Skip to content

Kuinka muuntaa megapikselit DPI: ksi helposti

4 de syyskuu de 2021
imagen dpi 14761

Muunna megapikselin resoluutio Pisteitä tuumalla kuvassa voi olla vaikea ymmärtää ja ilmeisesti vaikea toteuttaa. Kameran megapikselimäärä takaa hyvän kuvan tai kuvan laadun.

Kuva näkyy eri tavallaToisin sanoen kuvan laatu ja mittaus eivät ole samat, kun sitä tarkastellaan digitaalisesti kuin fyysisesti, kun se on jo tulostettu.

Kuvat on asetettu seuraavissa muodoissa: pistettä tuumalla tai DPI ja muut tiedostomuodot, kuten megapikselit, kaikki riippuu lähdelaitteesta.

Mikä on DPI ja miten se mitataan?

Sen lyhenne tarkoittaa pisteitä tuumalla, mikä on sama: pisteitä tuumalla. Viittaa määrään painetun sisällön pisteitä yhden tuuman sisällä. Toisin sanoen se viittaa suoraan paperille tulostetun kuvan laatuun tulostushetkellä.

Mutta se ei ole vain lopullisen laadun vertailuarvo, vaan se on myös vertailukohta koolle, jonka kuva voi saavuttaa, kun se on valmis.

Sen mittaus on yksinkertaista, ja nimi itsessään auttaa meitä tuntemaan ja laskemaan sen. Pisteinä tuumaa kohti otamme ikonografian sisältämien pikselien kokonaismäärän; jaTämä määrä jaetaan pikselimäärällä tuumaa kohti joka on tulostusmateriaalin antama arvo, joten tiedämme, minkä kokoinen digitaalinen kuva on lopussa tulostamisen jälkeen.

DPI -tulostuksen vakiokoko on 300. On kuitenkin olemassa suurempia kapasiteetteja, jotka tarjoavat teräviä kuvia sallimalla enemmän pisteitä tuumalla tai DPI: n.

DPI -ominaisuudet

Sen pääpiirteet keskittyvät sen kahden perusnäkökohdan väliseen suhteeseen, jotka puolestaan ​​ovat sen rakenteen osatekijöitä, toisin sanoen tulostuslaatu ja tulostuskoko, sekä näiden kahden välinen suhde.

Tulosteidesi laatu

On taipumus ajatella, että mitä suurempi DPI -luku, sitä parempi laatu, minkä vuoksi voidaan valita tähtitieteelliset määrät pisteitä tuumaa kohti, mutta tämä on virhe. Ensinnäkin, koska digitaalisen kuvan ja lopullisen kuvan välinen suhde, eli fysiikkaa.

Kuitenkin, jos on otettava huomioon, että DPI on välttämätön kuvan terävyyden saavuttamiseksi, koska suurempi pisteiden määrä; yksityiskohdat voidaan peittää saman viitetuuman sisällä.

Tämä voi tapahtua digitaalisessa ympäristössä, mutta muista se tulostamista rajoittaa laitteen tulostuslaitteiden kapasiteettiSiksi 4500 DPI: n digitaalista kuvan resoluutiota ei voida odottaa tuottavan korkealla kuvantamistekniikalla, kun tulostusstandardi värähtelee yli 1000.

Tulosteesi koko.

Ei pidä ajatella, että DPI -numero muuttaa lopullisesti tulostuskokoa lopullisesti. Koska liikkeeseenlaskija on se, joka Anna vähennyksen lopullinen koko kykyjesi mukaanei DPI -sovitusta, joten suuri muoto DPI -mitta voi näyttää samealta tulosteessa, joka on sovitettu alle 100 DPI: hen tulostettaessa.

Mikä DPI on paras minun käyttää?

Ihannetapauksessa valitse erityinen DPI, jolla tulostustiimi työskentelee, vakio DIP on 300. On kuitenkin ryhmiä, joilla on vähemmän kapasiteettia, joten on suositeltavaa työskennellä alle 300: n tapauksessa.

On kuitenkin olemassa vastakohta, jossa jotkut laitteet voivat työskennellä yli 300 DPI: n antaa tulostuslaadun yli 1000 tai 1200Siksi immateriaalioikeuksia on mukautettava näihin aiempiin näkökohtiin.
dpi: n muuttaminen Photoshopilla

Kuinka tietää kuinka monta DPI -kuvaa on?

Meidän on vain jatkettava kuvan valitsemista, napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauttamalla vaihtoehtojen luettelossa Ominaisuudet. Kun ikkuna on näkyvissä, siirrymme Tiedot -tilaan; Siellä näemme pystysuoran ja vaakasuuntaisen resoluution määritykset, tämä numero on DPI.

Kuinka muuttaa Android -älypuhelimeni pisteitä tuumaa tai dpi: tä?

Kuvan tarkkuuden muuttaminen megapikselistä pisteeksi tuumalla on helppoa, jos kiinnität huomiota ja noudatat yllä olevia ohjeita. Kuvan koon kasvattaminen laadusta tinkimättä on hyvin samanlainen kuin Androidin dpi: n muuttaminen.

