Skip to content

Kuinka ostaa Mercado Libresta ja maksaa ostoksistasi Oxxossa askel askeleelta

24 de elokuu de 2021
oxxo tienda logo 12242

The OXXO -myymälöissä joka päivä ne tulevat yhä tunnetummiksi Latinalaisessa Amerikassa. Sen kauppakapasiteetti on ollut erittäin kannattava ja sijoitettu Amerikan mantereen eteläisen pallonpuoliskon parhaiden lähikauppaketjujen luetteloon.

Mercado Libressa on kaupallinen linkki mainitun kauppaketjun kanssa palvelujensa ja tuotteidensa jakelua varten, mikä tekee osto- ja myyntitapahtumista miellyttävän prosessin online -alustan käyttäjille. Jos haluat tietää enemmän tästä suhteesta, jatka lukemista.

Mikä on OXXO ja mistä sen myynti koostuu?

Amerikkalaisen kulttuurin vaikutuksen alaisena Meksikossa useita vuosikymmeniä sitten lähikauppajärjestelmä jota ohjaa kaupallinen ketju valtakunnallisesti.

OXXO on 70 -luvulla perustettu kauppa kyseisessä maassa, alun perin panimo, jonka myynti on a vain olutta ja muita laillisia huumeita. Vuosien mittaan se on lisännyt apteekkiin kaupallisen sysäyksen alaisena enemmän tuotteita, ja tähän asti siitä on tullut tämä koko Meksikossa jaettu kauppaketju.

OXXO -myymälälle on ominaista aukiolo palveluistasi 24 tuntia vuorokaudessa, joka palvelee kaikkia asiakkaita ja tarjoaa erilaisia ​​tuotteita.

Sen myynti on niin monipuolista, että se on mahdollista löytää lihakauppa, ruokakaupat, leipomo, evästeet, välipalat, jäätelökauppa ja monia muita tuotteita. Se tarjoaa erilaisia ​​palveluja, kuten puhelinmaksua, lahjakortteja, palveluiden maksamista ja jopa kansallisia ja kansainvälisiä rahansiirtoja (aivan kuten AriTM).

Miten OXXO liittyy Mercado Libreen?

Edellisessä osassa, sen lopussa, suhde OXXO -myymälöiden ja valtavan välillä online -alusta, Vapaa kauppa.

Rahan lähettäminen kansalliseen osoitteeseen OXXO -myymälöiden välillä, joka on yleisin, ja kansainvälisesti, on mekanismi, jolla nämä kaksi suurta yritystä ovat yhteydessä toisiinsa.

Ostoja ja myyntiä Mercado Libressa voidaan tehdä tai suorittaa tämän kaupallisen yhteyden kautta, jossa ostosten maksaminen on helppoa, mutta on myös tärkeä tekijä: aika.

Aika, jolloin hankinta tulee voimaan, kun se on maksettu tämän linkin kautta, nyt, molempien yritysten välillä vuonna 2017 tehdyn sopimuksen jälkeen, on minimaalinen ja rahat voivat saapua välittömästi määränpäähänsä, helpottaa ja virtaviivaistaa tuotteen lähettäminen Mercado Libre -kaupan loppuun saattamiseksi.

On huomattava, että tämän sopimuksen kautta OXXO ja Mercado Libre, komissiolle ei anneta mahdollisuutta kauppaketjun osalta sinun on maksettava ostajana verkkoalustalla.

Ei, ainoa hinta Maksat ostaessasi tuotteen Mercado Libren myyjältä Latinalaisen Amerikan tunnetuimmalla osto- ja myyntisivulla.

Kuinka ostaa Mercado Libresta ja maksaa ostoksistasi OXXOssa? Askel askeleelta

Ostot Mercado Libressa voidaan tehdä eri tavoilla, luotto- ja maksukortilla, kuukausittaisilla maksuilla ilman korkoja, ostajan ja myyjän välisillä sopimuksilla, Mercado Pago ja nyt, linkin kautta OXXO-MercadoLibre, tuotteita voi ostaa OXXO -lähikauppaketjun kautta.

ostoksia oxxossa

Tämä maksutapa on enemmän kuin yksinkertainen, ja se on suunniteltu erityisesti niille, joilla ei ole tavanomaisia ​​keinoja, kuten luottokortteja, mutta joilla on rahavaroja ostaaksesi tuotteen Mercado Libresta.

Prosessi alkaa etsimällä tuotteesi ja ottamalla yhteyttä myyjään. Tästä eteenpäin sinun tarvitsee vain syöttää Mercado Pago, napsauttaa Operations, sitten vaihtoehto Pay Now ja valita viimeiseksi OXXO -maksutapa.

Sitten sinun on tulostettava maksukuponki, ikään kuin se tulostaisi Mercado Envíos -tarran, ja mene sitten OXXO -myymälään, jota kannustetaan suorittamaan maksu avustajan ja viivakoodin skannaus kupongistasi.

Heti, Mercado Libre ilmoittaa molemmille osapuolille ostomaksusta, myyjälle ja tuotteen tulevalle lähetykselle ostajalle. Yksinkertaisempaa, mahdotonta.