Skip to content

Nintendo Switch: Lapsilukon aktivointi ja sen käyttö

3 de syyskuu de 2021
mario yoshi luigi personajes 14485

Pandemia on saanut sinut ymmärtämään useita muutoksia elämässäsi. Tämä on yleistä, koska se ei koske vain sinua, vaan myös talon pienimpiä, koska heillä ei ole luokkia eikä he voi mennä ulos leikkimään ystäviensä kanssa useammin, viettää enemmän aikaa kotona ja siksi he pyrkivät viihdyttämään itseään.

Jokaisen lapsen pitäisi leikkiä, eikä ole mikään yllätys, että ihminen masentuu, jos hän ei voi käyttää tehokasta viihdettä, joka voi viedä hänen energiansa takaisin. voi purkaa tätä samaa. Jos sinulla on lapsi ja haluat häiritä häntä, videopelit ovat erittäin hyvä vaihtoehto. On tärkeää muistaa, että Androidilla on luettelo lapsille suunnatuista opettavaisista pelisovelluksista.

Mikä on vanhempien valvonta? Kuinka voit auttaa minua?

Jos haluat rajoittaa lapsesi pääsyä videopeleihin, ja tässä on sattumalta yksi uudesta Nintendo Switchistä, jonka japanilainen yritys on julkaissut erittäin hyvällä myynnillä ja erinomaisilla arvosteluilla, olet onnekas. Tämä johtuu siitä, että nämä konsolit on tehty vanhemmille erittäin hyvät lapsilukkoasetukset.

Tämä johtuu itse menettelyn nimestä. Ne ovat sarja toimenpiteitä, joita vanhemmat voivat toteuttaa kaikissa epäsuotuisissa tilanteissa, joissa he näkevät lapsensa käytät sisältöä, jota he eivät halua sinun kuluttavan. Olipa kyse pornografiasta, väkivallasta tai arkaluontoisista asioista, meidän on varmistettava, että lapsemme eivät joudu näille asioille hyvin nuorena.

Jos lapsi ei käytä Internetissä olevaa aikuisille tarkoitettua sisältöä, hänellä on vähemmän todennäköistä kehittää huonoja tapoja, jotka vaikuttavat häneen ja hänen ympäristöönsä. Usein ostamissamme laitteissa on erityisosa nimeltä Lapsilukko joka tehdään juuri näiden skenaarioiden välttämiseksi.

Miten otan lapsilukkosovelluksen käyttöön Nintendo Switch -laitteessani?

Ensinnäkin on tärkeää tietää, että tällä sovelluksella on useita tapoja soveltaa sitä. Monet ihmiset ymmärtävät, että sitä voidaan käyttää konsolista, mutta Nintendo on luonut lapsilukkosovelluksen jonka voit ladata sen välilehden kautta Google Playstoresta. Kun olet ladannut sen, sinun on annettava tämä sovellus samaan käyttäjään, jota käytät kytkimessäsi, jotta ohjaus voidaan määrittää konsolillesi.

On kuitenkin erittäin tärkeää, että tiedät, että paras tapa välttää huonoa sisältöä on tietää, mitkä sovellukset sinun tulee ladata. Siksi on tärkeää, että luet ja kerrot parhaista aikuisille, nuorille ja lapsille tarkoitetuista koulutusohjelmista. Lapsilukon käyttö näissä sovelluksissa on lähes olematonta, koska sisältö on erittäin turvallista.

Vahvistaakseen itsensä sovellus näyttää sinulle erityisen koodin, jota sinun ei pitäisi näyttää kenellekään. Kun näin tapahtuu, sinun on siirryttävä Nintendo Switchin määritysosioon. Tässä näet selvästi ”Lapsilukko” -vaihtoehdon. Sinun on valittava se. Kun tulet tähän valikkoon, näet vaihtoehdon ”lapsilukkoasetukset”.

nintendo -konsoli

Miten voin käyttää lapsilukkoa? Voinko saada valtakirjan?

Kun olet kokoonpanossa, napsauta painiketta ”Olen asentanut sovelluksen”. Tämä näyttää ruudun, johon voit kirjoittaa puhelimessasi annetun numeron, jotta voit Aseta lapsilukon parametrit nopeasti.

Jos haluat käyttää sovellusta uudelleen, tarvitset tapaa, jolla lapset eivät voi päästä lapsilukkoon ja vaikuttaa valvontaan. Jotta voit käyttää sitä, tarvitset aseta suojaus -PIN joka on syötettävä puhelimeesi aina, kun haluat käyttää lapsilukkoa.

Kun haluat käyttää sitä, huomaat, että tärkein vaihtoehto, jonka avulla voit rajoittaa tiettyjä videopelikielen ominaisuuksia, on rajoittaa peliaikaa ja voit jopa sammuta kytkin etänä. On tärkeää muistaa, että on myös tärkeää hallita sosiaalisia verkostoja, asentaa niitä rajoittavia sovelluksia, kuten Facebook Messenger Kids, ja siten ylläpitää tietoturvaa lapsillemme.