Skip to content

Kuinka muuttaa hiiri joystickiksi Androidille tai PC: lle

4 de syyskuu de 2021
joystick mouse jugar 14756

Yksi joystickin tärkeimmistä eduista on, että liikkuvuuden helppousPelissä tai perinteisessä ohjelmassa se on paljon korkeampi. Usein ei kuitenkaan ole mahdollista käyttää tämän tyyppisiä lisävarusteita tietokoneellemme.

Siksi sinun pitäisi tietää, että voit muuttaa hiiren tai hiiren asetuksia ja siten muuntaa hiiri ohjaimesta vipuun komento tietokoneellesi.

Mobiililaitteiden tapauksessa on myös yleensä tarpeen käyttää tapaa integroida se ohjaussauvan ohjausvipu saman eri sovelluksiin.

Kummassakin näistä kahdesta tapauksesta näytämme sinulle, kuinka voit muuntaa tai käyttää hiirtä ohjaussauvana tai ohjaussauvaa tietokoneellasi tai Android -matkapuhelimellasi.

Onko mahdollista käyttää hiirtä videopelin ohjaussauvana?

Yksi tärkeimmistä työkaluista ohjelman tai pelin nauttimiseen tietokoneellamme on hiiri. Tämän lisäksi on myös ohjaussauvaa tai ohjaussauvaa, joka on myös toinen elementti, joka palvelee myös tietokoneohjelmien liikkumista.

Kuitenkin joystickien tapauksessa nämä yleensä tarjoavat parempaa liikkuvuutta videopeleissä. Hiiri puolestaan ​​on yleensä aiemmin konfiguroitu tietokoneiden ohjaintoiminnolla.

Tämä ohjaimen toiminto on kuitenkin hiirellä voidaan muuttaa kokoonpanosta jokaisesta ohjelmasta, jossa haluat sen. Voit siis nauttia hiirestä ohjaussauvana tarvitsematta käyttää ja kalibroida ohjaussauvaa Windows 10: ssä tai muussa versiossa tai muussa järjestelmässä.

Mobiililaitteiden osalta on myös kehitetty tapoja, joilla käyttäjät voivat yhdistää ohjaussauvan mainittuihin laitteisiin. Joten se on myös mahdollista Käytä hiirtä ohjaussauvana Androidissa.

Käytä hiirtä ohjaussauvana Android -laitteellasi Xpadderin kanssa

On vain vähän pelejä tai muita Android -sovelluksia, jotka sallivat käytä ohjaussauvaa niiden alustoilla. Lisäksi harvoissa käytettävissä olevissa tapauksissa mahdollisuus käyttää hiirtä ohjaussauvana tällaisia ​​alustoja käytettäessä on käytännössä nolla.

Voit kuitenkin tehdä sen kolmannen osapuolen sovellusten kautta pääsy kaikentyyppisten ohjainten kokoonpanoon käyttääksesi laitteellasi. Joten voit yhdistää Androidiin PS3: n, Xboxin ja jopa tietokoneesi hiiren.

Xpadder on sovellus, jonka tarkoituksena on mahdollistaa tietokoneeseen kytketyn konsolin ohjaimen simuloida hiiren ja näppäimistön toimintoja. helppo asentaa, ilmainen ja yhteensopiva kaikentyyppisellä ohjaimella merkistä riippumatta. Valitettavasti se ei ole vielä saatavana Androidille, mutta on myös muita vaihtoehtoja, jotka voivat helpottaa tätä toimintoa.

käytä hiirtä

toiseksi, Octopus -sovellus, että asennettuna voit käyttää hiirtä ohjaussauvana Androidissa. Tätä varten sinun on liitettävä hiiri laitteeseesi USB -liitännän kautta ja kalibroitava se sovellusalustalta. Tämä vaihe suoritetaan valinnalla, kun olet liittänyt hiiren Android -laitteeseesi.

Lopuksi sinun tarvitsee vain syöttää peli laitteellesi ja valita Octopus -kuvake määritä ohjausasetukset. Tällä tavalla käytät hiirtä Android -ohjaimena.

Kuinka käyttää peliohjainta hiirenä

Meidän on otettava huomioon, että tietokoneemme ei tunnista ohjaussauvaa, koska sillä ei ole tarvittavia asemia, tämä ei enää aiheuta ongelman etsiessä sopivaa sovellusta, tässä tapauksessa XPadder -ohjelmaa, joka helpottaa minkä tahansa kaukosäätimen määrittämistä, jolloin on hyödyllistä liikkua tiimimme näytöllä.

Sovellus on saatavana MEGA -muodossa, löydämme sen myös vaihtoehtoisilta sivuilta, se on helppo käyttää ja ilmainen. Kun olemme asentaneet sen tietokoneellemme, liitämme vain kaukosäätimen ja kirjoitamme ”Xpadder”.

