Skip to content

Kuinka rekisteröidä ja luoda Twitter-tili ilman matkapuhelinnumeroa Onko mahdollista?

19 de toukokuu de 2021
dipositivo aplicaciones 12545

Jotta luoda Twitter-tili ilman puhelinnumeroa Se ei vaadi paljon tietoa tai ole asiantuntija aiheesta. Kuten tiedetään, Twitter tunnustetaan yhdeksi maailman suosituimmista ja suosituimmista sosiaalisista verkostoista. Lisätään ajan myötä tuhansille käyttäjille, jotka tarjoavat erilaisia ​​hyödyllisiä tietoja tässä verkossa.

Jos jostain syystä tai olosuhteista sitä tarvitaan luoda Twitter-tili ilman puhelinnumeroa tämän tehtävän suorittamisessa ei ole ongelmaa. Voit tehdä tämän vain noudattamalla muutamia yksinkertaisia ​​vaiheita, joista saat lisätietoja siirry viralliselle Twitter-sivulle; missä voit ohjata itseäsi ensikäden tiedoilla tästä sosiaalisesta verkostosta.

Kuinka rekisteröidä ja luoda Twitter-tili ilman matkapuhelinnumeroa

Vaiheet luoda Twitter-tili ilman puhelinnumeroa niitä on helppo käyttää millä tahansa elektronisella laitteella, jolla on verkkoyhteys. Nämä vaiheet ovat seuraavat:

 • Ensinnäkin, sinun pitäisi mennä viralliseen Twitter-rekisteröintiportaaliin, jonka voit saada minkä tahansa selaimen kautta.
 • Jo virallisessa rekisteröintiportaalissa suoritetaan toinen vaihe, joka koostuu perustietojesi sijoittamisesta. Tykkää koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja luo salasanasi ja lopeta lopuksi painamalla vaihtoehtoa ”Kirjaudu”.
 • Kun rekisteröinti on suoritettu perustiedoilla, saat mahdollisuuden kirjoittaa puhelinnumerosi, jonka Twitter tarjoaa sinulle. Jotta luoda Twitter-tili ilman puhelinnumeroa paina vain vaihtoehtoa ”Ohita”Ja sen avulla voit nauttia tästä sosiaalisesta verkostosta; matkapuhelinnumeroa käyttämättä.
 • Myöhemmin näyttöön tulee ikkuna, jossa on mahdollisuus sijoittaa käyttäjätunnus, joka tunnistaa sinut maailmassa Twitterissä. Kun olet valinnut käyttäjänimesi, paina vaihtoehtoa ”Seuraava”.
 • Lopuksi Twitter ottaa sinut vastaan ​​tervehtimällä lyhyesti, missä he kutsuvat meitä jatkamaan sosiaalisen verkoston käyttöä painamalla vaihtoehtoa ”Mennä”.

Näiden viiden yksinkertaisen vaiheen avulla voit saada Twitter-tilin, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia sen käytöstä. Se avaa myös mahdollisuuden käyttää Twitter Liteä virallisena Windows-sovelluksena, jotta voit parantaa kokemustasi yhdessä parhaista sosiaalisista verkostoista.

Kun olet suorittanut Twitter-tilin luominen ilman puhelinnumeroa sama sosiaalinen verkosto tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita kiinnostavia aiheita; joka auttaa hakukoneidensa ja ehdotustensa avulla saamaan haluamasi tilit nopeammin ja tehokkaammin.

Lisäksi voit käyttää Twitteriin liitettyä sähköpostitiliäsi helppo tapa Twitteriin kuuluviin kontakteihin; jotka on linkitetty ystäviisi joko Gmailista tai Oulookista.

Tärkeät Twitter-ominaisuudet

Niille uusille käyttäjille, jotka ovat luoneet Twitter-tilin ilman puhelinnumeroa ja jotka tietysti aloittavat kokemuksensa tässä sosiaalisessa verkostossa; On tärkeitä ominaisuuksia, jotka sinun tulisi tietää, jotta saat kaiken irti tästä tärkeästä työkalusta, mukaan lukien seuraavat:

 • Tarjoaa mahdollisuuden seurata perhettä, ystäviä ja persoonallisuuksia ja kuuluisia instituutioita ja nauti niiden sisällöstä Twitterissä.
 • Suuntauksia voidaan luoda käyttämällä tarroja.
 • Voit jakaa viestejä lähettämällä ne valokuviin tai videoihin.
 • Sinulla on henkilökohtainen profiili, johon tietoja ja henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan syöttää jonka haluat jakaa yhdessä lyhyen bibliografisen kuvauksen kanssa. Jälkimmäinen on valinnainen.
 • Sillä on mahdollisuus yksityisiin keskusteluihin olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa yksityisesti.
 • Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on pitää sinut ajan tasalla uusimmista uutisista reaaliajassa. Joko uutistilien seuraaminen tai suuntausosioon siirtyminen.

merkit twitter-kirjeillä

Luo Twitter-tili tuottaa suuria etuja, koska voit olla vuorovaikutuksessa tai tehdä itsestäsi tunnetuksi monin tavoin ja sananvapaudella. Lisäksi Twitterillä on virallinen sovellus, joka on saatavana Android-laitteille, elektronisille tableteille ja jopa pöytätietokoneille ja kannettaville tietokoneille. Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmällä.

Virallisen sovelluksen saa helposti Play Kaupasta, jossa voit myös päivittää Twitterin automaattisesti uusimpaan versioon.