Skip to content

Kuinka ottaa kaksivaiheinen suojauksen vahvistus käyttöön Nintendo Switchissä

25 de elokuu de 2021
mario luigi nintendo 9847

Jos olet Nintendon käyttäjä ja haluat oppia tehokkaimman tavan suojata tilisi, olet saavuttanut ilmoitetun viestin. Myöhemmin näytämme, mitä sinun pitäisi tehdä ottaa käyttöön kaksivaiheisen suojauksen Nintendo Switchillä nopeasti ja helposti.

Mikä on kaksivaiheinen turvatarkastus?

Tämän uuden turvatoimenpiteen avulla Nintendon sisäänkirjautumisen yhteydessä Se pyytää salasanaasi ja lisäksi sinun on annettava vahvistuskoodi.

Tätä koodia voidaan käyttää vain kerran, ja sen hankkimiseksi sinun on ladattava autentikointisovellus matkapuhelimeesi. Yleensä käyttäjät haluavat ladata Google Authenticator, koska se on saatavana täysin ilmaiseksi Google Play -kaupasta.

Voit kuitenkin ladata myös muita todennussovelluksia haluamallasi tavalla ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisäksi muistutamme, että koodien käyttövaiheet muuttuvat asennetun sovelluksen mukaan. Kun kirjoitat sen oikein, voit kirjautua sisään tavalliseen tapaan.

Tämän etu kaksivaiheisen vahvistuksen turvatoimenpide on se, että se estää luvattomia henkilöitä yrittämästä käyttää tiliäsi. Jos et ole aktivoinut sitä, älä epäröi kokeilla tätä suojausmenetelmää, muuten tilisi on hakkereiden tai kolmansien osapuolien armoilla, jotka haluavat päästä tilillesi ilman lupaa.

Vaiheet kaksivaiheisen turvatarkistuksen ottamiseksi käyttöön Nintendo Switchissä

Seuraavaksi näytämme sinulle prosessin, joka sinun on suoritettava ottaa käyttöön kaksivaiheisen suojauksen Nintendo -tililläsi.

 • Ensinnäkin sinun on avattava valitsemasi selain ja kirjauduttava Nintendon viralliselle sivulle kirjautuaksesi aiemmin luomaasi Nintendo -tiliisi.
 • Sisäänkirjautumisen jälkeen sinun on valittava osa ’Käyttö- ja suojausasetukset’ ja siirry sitten Kaksivaiheinen vahvistus -osaan.
 • Valitse Vaihda ja napsauta sitten Aktivoi kaksivaiheinen vahvistus.
 • Jatka valitsemalla Lähetä -painike ja muutaman sekunnin kuluttua saat vahvistuskoodin Nintendoon liittyvän sähköpostitilisi postilaatikkoon, joka näkyy näytöllä.
 • Jos sähköpostiosoite on väärä, sinun on valittava painike ’Muuttaa’ joka on sähköpostivalikon vieressä. Molemmat vaihtoehdot ovat Käyttäjätiedot -osiossa.
 • Sinun on annettava Vahvistuskoodi että Nintendo -tiimi on lähettänyt sähköpostiisi ja valitse lopuksi Lähetä.
 • Seuraavaksi sinun on asennettava mobiililaitteeseesi Google Authenticator -sovellus tai muu vastaava vahvistussovellus. Tämän sovelluksen voi ladata Google Play Kaupasta tai App Storesta täysin ilmaiseksi.
 • Sitten sinun on käytettävä tätä sovellusta skannaa qr -koodi joka tulee näkyviin Nintendon tilinäyttöön.
 • Tämän jälkeen matkapuhelimeesi ilmestyy 6-numeroinen vahvistuskoodi, joka on annettava Nintendon tilinäytön kenttään. Kun olet valmis, napsauta Lähetä -painiketta.
 • Sitten näet, että luettelo vaihtoehtoisista koodeista tulee näkyviin. Tässä tapauksessa sinun on kopioitava kaikki koodit saadaksesi ne turvalliseen paikkaan.

Vahvistuksen viimeiset vaiheet

 • Jos sinulla ei ole pääsyä Google Aunthenticator -sovellukseen, sinun on annettava jokin näistä koodeista. Muistutamme myös, että prosessi näiden vaihtoehtoisten koodien saamiseksi muuttuu riippuen sovelluksesta, jonka olet ladannut skannataksesi QR -koodin.

kaksivaiheinen vahvistus lasketaan

 • Lopeta napsauttamalla vaihtoehtoa ’Tallennetut vaihtoehtoiset koodit’ ja valitsemalla sitten ’OK’ -painike.
 • Näin voit ottaa käyttöön kaksivaiheisen suojauksen suojataksesi tiliäsi paremmin mahdollisilta hakkereilta.

Siinä kaikki tältä päivältä! Jos tämän viestin tiedot ovat olleet sinulle hyödyllisiä, jaa ne Nintendo-tilin omaavien ihmisten (ystävien ja perheen) kanssa, jotta he voivat oppia aktivoimaan kaksivaiheisen turvatarkastuksen nopeasti ja helposti.