Skip to content

Kuinka saada kaikki nahat, saavutukset ja palkinnot ARKissa: Selviytyminen kehittyy erittäin helposti!

25 de elokuu de 2021
skins juego trofeos ark survival evolved 11673

ARK opettaa meitä selviytymään, kuten mikä tahansa nykyinen peli, se tarjoaa meille järjestelmän palkintoja ja saavutuksia, Kun suoritat erilaisia ​​tehtäviä, tämä vuorostaan ​​on toteutettu jo pitkään, ja ARK ja sen muut itsenäiset pelit eivät voineet olla poikkeus, pelissä on paljon erilaisia ​​saavutuksia, joitain on vaikeampi saada muut.

Tämä johtaa meidät pelaamaan peliä monta tuntia saavuttaaksemme maksimitason saavutukset, jokaisesta saavutuksestamme, olipa se sitten kaikkein yksinkertaisin, jopa vaikein, ne antavat meille palkinnon, palkinnot ja nahat muokata luonnetta, saavutukset luokitellaan tyyppiin ”kultaa, hopeaa ja pronssia”.

Mitä ovat pronssisaavutukset ja miten ne saadaan?

Tämän luokan temppuja on yhteensä 3 ja ne ovat pelin perusvaatimuksia, ne voidaan hankkia melkein sen alussa ja perustehtäviä suoritettaessa ensimmäinen näistä on saavutus onnistuneesti voittaa koko päivä ARKissa , se saavutetaan sillä, että saa viettää päivän ja yön elossa ja joutua etsimään ruokaa saarelta. Tämä antaa sinulle ihon ”taskulamppu”.

Kahdella muulla saavutuksella on läheisyys toisiinsa, koska yhden saavuttamiseksi tarvitset toista ensin, ensimmäinen perustuu hallitse ensimmäinen dinosaurus, jonka teet aggressiivisesti hyökkäämällä häntä vastaan, tätä varten sinun on ensin tehtävä perusaseita, jotta sinulla on mahdollisuus.

Kun edellinen saavutus on saatu päätökseen ja ratsastamme dinosauruksemme kanssa ensimmäistä kertaa, saavutus ”Ensimmäinen matkamme”, ja tällä voit saada pelin kolme perusaavutusta, älä unohda tallentaa peliä, kun olet suorittanut jonkin näistä saavutuksista.

Mitä hopeasaavutukset ovat ja miten ne saa?

Nämä ARK: n saavutukset saavutetaan sekä päivällä että yöllä, ne ovat vähän vaikeampi saada kuin edelliset, aloitamme ns Rider of Rex ”, tämä annetaan meille, kun onnistumme kesyttämään ja asentamaan ensimmäisen” T-Rexin ”, jolloin he antavat meille ilotulituskuoren.

Tätä varten voimme auttaa itseämme pelikomennolla, ensin löydämme tavoitteemme ja kirjoitamme ”pakota minut”, Tästä selvitään kesyttää hetiVoimme asentaa sen ja se on meidän.

Samanlainen palkinto on se, jonka he antavat meille kesyttää Giganotosauruksen, meidän on myös löydettävä se kartalta ja käytettävä komentoa sen oppimiseen heti, se avaa saavutuksen Giga Rider ”antaa meille” Rock ”-kuoren, sitten tämän luokan kaksi viimeistä saavutusta vaativat paljon kokemusta.

On pakko onnistuu viemään dinosauruksemme maksimitasolleSe voidaan tehdä kenen tahansa kanssa, ja toinen on nostaa pelaajamme maksimitasolle (taso 105), jotta voimme tehdä tämän heti, voimme auttaa itseämme pelin meille antamalla komennolla ”addexperience 10000000 0 1”, ensiksi meidän on suoritettava dinosaurukseen asennettu komento. Tämä antaa meille ”sensuurin” ihon, parran ja kampauksen.

Mitkä ovat kulta -luokan saavutukset ja miten ne saadaan?

Tässä esitetyt saavutukset ovat vaikeimpia ja vievät meiltä eniten aikaa, alkaen saavutuksesta ”veteraani paleontologi”, tämä saavutetaan etsimällä kaikki raportit hajallaan ympäri saarta, toinen on ”artefakti arkeologi”, saadaksesi tämän voit käytä komentoa ”Kutsu artefakti N c”, muuttamalla “N numerolla 1-9.

nahat tai arkki -palkinnot

Sen jälkeen on 3 saavutusta mitä saavutetaan tappamalla pomoja, tai erityisiä vihollisia, sinun täytyy tappaa ”valtava hämähäkki”, tappaa ”lohikäärme” ja lopulta Megapithecus, nämä eivät tule olemaan helppo tehtävä ja julkaisemme seuraavat palkinnot järjestyksessä, iho ”noita”, iho ”klovni” ”ja viimeiseksi iho” joulupukki ”. Kun voitettu 3 vihollista antaa meille saavutus ”kehittynyt selviytyjä”, bonus.

On kaksi saavutusta, jotka antavat meille kartalla matkustettaessa, meidän on kiivettävä korkeimmalle vuorelle, saavutettava merenpohja ja tutkia vähintään 90% koko kartasta, he antavat meille ”metsästäjän” ihon, 2 kampausta ja karkkia.