Skip to content

Kuinka paljon YouTube voi maksaa tilaajista ja / tai vierailuista

4 de syyskuu de 2021
cuanto paga youtube 14483

Kuka ei tiedä YouTubea! Se on Internetin suurin sosiaalinen siirtosivusto, joka päivittäin lisää kuluttajia tilaa. Monet luovat kanavan sisällön siirtämiseksi ja korvauksen saamiseksi siitä, mitä haluavat ja jakavat sen, mutta Kuinka paljon YouTube maksaa tilaajista tai vierailuista?

Kuinka paljon YouTube maksaa tilaajista tai vierailuista?

Nykyään on hyvin tavallista, että ihmiset haluavat tulla vaikuttajaksi ja ansaita rahaa luomalla sisältöä tällä digitaalisella alustalla. Kaikkien niiden, jotka haluavat päästä alkuun YouTuben maailmassa, esittämän suuren kysymyksen on, kuinka paljon maksat tilauksistasi tai katselukerroistasi.

Tämä rahaongelma on aina aiheuttanut epävarmuutta käyttäjäyhteisössä, mutta vielä enemmän niissä, jotka haluavat aloittaa YouTuberina. Mutta todellisuus on se useita tekijöitä on otettava huomioon jotka vaikuttavat maksuihin, joita alusta suorittaa aktiivisille käyttäjilleen.

Mistä maksu riippuu YouTubesta? Kuinka paljon maksat vierailuista?

Kuten olemme jo maininneet, maksuun liittyy useita ehtoja, jotka vaikuttavat siihen, mitä kanavan luoja voi saada. Sillä kukaan ei ole salaisuus antaa tietty luku on hieman monimutkainen koska maksu on mukautettu seuraaviin ehtoihin.

  • Yleisön tyyppi: Muista, että sisältösi saavuttaa monenlaisia ​​yleisöjä, ja jokainen niistä on enemmän kysytty kuin muut. Näiden joukossa on lapsia, kotiäitejä, kauneuden, urheilun, ruoanlaiton ystäviä ja pitkä luettelo olemassa olevista.
  • Kanavan asettelu: Videoiden esitysrakenne houkuttelee varmasti yleisöä.
  • Kieli: Kaikki kielet eivät luo yhtä paljon käyntejä, varmasti yleisimmät kielet ovat suosituimpia videoita.
  • Kanavan teema
  • Videon pituus
  • Mainostajat: He ovat kuin kanavasponsoreita, jos videosi tuottavat katselukertoja, ne maksavat sinulle.
  • Kumppani.

Vähimmäismaksu on 0,5 USD tuhatta käyntiä kohden, mutta se vaihtelee kaupallistettavan maan ja kansallisen valuutan hinnan mukaan. Euroopassa voit maksaa lähes yhden euron tuhannesta katselukerrasta, palaamme samaan asiaan, ei voida sanoa, että on olemassa tietty maksu.

On vain otettava huomioon tilit ja tutkittava, miten voit työskennellä tehokkaasti YouTuben kanssa, varmasti temppujen avulla, joilla voit lisätä käyntejä ja ansaita tyydyttäviä tuloja.

Kuinka paljon YouTube maksaa jokaisesta 1000 vierailusta?

YouTube -kanavan hankkimisesta on tullut yksi miljoonien ihmisten käytetyimmistä tavoista saada rahaa kotona. Mutta on olemassa useita tekijöitä, jotka määräävät kuinka paljon voit ansaita YouTubessa jokaista 1000 käyntiä kohden. Näiden joukossa voimme laskea yleisön, jolle se on suunnattu, kielen tai maan, videossa lähetettävän sisällön tyypin jne.

Mutta et silti saa tarkka maksu YouTubelta jokaista 1000 käyntiä kohden ja tämä voi vaihdella 2 dollarista 35 dollariin. Siksi voimme nähdä ihmisiä, jotka ansaitsevat 15 dollaria jokaista 1000 käyntiä kohden, kun taas toiset voivat ansaita 2,5 dollaria. Ja tämä tapahtuu aiemmin mainitsemiemme tekijöiden mukaan.

