Skip to content

Kuinka pelata ARK: Survival Evolved with All DLC – Lataa ja asenna kaikki DLC

26 de elokuu de 2021
ark extinction dlc 11696

Videopelit ovat erittäin houkuttelevia, kun halutaan irrottautua todellisuudesta ja viihdyttää muita muita asioita kuin perusasiat. Monille ihmisille sattuu, että he ovat kiinnostuneita pelistä, mutta kaikkien tehtävien suorittamisen tai karttojen läpikäymisen jälkeen siitä tulee hieman tylsää.

Videopelien kehittämisyritykset ovat pitäneet tätä hyvin mielessä, minkä vuoksi niillä on tällä hetkellä DLC- tai DownLoadable Content -niminen videopelien päivitys- tai laajennusjärjestelmä, joka tarkoittaa ladattavaa sisältöä.

Tämä voi olla ilmaista joillekin videopeleille ja maksettua toisille, mutta me voit nauttia kaikista videopeliemme päivityksistä ja laajennuksista suosikkeja vain asentamalla DLC tietokoneeltamme tai videopelikonsolistamme.

Mitä ovat DLC?

Lyhenne DLC tarkoittaa DownLoadable Content, joka espanjankielisessä käännöksessään tarkoittaa ladattavaa sisältöä tai ladattavaa sisältöä. Se on digitaalinen datatiedosto, joka on julkaistu. Ne luodaan yleensä tiettyä videopeliä varten, jaetaan Internetin kautta.

Pohjimmiltaan DLC: t ovat pelin laajennuksia, joiden avulla pelikehittäjät voivat pitää käyttäjät kiinnostuneina heistä, koska se voidaan sallia uudistaa ja sisältää joitain etuja, joita alkuperäisellä pelillä ei ole.

DLC -sisällön sisältö vaihtelee hinnan mukaan ja päinvastoin, sen avulla voit integroida uusia hahmoja videopelisi sekä uusia reittejä, uusia maailmoja, uusia aseita, uusia tehtäviä sekä sisällyttää vain vaatteita ja asusteita videopelisi nykyiseen versioon.

On videopelejä, jotka julkaisevat DLC: n ajoittain päivittääkseen joitakin sen ominaisuuksia tai laajentaakseen versiota. DLC: n hinta on jokaisen pelin mukaan. Jotkut ovat kuitenkin täysin ilmaisia, toiset hankitaan automaattisesti, kun ostat videopelin erikoisversion tai varaat pelin. DLC edustaa lisäsisältöä peleille, jotka myydään erikseen.

Kuinka ladata ja asentaa DLC Steamiin?

Steam on yksi videopelien ystävien alustoista, jota pidetään yhtenä parhaista. Steam -tilin luominen pelien kanssa meidän on rekisteröidyttävä heidän virallisille sivuilleen, ilmaiseksi ja sieltä liitämme tilin, johon kaikki ostamamme pelit rekisteröidään.

Jotta voisimme ladata haluamamme lisäosan tietokoneestaSe on sama menettely kuin ostettaessa videopeliä, mutta voimme jo saada videopelin ja ladata DLC: n suoraan Steam -kaupasta.

Monille tämän alustan käyttäjille on helpompi ostaa DLC saman kirjastostaTätä varten meidän tarvitsee vain käyttää pelikirjastoa, valita peli, jota haluamme laajentaa, ja etsi sitten keskuspaneelista DLC, valitse se avautuvalta sivulta ja sieltä sama menettely peruspelin ostamiseksi. Kun se on jo ladattu, sen pitäisi näkyä kirjastomme alareunassa.

Jos haluamme on asenna DLC -konsoli, kuten PlayStation Meidän on vain mentävä saman ostoskirjastolle, valittava haluamasi tuote ja ostettava se, sieltä latausvaihtoehto. On tärkeää huomata, että jos latausvaihtoehdon sijasta näkyy summa, joka viittaa hintaan, se johtuu siitä, että tuotetta ei ole havaittu ostetuksi.

mies lataa dlc pelata arkista selviytyminen kehittynyt

Kuinka ladata kaikki lisäosat ARK: Survival Evolvedin pelaamiseen?

ARK: Survival Evolvedin pelaaminen kaikki DLC asennettuna vaihtoehtoja on useita. Niissä kaikissa on oltava Steam aktiivinen. Ensimmäisen tavan jälkeen, kun meidän on asennettava Tek Launcher, siirry Steamiin, valitse DLC -vaihtoehto, valitse ladattava ja se on siinä.

On toinenkin tapa joka sisältää aktiivisen Steamin lisäksi Lataa Arkouda ja päivitä joko ARK: Survival Evolved -videopeli tai ARK: Survival Of The Fittes -videopeli. Tämän jälkeen valitsemme vaihtoehdon numero 8, joka on DLC, ja sieltä voimme lisätä parhaat ARK: Survival Evolved -kartat, jotka julkaistaan ​​DLC: ssä.