Skip to content

Kuinka optimoida ja parantaa ARK: Selviytymisen kehittynyt suorituskyky toimii paremmin ja nopeammin

25 de elokuu de 2021
controles juego rendimiento ark survival evolved 11693

Tietokoneemme suorituskyvyn optimointi ja parantaminen jotta se saavuttaisi paremman tilan ja siten tehokkaasti pelata videopelejä on yksi kaikkien pelaajien tavoitteista. Kukaan ei halua viettää tuntikausia päivistään pelaamalla hitaalla tietokoneella.

Seuraavassa artikkelissa selitämme lyhyesti, mitä voit tehdä ratkaistaksesi ongelman tietokoneellasi, jos se on hidas. Jotta voit oppia tekemään tämän, sinun tarvitsee vain lukea loppuun ja sitten tietokoneesi se juoksee nopeasti. Tietokoneesi nopeus antaa sinun selviytyä ARK -pelissä.

Mikä on suorituskyky ARK: Survival Evolvedin kaltaisessa videopelissä?

Suorituskyky voidaan määritellä laitteen tai järjestelmän kapasiteetiksi, kun se suorittaa tehtävänsä, ja se perustuu voimavaroja tai resursseja jolla on mainittu laite, joka voi olla matkapuhelin, kannettava tietokone tai jopa videopelikonsoli.

Kun puhumme suorituskyvystä, aiomme viitata a hyvä suoritus tai pahimmassa tapauksessa huono suorituskyky. Videopeleissä suorituskyky on erittäin tärkeä parametri niiden kehitykselle.

Jos tietokoneesi suorituskyky on heikko käytettäessä tämän tyyppisiä videopelejä ampuja, pelit ovat hitaita, ja niissä on monia vikoja, ja myös pelien voittaminen tai häviäminen on ratkaiseva haitta.

Päinvastaisessa tapauksessa, jos tietokoneellasi on korkea suorituskyky ARK: n kaltaisia ​​videopelejä varten, voit varmasti haudata dinosaurusmunasi rauhallisesti, koska tämä toiminto vaatii pelaamasi laitteen hyvän suorituskyvyn. Varmasti pystyt saada parhaat asiat Tämän selviytymispelin, jota haluamme, olla parempia peleissä, joita käytämme päiviämme.

Sitten suorituskykyä on parannettava mahdollisilla ehdoilla, jotta kaikki pelit tai graafiset materiaalit kehittyisivät tehokkaasti eivätkä aiheuttaisi virheitä, jotka voivat aiheuttaa tärkeiden pelien menetyksen, kuten ottelun häviämisen. iilimato ARKissa. On todennäköistä, että tietokoneen suorituskyky vaikuttaa myös hiusten tai turkiksen keräämiseen.

Miksi on tärkeää menestyä hyvin ARK: Survival Evolvedissa?

Pelin ARK: Survival Evolved vaatimukset nostetaan a vähintään että kaikki tietokoneet eivät voi toimia. Jos tietokone ei kuitenkaan suorita peliä näiden vaatimusten mukaisesti, sinun on ehkä tehtävä joitakin kokoonpanoja ongelman ratkaisemiseksi.

Esitys tulee luottaa lähinnä tietokoneeseen, mutta vaatimukset voidaan määrittää tietyllä tavalla, joten jos ARK: Survival Evolved -peli toimii kuin kilpikonna, voit parantaa sitä ja tehdä siitä hitaamman.

Haasteet, joita löytyy kaikista biomeista, ympäristöistä, vaiheista ja muista ympäristöistä, joissa sinun on oltava vuorovaikutuksessa muiden pelaajien tai yksinkertaisesti muiden olentojen kanssa, aiheuttaa ongelmia tietokoneelle jota ei ole optimoitu pelissä, tämä maksaa sinulle jopa pelin vaihtamisen päivän ja yön välillä ja koneesi suorituskyvyn tähän prosessiin.

Nämä ongelmat liittyvät nopeuteen, jolla liikkeet ja toimet kulkevat, sekä reaktioihin, joita voidaan havaita keskellä vaihetta. Jos nopeus on vähäinen, suorituskyky on heikko ja sitä on parannettava. Jos nopeus on suuri ja kaikki virtaa mukavasti, se tarkoittaa, että suorituskyky on optimoitu.

Kuinka optimoida ja parantaa suorituskykyä ARK: Survival Evolvedissa?

Nyt ihmettelet, miten voit parantaa näitä olosuhteita. Suosittelemme pääasiassa, että kerrot itsellesi tietokoneen resursseista ja ARK: Survival Evolved -vaatimuksista. Näin voit optimoi laite tasolle, jolla sitä tuetaan sisäiset järjestelyt, jotka voit tehdä, ja selitämme sinulle pian.

mies korjaa tietokoneen osan

Vaihtoehdot -osiosta löydät grafiikkaosion, johon sinulla on mahdollisuus hallita erilaisia ​​parametreja. Jos tietokoneesi resurssit ovat vähäiset, sinun on hyvä pienentää näiden säätimien resurssit minimiin.

Voit esimerkiksi laske keskipitkällä tai matalalla maastopuskurisekä jälkikäsittely ja katseluetäisyys. Toisaalta voit asettaa resoluutiolaadun siihen pisteeseen, että se ei mene niin hitaasti toiston aikana. Ja toinen suositus on säätää taivaan laatu siihen pisteeseen, jossa teet paremmin ja nopeammin pelaajana tekemäsi liikkeet.