Tätä varten sinun on siirryttävä puhelimen kokoonpanoon tai asetuksiin, kuvake on avaimen muotoinen, kaikki riippuu käyttämästäsi Android -versiosta. Kun olet siellä, siirry asetusten loppuun ja paina Tietoja puhelimesta -vaihtoehtoa.

Myöhemmin valitse ’Ohjelmiston tiedot’ ja paina useita kertoja peräkkäin, niin että kehittäjävaihtoehto on aktivoitu, siirry sitten asetuksiin uudelleen ja paina viimeisessä osassa vaihtoehtoa Kehittäjäasetukset.

Etsi sitten vaihtoehto ’Piirustus’ ja valitse Minimileveys -asetus Poista numero ja kirjoita mielestäsi sopiva, yleinen kokoonpano on, että se on 411 dpi.

Jos haluat lisää tilaa näytölleJos haluat pienentää esineitä ja kirjaimia, voit yrittää lisätä kuvattua lukua ja päinvastoin pienentää sitä.

Kuinka muuntaa kuva DPI: ksi helposti

Muunna megapikselin tarkkuus pisteiksi tuumalla kuvassaSe ei ole ollenkaan mahdotonta, vaikka sitä on hieman vaikea ymmärtää. Kuvan pisteet tuumaa vastaavat kokoa, aivan kuten megapikseliä.

Jos haluat muuttaa kuvan tarkkuutta, sinun on vain pidettävä mielessä, että kamera tarjoaa megapikselin muodon, joka on miljoona pikseliä ja vastaa kuvan värin määrää.

Eli edellä saadaan kertomalla leveys kuvan korkeudella (pikseleinä) ja jaa se miljoonalla. Seuraavaksi sinun on määritettävä koko, jolla kuva tulostetaan.

Jaa kirppujen leveys pikselien leveydellä ja lisää sitten käyttämässäsi digitaalisessa editorissa pisteiden määrää tuumaa kohti, mikä tarkoittaa, että tulostimen asetuksena on 120 dpi.

muuntaa megapikselin tarkkuuden dpi: ksi

Ohjelma tai kustantaja tietää sen valokuvan enimmäiskoko ja kuva on 25 x 17 tuumaa. Sitten 2000 pikselin pituus ja 3008 pikselin leveys jaetaan 120 yksiköllä koon määrittämiseksi tuumina.

Muuta dpi Photoshopissa

Tätä varten meidän on siirryttävä Kuva -osioon, kun siellä aiomme napsauttaa kuvan kokovaihtoehtoa. Nyt tiedän se ansaitsee tehdä päätöslauselman, aiomme liittää halutun, joka on yleensä 300. Yli 300 DPI on mahdollista vain korkealaatuisilla laitteilla, jotka voivat tuottaa sen lopulta.

Jos tarkennamme yksityiskohtia, uutta DPI -kuvaa muokattaessa nähdään, kuinka korkeus- ja leveysalueiden arvot konfiguroidaan uudelleen. Tämä on viimeinen tulostettava ulottuvuus, joten se on otettava huomioon laitteen tarjoamien tulostustietojen vastaamiseksi.

Vaihda DPI Online Free

Tällä alalla on erittäin suosittu verkkosovellus, se on Convert Town. Hän mahdollistaa online -DPI -muutoksen. Jos haluat käyttää sitä, sinun tarvitsee vain etsiä selaimesta ja kirjoittaa, kun kuva on ladattu halutun DPI: n kanssa. Kun muutos on tehty, kuva ladataan tietokoneelle.

Kuinka monta megapikseliä kameran pitää ottaa hyviä valokuvia varten?

Kuvan tarkkuuden muuttaminen megapikseleistä pisteiksi tuumaa kohti on yhtä tärkeää kuin hyvän laitteen valinta Ota valokuvia ja kuvia.

dpi -kuva muuntaa helposti resoluution

Jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät kameroita valokuvien ottamiseen yöllä tai päivällä, toiset mieluummin ottamaan valokuvia yöllä Android -puhelimella tai millä tahansa toinen älypuhelin. Käytettävästä laitteesta riippumatta kameran on oltava erittäin hyvälaatuista.

Jos haluat, että valokuvaus on erittäin hyvälaatuista, on suositeltavaa ostaa laite, jossa on vähintään 13 megapikselin kamera, että kuva tulee täydelliseksi, 100% riippuvainen megapikseleistä ja muut tekijät, kuten valaistus ja kohtaus.

Jos et ole ammattilainen, voit ottaa valokuvia millä tahansa laitteella, varsinkin jos se on älypuhelinToisaalta, jos käyttötarkoitus on ammattialuetta varten, jos on suositeltavaa ostaa hyvä ammattikamera.

Varmasti kaikissa tapauksissa on pakollista, että megapikselien määrä on mahdollisimman suuri, muuten kuvien laatu siitä ei tule kovin hyvää.