Skip to content

Onko turvallista ostaa Mercado Libresta? Kuinka tietää, onko myyjä luotettava

24 de elokuu de 2021
mujer recibe paquete 12179

Tällä hetkellä on väistämätöntä käyttää kaupankäyntialustoja, koska varmasti ovat etu monille ostajille ja myyjille kykenevät toteuttamaan tällaista toimintaa kotoa käsin.

Seuraavaksi näytämme kuinka erottaa hyvät myyjät ei-kovin hyvistä Mercado Libre -alustalla.

Kuinka ostaa Mercado Libresta?

Ostaminen Mercado Libresta on erittäin helppoa ja nopeaa. Jotta voit tehdä ostoksen, sinun on luotava tai avattava joko yritys- tai henkilökohtainen tili, sillä kaikki toiminnot sivulla.

Kun olet saanut käyttäjätunnuksesi, saat etsi tuote tai palvelu napsauta sen jälkeen haluamaasi vaihtoehtoa, valitse ostovaihtoehto, odota Mercado Libren toimittamia tietoja myyjästä, joita käytät ostoksen yksityiskohtien viimeistelyyn, kuten maksutapa ja toimitustapa tai tietty paikka henkilökohtaista tuotteen toimitus.

Palvelun tai tuotteen peruutus voi tapahtua esimerkiksi maksamalla luotto- tai maksukortilla, siirtämällä Skrillin, Zellen tai PayPalin kautta, aiemmin sovittu myyjän kanssa.

Tuotteen lähettäminen voi tapahtua pakettiyritykset ostajan antamaan osoitteeseen, tai on sovittu keskinäisestä sopimuksesta toimituksen toimittamiseksi henkilökohtaisesti. Näissä tapauksissa on suositeltavaa, että se on lähellä turvalaitoksen asemaa.

Mistä tietää, onko myyjä luotettava?

Kun päätämme siirtyä viralliselle Mercado Libre -sivulle etsimään tuotetta tai palvelua, on erittäin todennäköistä, että löydämme etsimämme tai päätämme toisesta vaihtoehdosta samalla sivustolla. Tämä johtuu siitä, että on olemassa suuri määrä tuotteita ja palveluita että Mercado Libre tarjoaa sinulle.

Jokainen tuote tulee yleensä eri myyjältä, vaikka useilla voi olla sama omistaja, tämä tarkoittaa, että on tuhansia ihmisiä, jotka tarjoavat palvelujaan tai tuotteitaan tämän kaupankäyntialustan kautta. Tämä tekee tehtävästä hieman vaikeaa meille tällä hetkellä päättää jotain erityinen.

Se on kuin kaikki, ihminen Mitä enemmän vaihtoehtoja sinulla on, sitä vaikeampaa on päättää jostakin. Mercado Libre tarjoaa kuitenkin niin sanotun tietyn turvajärjestelmän, joka antaa jo ostaneelle käyttäjälle mahdollisuuden arvioida myyjää, jonka kanssa hän on tehnyt liiketoimintaa.

Myyjäluokitus koostuu viisi tasoa jaettuna väreillä vihreästä punaiseksi, jossa vihreä tarkoittaa, että se tarjoaa erinomaista palvelua, ja punainen, että ostajalla oli useita ongelmia myyjän tarjoaman palvelun kanssa.

Tämä luokitus näkyy kaikille, jotka päättävät tarkistaa myyjän tarjoaman tuotteen tai palvelun. Tällä tavalla tulee olemaan helpompi päättää keneen voi luottaa tehdä onnistunut hankinta.

kaksi ihmistä tarkkailee virtuaalikauppaa

Kuinka arvioida myyjää?

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä ostoksen jälkeen Mercado Libressa se on arvioida myyjää. Tällä tavalla, jos luokitus on hyvä, autat henkilöä heidän maineensa kanssa, jotta useammat Mercado Libre -käyttäjät luottavat palveluihinsa ja myyjä voi myydä enemmän.

Ja jos on a huono arvosanaJoko siksi, että myyjä oli vastuuton, epätarkka ja antoi hänelle huonon sopimuksen, autat koko Mercado Libre -yhteisöä tietämään, millainen myyjä hän on, ja estät saman tapahtumasta muille ostajille.

On myös muita tapoja tietää myyjien tarjoaman palvelun maine, yksi näistä on kommentit. Lue kommentit Ennen ostamista se on äärimmäisen tärkeää, koska myyjällä voi olla aiempia asiakkaita, jotka jakavat kokemuksiaan sekä huonoista että hyvistä kommenteista.

Mitalit ne ovat toinen tapa tietää myyjän maine. Ne määritetään sen mukaan, kuinka monta myyntiä on suoritettu onnistuneesti ja kuinka kauan myyjä on käyttänyt Mercado Libre -alustaa. Tätä varten on kolme mitalitasoa, markkinajohtaja, markkinajohtaja kulta ja markkinajohtaja platina.

Missä Johtavat markkinat tarkoittaa hyvää palvelua, Gold Leader Market erinomainen palvelu ja Platinan johtavat markkinat viittaa täydelliseen palveluun.