkistettava, minkä tyyppinen moottori siinä on (bensiinimoottori, bensiini, diesel, kaasu, höyrykone, elektroniikka jne.), Koska tämä se ei aina liity ajoneuvotyyppiin.

Palvelun tyyppi

Se viittaa pyytämämme palvelutyypin määrittämiseen (pakollinen, määräaikainen, vapaaehtoinen, erikoistarkastus, mm.).

Asema, jolla haluat ohittaa ITV: n

Todistettavien tietojen joukossa on asema, johon haluat osallistua tapaamisen järjestämiseksi. ITV tarjoaa asemia eri paikoissa maassa ja niitä kutsutaan itsenäisiksi yhteisöiksi.

paperit paperityön suorittamiseen

Tapaamisen päivämäärä ja kellonaika

On pakko aseta käytettävissä oleva päivämäärä ja kellonaika suorittaa tapaaminen; Tällä tavalla nimityksemme rekisteröidään kyselyluetteloon ja saamme todisteet suorittamisesta.

Mitä asiakirjoja tarvitsen tapaamiseen?

Koska esitetyt asiakirjat ovat erittäin tärkeitä, ne ovat erityisen tiukkoja ITV: n suoritushetkelläSen on paitsi täytettävä lakisääteiset ja Espanjan valtion hyväksynnän edellyttämät vaatimukset, eikä siitä saa puuttua seuraavia seikkoja:

  • Tapauksessa on ITV edellä mainittu, tekninen arkki on lähetettävä. Toisin sanoen tekninen tarkastuslomake.
  • Ajokortti, koska se on elintärkeä.
  • On liikenneturvallisuus akkreditointi.

Kuinka tehdä ennakkoilmoituspyyntö ITV: ssä?

Koska koko Espanjan alueella sovellettava prosessi, aikaisemman tapaamisen pyyntö tulee vaihtelevat kullakin autonomisella alueella, ja se voi olla samanlainen monien prosessissa. On olemassa näihin aiheisiin erikoistuneita verkkoportaaleja, jotka ohjaavat käyttäjän joko tietokoneesta tai matkapuhelimesta numeroihin tai suoriin linkkeihin tapaamisen varaamiseksi sen mukaan, missä he ovat.

Kaikki voidaan tarkistaa tietokoneelta tai matkapuhelimelta. Jotkut näistä tapauksista sopivimpia ovat portaalit ”tumejorItv.com”, ”ServiciosItv.es” ja kuuluisa ”Itv.com.es”. Myös niiden kautta voit tarkista yhteysnumero vastaamaan ja tehdä tapaamispyynnön puhelimella matkapuhelimesta.

On erityistapauksia, kuten Murcian kaupungit, joissa tapaamispyyntöä ei voi tehdä verkossa. Kuten Navarra, jossa yritykset eivät tarjoa ITV -ajanvarauspyyntöpalvelu, verkon kautta.

Matkapuhelimella

Meillä on mahdollisuus päästä verkkosivun kautta, jossa siirrymme ”Pyydä tapaamista” tai ”Edellinen tapaaminen” -osioon, joka vie meidät ikkunaan, jossa on tietue, joka meidän on täytettävä (henkilötiedot ja ajoneuvotiedot) ), kun olemme valmiit Kun kysely on määritetty, napsautamme ”Pyydä tapaamista” -painiketta lopettaaksesi. Samoin voimme saada puhelinnumeron ja varata ajan puhelimitse.

Virallisella verkkosivustolla

Jotta voimme varata tapaamisen, meidän on ensin haettava autonomisesta yhteisöstä; eli meidän on pakko tilaa se meidän sijainnistamme ja asemat, jotka ovat lähellä.

Valitsemme meille parhaiten sopivan yhteisön ja aseman; Täytämme polttoaineen kentät, ajoneuvotyypin, moottorin ja huoltotyypin. He myös pyytävät meiltä joitain henkilökohtaisia ​​tietoja ja auton rekisterikilpi. Kun tämä prosessi on valmis, napsautamme ”Pyydä tapaamista”.

varaa aika itv

Tapaamisen peruuttaminen tai muuttaminen ITV: n avulla

Jos sinulla on ollut vaikeuksia tapaamispäivän ja -ajan kanssa tai et ole voinut osallistua odottamattoman asian vuoksi, haluamme todennäköisesti peruuttaa neuvottelun tai muuttaa päivämäärää. Tässä tapauksessa meillä on kaksi yksinkertaista vaihtoehtoa:

Kun olet lopettanut tapaamisen hallinnan, sähköpostiisi tulee viesti, jota käytämme neuvottelun suunnittelussa. Tässä viestissä on tiedot tapaamisesta (päivämäärä, valitsemamme asema, maksutapa jne.), Ja sen kanssa linkki sen peruuttamiseen tai muuttamiseen. Napsauta tätä linkkiä, ja se vie meidät ITV: n virallisen sivun ikkunaan, josta löydämme kolme kenttää: ”Viite”, johon meidän on sijoitettava varauksen koodi tai viitenumero; ”Rekisteröinti”, johon ajoneuvosi rekisterinumero siirtyy; ja lopuksi ”Sähköposti”. Napsauta ’Haku’ ja vie meidät profiilillemme kohdassa, jossa on tapaamistiedot, muuttaaksesi tai peruuttaaksesi ne suoraan.

Toisaalta, jos meillä ei jostain syystä ole pääsyä lähetettyyn Gmailiin, voimme siirtyä suoraan ITV -sivulle, siirrymme ”Ennakkotilauksen hallinta” -osioon ja siellä se ohjaa meidät samaan ikkunaan kuin antaa meille mahdollisuuden muuttaa tapaamistamme, tästä eteenpäin sama prosessi kuin ennenkin.

Lisäksi, jos emme ole niin yhteydessä web -selaamiseen tai tarvitsemme toisen vaihtoehdon, meillä on mahdollisuus peruuttaa tai muuttaa varausta ITV -puhelinnumeron kautta.

Mikä ITV tarkalleen on ja miksi tapaaminen on varattava etukäteen?

Se on valvonta-, valvonta- ja suojatoimenpide, jota Espanjan valtio aikoo soveltaa ajoneuvon liikkeeseen, jotta voidaan taata ja tarkistaa niiden soveltuvuus käyttöön ja liikkeeseen alueella. Se on myös jatkuva päivitys, jonka avulla voidaan lieventää ajoneuvojen mahdollisia varkauksia.

Koska ajoneuvoja valvotaan niin, niiden varastaminen on epätodennäköisempää, koska niiden kiertäminen vaatii suuren määrän oikeudellisia asioita, mikä auttaa vähentämään tätä rikollista toimintaa. valvoo saastuttavien kaasujen päästöjä.

Tätä pidetään kaksinkertaisena etuna sekä valvontaa harjoittavalle valtiolle että sen omistajalle sinun on tarkastettava ajoneuvoasi jatkuvastija siten havaita mahdolliset ongelmat, jotka muuten jättäisivät huomiotta, kunnes niistä aiheutuu ei -toivottuja tuloksia.

Se on pakollinen kaikille yli neljä vuotta vanhoille ajoneuvoille ITV -kysyntä, lausutaan, joten tapaaminen on tarpeen.