Skip to content

Digitaalisen allekirjoituksen luominen tietokoneella ja mobiililaitteella – nopeaa ja yksinkertaista

2 de syyskuu de 2021
firma digital 14715

Nykyään monia innovaatioita on syntynyt monissa laajoissa kysymyksissä, mutta tässä tapauksessa puhumme digitaalisista tai digitoiduista allekirjoituksista, joka on epäilemättä ollut suuri teknologinen edistysaskel, jonka ansiosta suurten yritysten käyttäjät ja kehittäjät voivat saada enemmän mukavuutta ja turvallisuutta silloin, kun taataan useiden digitaalisten asiakirjojen eheys yhteiskunnassa.

Tästä on enemmän hyötyä kaikille, koska aiemmin se oli mahdollista vain paperilla esitetyissä asiakirjoissa helpottaa digitaalista allekirjoitusta Näin ollen sillä on sama oikeudellinen vastaavuus, mutta hienostuneemmalla ja innovatiivisemmalla tavalla.

Sen mekanismi perustuu soveltamiseen tai käyttää salausmenetelmiä asiakirjaan, jotta todennuksesi on voimassa milloin tahansa ja haluamme esittää sen minkä tahansa käyttämämme palvelun edessä.

Miten digitaalinen allekirjoitus toimii?

Tässä prosessissa on kolmen tyyppisiä ominaisuuksia, jotka ovat osa samaa digitaalista allekirjoitusjärjestelmää ja jotka ovat itse algoritmeja: ensinnäkin ”allekirjoitus”, joka on tärkein asia, joka meidän on yleensä otettava huomioon ei käytetä kovin monimutkaisia ​​allekirjoituksia ja avaimilla.

Toiseksi meillä on ”vahvistus”, jonka ilmeinen tavoite perustuu tietenkin toimittamamme viestin tai asiakirjan aitouden tarkistamiseen julkisessa elimessä tai, jos tämä ei ole mahdollista, yksityisessä. Ja myös avaimet, jotka kulkevat käsi kädessä tai liittyvät matemaattiseen alueeseen, julkisten avainten tarjoaminen ja yhtä yksityinen.

On huomattava, että nämä digitaaliset allekirjoitukset keskittyvät aitoihin todisteisiin ja estävät siten väärinkäsitysten syntymisen, kuten yritykset tai ihmiset, jotka kieltävät allekirjoittaneensa joitakin asiakirjoja tämän tyyppisellä allekirjoituksella, jota ei tapahdu, koska viestin esittämishetkellä tai asiakirjassa, he käyvät läpi edellä mainitut prosessit selvitettävä.

Kuinka luoda digitaalinen allekirjoitus Wordissa?

Digitaalisia allekirjoituksia ei voi luoda Wordissa, mutta niitä on temppuja lisätä ne helposti Word -asiakirjoissasi. Riittää, että kuva on läpinäkyvässä muodossa ja lisätään asiakirjaan.

Piirrä allekirjoitus hiirellä

Yksi vaihtoehto on luoda allekirjoitus hiirellä, sitä ei todellakaan suositella, mutta voimme luo se Paint 3D: n kaltaisilla ohjelmilla jonka avulla voit tehdä kuvia ilman taustaa. Käytä siellä harjaa ja tee allekirjoituksesi. Muista joka tapauksessa tallentaa se PNG -muodossa, jotta se säilyttää läpinäkyvyyden.

Ota valokuvia allekirjoituksesta ja lataa se Wordiin

Epäilemättä suosituin menetelmä PC: llä. Tätä varten, Kirjoita vain allekirjoituksesi tyhjälle paperille ja ota siitä selkeä kuva. Käytä sitten Photoshopin tai vastaavien ohjelmia taustan poistamiseen ja tällä tavalla saat laadukkaan digitaalisen allekirjoituksen, jota voit käyttää Wordissa.

Vaiheet digitaalisen allekirjoituksen luomiseksi Excelissä

Digitaalisen allekirjoituksen luominen Excelissä on sama kuin Wordissa. Toisin sanoen sinulla on mahdollisuus käyttää valokuvaa ja muokata sitä tai luoda allekirjoitus suoraan piirustusohjelmissa, kuten Paint 3d. Suosittelemme jälleen, että kirjoitat sen käsin. Kun sinulla on kuva, voit lisätä sen Exceliin.
luoda digitaalinen allekirjoitus

Miten voin luoda digitaalisen allekirjoituksen PDF -muodossa?

Jotkut yritykset voivat pyytää allekirjoituksen olevan PDF -muodossa. Jos haluat digitaalisen allekirjoituksesi PDF -muodossa, voit käyttää mitä tahansa online -digitaalimuunninta joka muuntaa kuvat tämän tyyppisiksi tiedostoiksi. Jotkut kelvolliset vaihtoehdot ovat Convertio, Smallpdf tai Online-Convert.

Tapoja allekirjoittaa digitaalisesti Google -asiakirjoja

Ylhäältä löydät Lisää, tällä kertaa sinun on napsautettava Piirustus ja valittava Vapaa käsi. Kirjoita vain allekirjoituksesi, tee muutokset ja lopeta valitsemalla Tallenna ja sulje. Allekirjoitus näkyy asiakirjassa, vie se haluamaasi paikkaan ja määritä koko tarpeidesi mukaan.

Kuinka luoda digitaalinen allekirjoitukseni verkossa? Mitkä ovat parhaat ohjelmat sen tekemiseen?