Mikä vaikuttaa maksuun

Kaikki edellä mainitut vaikuttavat myönteisesti tai kielteisesti, joten vierailujen luonut yleisö vangitaan ja voit veloittaa. Tässä syntyy kova työ YouTuben sisällön luojaSe voi olla aluksi vaikeaa, mutta ajan kanssa se toimii.

youtuben logo

Siksi kanavan luoja kannustaa tilaajia pitämään ilmoituskellon aktivoituna, jotta he voivat katsella videoita. Voimme sanoa sen YouTuben maksu vierailusta on suhteellistaKuka luo kanavan, määrittää, kuinka paljon se veloittaa seuraamalla käyntejä.

Muistakaamme, mitä YouTube on

Ymmärtääksemme hieman paremmin, miten YouTube -sosiaalisen verkoston rahajärjestelmä toimii, muistetaan lyhyesti, mistä tämä alusta koostuu. Työskentele kotona YouTuben kanssa ja ansaitse tuloja Tämä on mahdollisuus, jota monet harkitsevat tai ovat jo alkaneet tuottaa tuloja.

  • Se on sivusto, jossa lähetetään videoita, kanavan seuraajat ilmaisevat hyväksyntänsä tykkäyksen tai ei -tykkäyksen kautta.
  • Se voidaan lähettää suorana, ja muut kommentoivat, tilaavat haluamansa kanavat ja auttavat kaikkia, jotka luovat sisällön YouTubessa.
  • Tämä alusta on tietysti hakukoneen toiseksi halutuin googlen jälkeen kuka omistaa YouTube -oikeudet.

Jos löydät motivaation siihen perustaa oman YouTube -kanavan ja sinusta tuntuu, että maksutekijä huolestuttaa sinua, toivottavasti artikkeli on toiminut sinulle. Kaikki tämän alustan käyttäjät ja kanava tietävät, että se vaatii paljon vaivaa ja jatkuvaa työtä.

Kuinka paljon voit ansaita YouTubessa maasta riippuen?

Tämä on erittäin tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon, kun haluat tietää, mitä se tulee olemaan YouTubesta saamasi keskitulot. Koska englanninkielisissä maissa tehdyillä videoilla on suurempia voittoja kuin niillä, jotka tehdään maissa, joissa puhutaan toista kieltä, kuten esimerkiksi espanjaa.

Koska englannin kieli on laajempi ja sitä käytetään eniten maailmassa, mainostajat maksavat niistä enemmän videoita maista, jotka käyttävät englantia virallisena kielenään. Siksi YouTuberina oleminen Espanjassa, Argentiinassa tai Meksikossa ei ole sama kuin YouTuber Yhdysvalloista, Kanadasta tai Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

Kuinka paljon Youtuber ansaitsee miljoonaa tilaajaa kohden?

Meidän on ymmärrettävä, että a YouTuber ei ansaitse rahaa tilaajamääristäänKoska tärkeintä on videoidesi katselukertojen määrä. Mutta tietysti tilaajien määrä vaikuttaa suuresti näkemyksiin, joita sinulla on alustalle lataamaasi sisältöön.

Ja tämä on helppo ymmärtää, koska henkilöllä, jolla on 10 000 tilaajaa, on suuremmat mahdollisuudet saada 1000 näyttökertaa tai kopiota. Siksi, jos olet YouTuber, jolla on miljoona tilaajaa, sinulla on suuri mahdollisuus saada yli 10 tuhatta katselukertaa ja siten yli 10 tuhatta euroa.

vierailut YouTuben sosiaalisissa verkostoissa

Kuinka paljon YouTuben suosituimmat käyttäjät voivat todella ansaita?

Nykyään on kuuluisia YouTubereita, jotka ansaitsevat tähtitieteellisiä summia, etkä usko, että nämä luvut voitaisiin saavuttaa. Viimeisimmässä mittauksessa, joka tehtiin vuonna 2021 kymmenen parhaan YouTuben tienanneen YouTuberin joukossa. Näet värähtelevät luvut 14 miljoonan ja 22 miljoonan dollarin välillä, miten.