Skip to content

Kuinka kokea ”virtuaalitodellisuus” ilman kuulokkeita – vaihtoehtoja ja temppuja

28 de maaliskuu de 2022
realidad virtual movil 18716

Virtuaalitodellisuus on kokemus, joka on muuttanut elämää ja mullistanut viihteen muodot. Tällä tekniikalla voimme tehdä erittäin jännittäviä aktiviteetteja kuten pelejä, joissa tunnemme todella sen sisällä.

Yhtä hyvin voimme matkustaa missä päin maailmaa tahansa ilman tarvetta lähteä kotoa. Koska tämä tekniikka ympäröi meidät eri ympäristöissä ja paikoissa maailmassa, ja tuntuu, että olemme todella paikallaan. Mutta joskus tämän tyyppisen tekniikan hankkiminen on yleensä erittäin kallista. Siksi tässä artikkelissa kuinka se tehdään, opetamme sinulle, kuinka kokea VR ilman kuulokkeita.

Mitä voin tehdä pelatakseni videopelejä ilman erikoistunutta katsojaa?

Jos haluat kokea virtuaalitodellisuuden ilman erikoistunutta katsojaa, sinun tulee tietää, että on olemassa muita laitteita, joilla voit saavuttaa sen. Kyse on Google Cardboard VR:stä, tämä on pahviversio virtuaalitodellisuuspelistä. Sen avulla voit nauttia hyvästä kokemuksesta älypuhelimesi avulla.

Vaikka sillä on joitain rajoituksia, totuus on, että sinulla ei ole mitään valitettavaa. Varsinkin jos sinulla on pieni budjetti etkä halua käyttää sitä hyvään VR-laitteeseen. Samalla pääset käyttämään monia pelejä, ympäristöjä ja sovelluksia hyvin viihdyttävää. Tästä syystä nämä virtuaaliset kuulokkeet ovat erittäin suositeltavia, jos sinulla ei ole suurta budjettia.

Google Cardboard VR:n hankinta

Jos haluat kokea virtuaalitodellisuuden, mutta sinulla ei ole suurta budjettia, voit ostaa virtuaalikuulokkeet halvemmalla. Kyse on Google Cardboard -matkailuautoista, tämä laite maksoi muutaman dollarin niin niitä on helpompi hankkia.

Vaikka sen halvempi hinta antaa sinulle erittäin hyvän VR-kokemuksen erittäin realistisella kokemuksella. Käyttääksesi sitä sinun tarvitsee vain laita puhelimesi niiden sisään. Ota huomioon, että puhelimen on oltava kooltaan 4–6 tuumaa, jotta ne voivat palvella sinua. Ne toimivat ilman, että niitä tarvitsee yhdistää tietokoneeseen. Toisaalta niitä ei voi käyttää ilman kuulokkeita. Voit kuitenkin käyttää sitä joissakin suosituissa sovelluksissa.

Google Cardboard VR:n kanssa yhteensopivia sovelluksia

Voit ladata Google Cardboard -sovelluksen ja nauttia viihdyttävistä virtuaalitodellisuusympäristöistä. Tämä sovellus voi tarjota sinulle palkitsevamman kokemuksen, koska se tarjoaa laajan valikoiman pelejä, ympäristöjä ja elämyksiä viihteenä.

Tämän avulla saat kaiken irti Google Cardboard -laitteestasi. Sovelluksen lataamiseksi sinun tarvitsee vain skannata laitteen mukana tuleva QR-koodi. Siksi, jos et tiedä aiheesta paljoa ja haluat aloittaa VR:n kokemisen, tästä sovelluksesta on suuri apu. On suunniteltu ihmisille, joilla on vähän kokemusta virtuaalitodellisuudesta.

virtuaalitodellisuus ilman kuulokkeita

Verkkotyökalut mahdollistavat virtuaalitodellisuuden

Teknologisessa maailmassa on erilaisia ​​työkaluja, kuten nämä Google Cardboard -kuulokkeet, joiden avulla voimme kokea virtuaalitodellisuuden. Sen lisäksi on olemassa erilaisia ​​sovelluksia, jotka voivat laajentaa kokemusta.

Siksi jos olet VR-fani, sinun kannattaa ladata nämä sovellukset, joiden avulla voit pitää hauskaa poistumatta kotoa. Tämän avulla voit viettää viihdyttävää aikaa vieraillessasi paikoissa maailmassa 360°:ssa, jotka eniten kiinnittävät huomiosi tai luomalla elokuvia viihteenä.

Totuus on, että tämän tyyppinen tekniikka ne avaavat ovet intensiivisempään viihteen muotoon. Jossa voimme muuttaa käsittämättömiin paikkoihin vain niille omistetuilla työkaluilla ja sovelluksilla.

VR-teatteri pahville

Tällä Cardboard Theater -nimisellä sovelluksella voit pitää hauskaa tallentaessasi omia 2D- ja 3D-elokuviasi. Tämä on loistava tapa kuluttaa aikaa, eikä sinun tarvitse huolehtia sen vaikeuksista. Siinä on yksinkertaiset säätimet, jotka toimivat erittäin hyvin kaikille ihmisille. Sinun ei pitäisi huolehtia, jos sinulla ei ole kokemusta tämäntyyppisistä peleistä, koska sovellus on erittäin intuitiivinen ja vie sinut koko peliprosessin läpi.

google street view

Tämä on yksi eniten käytetyistä sovelluksista, kun haluat tietää kadun, kaupungin tai etsiä osoitetta tarkemmin. Voit kuitenkin käyttää myös Google Cardboardia kokea paikat paljon realistisemmin todellisuuden kautta virtuaalinen. Tällä tavalla voit tutustua erilaisiin kaupunkeihin kaikkialla maailmassa ollessasi mukavasti kotonasi.