Skip to content

Kuinka nopeasti nousta World of Warcraftissa – Leveo-alueet ja minne tasoa nopeammin

28 de heinäkuu de 2021
world warcraft 12702

Warcraft, on erittäin kilpailukykyinen peli, jossa voit elää monia hämmästyttäviä seikkailuja ja tarinoita, kukin luomamme hahmo on täysin erilainen kuin edellinen, pääpiirros on hyvin hoidettu ja siinä on paljon sisältöä, on tärkeää pelata pääkertomusta uppoutuakseen itseäsi vielä enemmän tässä maailmassa.

Kaikki pelaajat eivät kuitenkaan halua seurata tarinaa lineaarisesti, ja he pitävät siitä maatila valmistautua paremmin ja liikkua juonessa nopeammin, tämä ei ole minkäänlainen ongelma, koska peli on tarkoitettu kaiken tyyppisille pelaajille.

Mihin tasolle, jos olet Allianssista?

Wow-maailma on erittäin laaja ja on tietyt alueet kullekin tasolle Pelaajana aloittaessamme meillä on käytettävissämme koko maanosa, jotta voimme aloittaa etenemisen. Allianssin tapauksessa se on kartan itäinen puoli, tässä valitsemastasi rodusta riippuen, joka voi olla tontut, Tontut, ihmiset, muiden rodujen joukossa ilmestyt valitsemaasi leiriin.

Pelin uusimmissa päivityksissä karttaan on tehty muutoksia, mikä tekee siitä kartan voimme saavuttaa yli tason 50 Koko liittoutuman pääalueella on hyvin vaihtelevia tehtäviä tarvitsematta mennä toiselle mantereelle, joiden avulla voit toisaalta seurata pääkertomusta ja toisaalta tasoittaa hahmosi.

Hieman korkeammalle tasolle voit mennä nummiin, mutta sinun tulisi tietää, että viholliset ovat täällä paljon vahvempia eivätkä mene monille samanaikaisesti, jotta et tuhlaa aikaa vältettävissä olevien kuolemien kanssa, yksi viimeisistä alueista on tuhotut maat, nämä ovat pelaajille tasolle 40 ja ylöspäin, ja ne edustavat a mahdoton haaste tätä matalammille tasoille.

Mihin tasoittaa, jos kuulut Hordaan?

Jos päinvastaisessa tapauksessa, haluat mieluummin seurata tarinaa toisesta näkökulmasta, kuten Horda, joka on orkka, Tauren tai jopa Undead, sinulla on käytössänne koko läntinen kartta, valitsemastasi rodusta riippumatta, on suositeltavaa, että aloitat tekemällä ensimmäiset tehtävät ja siten nousemalla joitain tasoja.

Kun olet tehnyt tämän, sinun on mentävä jalkaisin pelin keskustaan, luultavasti päätehtävä, jolla sinne pääsee, ja piste näkyy kartalla, koska pelistä on tullut useita versioita, jotka laajentavat tarinaa, tämä on saanut useita paikkoja muuttamaan ulkonäköään, mutta tämä neuvo on edelleen voimassa.

Kun olet saavuttanut tason 10, on suositeltavaa mennä metsiin, koska vihollisia on paljon tasosi mukaan, jonka ei pitäisi olla liikaa ongelmaa, mutta muista aina olla hyökkäämättä liian monta kerralla.

Normaalisti, jos noudatat pääkertomus, Löydät paikkoja, joilla on paljon voimakkaampia vihollisia. Lopuksi, kun sinulla on jo korkea taso, voit mennä suoihin, joissa tuliolentoja tulee ulos, nämä paitsi fyysisiä vahinkoja, mutta voivat myös aiheuttaa taisteluvaikutuksia.

Vinkkejä viljelykokemukseen

On tärkeää olla selvää, että Vau, se on Pelaan täysin verkossaJotta voisit toistaa sitä, sinulla on oltava WIFI-verkko ja että se on täysin vakaa ja nopea, jotta vältetään yhteyden epäonnistuminen, joka voi vaikuttaa suuresti maatalouteen, voit aina lisätä ylimääräisen kokoonpanon , omistettu vain pelaamiseen.

taso ylös nopeasti Warcraft-sanalla

Menet läpi koko seikkailusi löytyneitä esineitä tai pyhäinjäännöksiä, jotka ovat avainasemassa maataloudessa, koska ne voivat kasvattaa tiettyä prosenttiosuutta kokemusta hankkiessaan, on tärkeää olla tietoinen saamiemme esineiden kuvauksista.

Ajoittain sisään tapahtumia, kuten musta kuu, meille myönnetään bonus, joka toimii väliaikaisena etuna, jolla voimme tasaantua nopeammin. Tämä on myös tapa palkita uskollisimmat ja tarkkaavaisimmat pelaajat, muista aina ostaa juoma ja hyökätä jatkuvasti numeroon, jota hallitaan viholliset.