On tärkeää tietää menetelmä digitaalisen allekirjoituksen luomiseksi, ja se on hyvin yksinkertaista, voimme luoda niitä jopa PDF -muodossa, mutta parhaiden ohjelmien joukossa sen luomiseksi meillä on Docsketch, sen käyttö on hyvin yksinkertaista.

Meidän tarvitsee vain syöttää sen pääsivu hakukoneeseen, joko Google Chrome uusimmassa versiossa tai mikä tahansa muu, ja parasta on, että sen käyttö on täysin ilmaista, kun olemme sisällä, löydämme mahdollisuus luoda digitaalinen allekirjoitus, painamme siellä.

Seuraavaksi siirrytään kahteen vaihtoehtoon, ensimmäiseen: ”kirjoittaa allekirjoitus”, ja meidän täytyy lisää allekirjoituksen nimi jonka haluamme kirjoittamalla sen näppäimistöllämme avautuvaan ponnahdusikkunaan, niin voimme valita eri ja useiden fonttien välillä samalla tavalla kuin voimme muokata sitä väreillä ja muilla.

Toinen vaihtoehto on ’piirtää allekirjoitus’, tässä osiossa se antaa meille työkalun kosketuspaneelin avulla piirtää allekirjoituksemme joko matkapuhelimelta tai tabletilta, jotta voimme tunnistaa kuvakirjeen fontin ja asentaa fontteja Windows -tietokoneellemme, voimme yhtä hyvin tapa yksilöidä se ja ilmaiseksi.

luoda digitaalinen allekirjoitus

Meillä on myös ilmainen online -ohjelma ”Smallpdf”Allekirjoituksen luomiseksi meidän on vain siirryttävä pääsivulle ja napsautettava ’Luo allekirjoitus’, luomme sen haluamallamme tavalla, se antaa meille vaihtoehtoja kirjasimille, väreille ja koolle, se tarjoaa myös joitain ideoita, joita voidaan apua omien luomiseen ja voila! Napsauta lopeta ja saamme oman allekirjoituksen.

Smallpdf: Kuinka tehdä digitaalisia allekirjoituksia ohjelman avulla?

Smallpdf on epäilemättä yksi parhaista vaihtoehdoista. Ensinnäkin sinun on siirryttävä Smallpdf Digital Signatures -vaihtoehtoon, ja käytön jälkeen sinun on valittava asiakirja, johon haluat lisätä digitaalisen allekirjoituksen.

Valitse edellä mainitun jälkeen tila, johon haluat lisätä allekirjoituksesi, ja sitten noin kohotetun käden kuvake. Kirjoita sinne allekirjoitus kädelläsi ja napsauta sitten Luo allekirjoitus. Valitse luotu allekirjoitus, aseta se oikeaan paikkaan ja kun olet valmis, napsauta Valmis ja allekirjoita.

Muita vaihtoehtoja asiakirjojen allekirjoittamiseen Wordissa nopeasti ja helposti

Kaikki yllä esitetyt menetelmät ovat yhtä päteviä digitaalisten allekirjoitusten luomiseen, mutta jos et vieläkään ole vakuuttunut, on muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi verkossa on valinnaisia, kuten viafirma.com tai signNowXolidoSign -työpöytäsovellus on puolestaan ​​toimiva, jos sinulla on tietokone. Joka tapauksessa Smallpdf: n allekirjoitusvaihtoehdolla ei ole mitään kateutta muille monimutkaisemmille työkaluille.

Onko mahdollista suunnitella digitaalinen allekirjoitus matkapuhelimelle?

Kyllä he voivat tehdä digitaalisia allekirjoituksia matkapuhelimestasiItse asiassa se on yksi suosituimmista tavoista, koska sinulla on enemmän valtaa kirjoittaa allekirjoituksesi. On vuorostaan ​​sovelluksia sekä Androidille että iOS: lle.

tehdä digitaalinen allekirjoitus PC -matkapuhelin

Sovellukset ilmaisten allekirjoitusten tekemiseen

Sovelluksia on monia tehdä digitaalisia allekirjoituksia matkapuhelimiinJoka tapauksessa kerromme sinulle parhaista, jotta etsit meitä enemmän.

  • SignEasy: Se on saatavana PC: lle sekä Android- ja iOS -matkapuhelimille, mutta sen ilmaiset toiminnot ovat rajalliset.
  • JetSign: Yksi parhaista sovelluksista digitaalisten allekirjoitusten tekemiseen on puolestaan ​​saatavilla sekä Androidille että iOS: lle.
  • Adobe Fill & Sign: IPhonelle ja Androidille Adobe -sovellus on lueteltu yhdeksi parhaista.
  • Allekirjoita asiakirja: Jos etsit jotain yksinkertaisempaa, tämä sovellus saattaa olla sinua varten, vaikka toistaiseksi se on saatavilla vain Androidille.

Miksi minun pitäisi ottaa käyttöön digitaalinen allekirjoitus?

Syitä on monia, koska se tarjoaa meille suuria etuja, kuten helpottaa prosessejamme kaupallisissa asioissa ja tällä tavalla voimme estävät yleensä väärentämisen allekirjoitus, joka usein tapahtuu tärkeissä asiakirjoissa tai viesteissä.

Myös vahvistusprosessin jälkeen, jos allekirjoitus on väärä, se antaa hälytyssignaalin ja siksi tiedämme, että se ei ole kelvollinen, se tarjoaa meille täysin aitoja asiakirjoja ja hyvistä lähteistä, joita on tutkittu aiemmin, tätä menetelmää käytetään laajalti, koska sen suurelle kehitykselle ja luotettavuudelle, joten jos et ole kokeillut sitä, kokeile sitä kirjaudu turvallisemmin.