Kun olet ohjelman sisällä, ikkuna tulee näkyviin laaja valikoima konsolinohjaimia, valitsemme komennon, teemme vastaavat kokoonpanot, kuten määritämme, mitä hiiren toimintoa jokainen ohjaussauvan painike suorittaa, tallennamme ja voimme käyttää komentoamme automaattisesti hiiren sijaan.

Markkinoiden parhaat hiiret videopelien pelaamiseen

Jos etsit hyvää hiirtä, jonka avulla voit olla tarkempi ja helpompi liikkua, kun pelaat tietokoneellasi, tässä on pari ehdokasta, joilla on hyvä hinta, laatu ja ovat helposti saatavilla.

Logitech G502 Proteus Spectrum

se on Malli, joka on suunniteltu G500 -mallien peräkkäin ja joka on yksi alan menestyneimmistä hiiristä.Sen anturi on monien mielestä maailman paras, siinä on 11 uudelleen ohjelmoitavaa painiketta, muokattavat RGB -valot ja vaihdettavat painot, joiden arvo on 60 dollaria.

Corsair M65 Pro RGB

Tämä malli on suunniteltu pelihiireksi, vaikka suuren tarkkuutensa ansiosta sitä voidaan käyttää myös editointi- tai kuvitusohjelmiin, mutta esteettisesti se on varsin houkutteleva. Siinä on konfiguroitava herkkyys ja painon säätö, sen USB -kaapeli on suojattu kankaalla, sen arvo on 80-90 dollaria.

Kuinka käyttää matkapuhelintasi ohjaussauvana

Tätä varten meidän on asennettava puhelimeemme sovellus ” Gamepad mobile ”, joka avatessaan näyttää meille mahdollisuuden muodostaa yhteys sekä wifi: llä että bluetoothilla.

muuta hiiri ohjaussauvaksi

Bluetoothin kautta

Tässä tapauksessa, jotta voimme valita Bluetooth -vaihtoehdon sovelluksesta, meidän on ensin aktivoitava se tietokoneeltamme menemällä käynnistykseen, kokoonpanoon ja sitten laitteisiin ja napsauttamalla Bluetooth. Kun olemme löytäneet tämän välilehden, voimme aktivoida sen ja jatkaa pariliitosta puhelimemme kanssa; Lopuksi siirrymme Gamepad mobile -sovellukseen, valitse Bluetooth -vaihtoehto ja laite.

Wifin kautta

Kun valitset tämän vaihtoehdon, sovellus pyytää meiltä tietokoneen paikallisen IP -osoitteen. On tärkeää, että tietokoneeseen on asennettu Gamepad mobile -sovellus, joka toimii palvelimena puhelimen kanssa kommunikoimiseksi. Kun annamme IP -osoitteen puhelimesta, voimme käyttää sitä ohjaussauvana tai jopa hiirenä.

USB -kaapelilla

Tässä tapauksessa meidän on asennettava toinen sovellus sekä puhelimeen että tietokoneeseen, nimeltään ”Max Remote”, siirrymme sovellukseen tietokoneelta, kun yhdistämme puhelimen ja aktivoimme tarvittavat luvat, sovellus näyttää meille laajan valikoiman vaihtoehtoja Tyyppiohjaus, jonka haluamme nähdä puhelimessamme, sallii myös profiilien tallentamisen. Puhelimen käyttäminen USB: n kautta ei ole täysin välttämätöntä tässä sovelluksessa, koska meillä on myös Wi-Fi- ja Bluetooth-vaihtoehto.

Kuinka muuttaa hiiri tietokoneen joystickiksi?

Jos haluat nauttia suosikkipeleistäsi tietokoneellasi, kuten Garena Free Fire -konsolin ohjaimella tai pelata myyttistä Fortnite -tietokonetta yleisellä ohjaimella etkä saa sitä, yksi parhaista vaihtoehdoista on käyttää hiirtä Sinun tietokoneesi kuten ohjaussauva tai ohjaussauva.

Tätä varten sinun on annettava ohjelma tai peli, johon haluat asettaa tietokoneen hiiren kuin ohjaussauva. Kun olet siellä, sinun on löydettävä mainitun ohjelman valikko ja avattava se ja valittava sitten vaihtoehto ”Asetukset” tai, jos se ei onnistu, ”Asetukset”.

Kun valitset tämän vaihtoehdon, sinun on valittava vaihtoehto, joka on määritetty ”Ohjausobjekteiksi”. Tämän jälkeen sinun on valittava ’Hiiri’ -vaihtoehto ja sitten löydettävä haluamasi asetukset hiiri toimii ohjaussauvana. Tämä riippuu yleensä pelistä tai ohjelmasta, jossa olet, mutta yleensä jokainen painike toimii tietyllä tavalla pelin sisällä.

Lopuksi, kun olet määrittänyt asetukset, sinun on tehtävä valitse Käytä. Tällä tavalla olet onnistuneesti muuttanut tietokoneen hiiren komentoohjaimeksi.